evet bugün kapı çaldı ve taahütlü posta geldi eşim evde olmadığı için zarfı aldım ve açtım ve tesadüfen eşimin bankada repoda bir miktar parası olduğunu öğrendim ve şok oldum .eşim bu paradan hiç bahsetmemişti bana herzaman parasızlıktan şikayet eder ve benim cok savurgan oldugumu söyler acaba oyüzden mi benden sakladı.bilmiyorum cok canım sıkıldı şimdi nasıl tepki vermem gerektiğini bilmiyorum .bu konuda kavga cıkarırsam benden gizlemeye devam edecek bankaya ev yerine işin adresini verecek ve benim hiç haberim olmayacak yine.evet güvenim sarsıldı ve onun bana güvenmediğini görüyorum nasıl tepki vermeliyimki eşim bana daha fazla güvensin ,bana açık olsun.
Eve gelince sor bakalım tatlımm dnle ön yargılı olma geçenlerde bende buna benzer durum yaşadım onunla konuşmadan sormadan ona kuruntu yaptım boşuna sıkmışım kendimi sonra anlattı acıkladı neyin ne olduğunu anldmm
Eve gelince sor bakalım tatlımm dnle ön yargılı olma geçenlerde bende buna benzer durum yaşadım onunla konuşmadan sormadan ona kuruntu yaptım boşuna sıkmışım kendimi sonra anlattı acıkladı neyin ne olduğunu anldmm
canım geleni gideni bilmiyo musun?
ayrı para atıyosa zaten anlarsın bu gelir giderde bi dengesizlik var diye, konuya direk buradan girebilirsin, allah allah bu para nereye gidiyo daha çok para kalması lazımdı, o kadarda dikkat ediyorum dersin mesela
bu evraktan hiç bahsetmeden tabii
belki kendi kendine söyler, yatırım yapıyorum diye
canım geleni gideni bilmiyo musun?
ayrı para atıyosa zaten anlarsın bu gelir giderde bi dengesizlik var diye, konuya direk buradan girebilirsin, allah allah bu para nereye gidiyo daha çok para kalması lazımdı, o kadarda dikkat ediyorum dersin mesela
bu evraktan hiç bahsetmeden tabii
belki kendi kendine söyler, yatırım yapıyorum diye