eşimin gizli parası

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
evet bugün kapı çaldı ve taahütlü posta geldi eşim evde olmadığı için zarfı aldım ve açtım ve tesadüfen eşimin bankada repoda bir miktar parası olduğunu öğrendim ve şok oldum .eşim bu paradan hiç bahsetmemişti bana herzaman parasızlıktan şikayet eder ve benim cok savurgan oldugumu söyler acaba oyüzden mi benden sakladı.bilmiyorum cok canım sıkıldı şimdi nasıl tepki vermem gerektiğini bilmiyorum .bu konuda kavga cıkarırsam benden gizlemeye devam edecek bankaya ev yerine işin adresini verecek ve benim hiç haberim olmayacak yine.evet güvenim sarsıldı ve onun bana güvenmediğini görüyorum nasıl tepki vermeliyimki eşim bana daha fazla güvensin ,bana açık olsun.

Eve gelince sor bakalım tatlımm dnle ön yargılı olma geçenlerde bende buna benzer durum yaşadım onunla konuşmadan sormadan ona kuruntu yaptım boşuna sıkmışım kendimi sonra anlattı acıkladı neyin ne olduğunu anldmm

Eve gelince sor bakalım tatlımm dnle ön yargılı olma geçenlerde bende buna benzer durum yaşadım onunla konuşmadan sormadan ona kuruntu yaptım boşuna sıkmışım kendimi sonra anlattı acıkladı neyin ne olduğunu anldmm

inşallah öyledir tesekkürler biraz içim rahatladı.

canım geleni gideni bilmiyo musun?
ayrı para atıyosa zaten anlarsın bu gelir giderde bi dengesizlik var diye, konuya direk buradan girebilirsin, allah allah bu para nereye gidiyo daha çok para kalması lazımdı, o kadarda dikkat ediyorum dersin mesela
bu evraktan hiç bahsetmeden tabii
belki kendi kendine söyler, yatırım yapıyorum diye

Son düzenleme:
bence hiç bi şey olmamış gibi parayı verin tepkisine göre sakince konuşarak halletmeye çalışın:42:

canım geleni gideni bilmiyo musun?
ayrı para atıyosa zaten anlarsın bu gelir giderde bi dengesizlik var diye, konuya direk buradan girebilirsin, allah allah bu para nereye gidiyo daha çok para kalması lazımdı, o kadarda dikkat ediyorum dersin mesela
bu evraktan hiç bahsetmeden tabii
belki kendi kendine söyler, yatırım yapıyorum diye

mlesef eşim esnaf oldugu için gelen her ay degişebiliyor gerci o her ay aşağı yukarı aynı para geliyor der

3 hafta önce benzer durumu bende yaşadım...

ama haberim yokken eşim brownim arabaya in güneşlik kısmında birşey var

onu al dedi...

neyse indim arabaya,güneşlik kısmını açtım hesap cüzdanı gördüm

aldım içini açtım baktım eşime ait...miktarı görüncede şok oldum yukarı çıktım bu ne dedim.

sinirlendim tabii,ama anlam veremedim madem gizli biriktiriyorsa bunu bana neden söyledi diyorum içimden.

Kızma brownim,art niyetim yoktu ev alacaktık ya onun için biriktirdim dedi.

evde tutsam o para harcanırdı herzamanki gibi dedi

sana söylesem,para biriktirme hevesim kaçacaktı dedi

ee hazır evi bulmuşkende saklamanın bir anlamı kalmadı ve bende sana sürpriz yapmak istedim dedi.

Bu arada da sürekli para yok falan diyede strese girmiş gibi davranıyordu

benide üzüyordu,ihtiyaç erteliyorduk vs...

ama mutlu oldum ben,neticede evi bulmuştuk ama paramız yetmiyor diye üzülüyordum

eşimin gizli birikimi ilaç gibi geldi...

senin durum farklı tabii,bence belgeyi aldıgını söyleme bir müddet bekle bakalım sana söyleyecekmi

Back
X