Esimin göbeğinden dolayı tiksinti duyuyorum

Benimde kocam 1 82 boyunda 105 kilo evlendogimizde kilosu cok iyidi ama bir anda kilo aliyor ben onu her haliyle sebiyorum orantisiz bi sekilde kilo aliyor ama ben bunu dert etmiyorum cok kiskamcim boyle bile kiskaniuorum zayiflasin istemiuorum :) ama zayiflamasi sagligi acisindan iyi bir kav kere yuzune zayiflamasi gerektigini soyledim kirmadam ama uzuldu simdi ekmegi falan kesti gerci iside agir ama hormansel de olabiliyor gobegin fazlasida zarar gerci ama tabi tiksiniyorum demek yanlis olmus gerckten .. Ben kocami kilolu zayif her haliyle cok seviyorum o yuzden kilolu olmasi bana dert gelmiyor oda benim cok zayif olmamdan dert yaniyor 😂

Ekmeğini sen mi veriyorsun çok manidar olmuş😂ama insanlar boyle düşünenler yüzünden ilaclar kullanıyor ameliyat oluyorlar.sonuçları ölüm bile getiriyor.
Evet o ameliyatı olanlardan biriyim şimdi zayıf sayılırım ama yıllarca insanlardan neler çektiğimi ben biliyorum ha hadsizlere çok güzel haddini hep bildirirdim hala devam ediyorum :27:
Herkes kendi göbeğine küçük suratına baksın sana ne insanların kilosundan beğenmiyorsan evlenmezsin beğenmeyi geç tiksiniyor bide

Yani adam obezitenin sinirinda dolaşiyor ve hala "cok degil, baya degil" diyorlar.
3. Derece obez olunca "fazla kilolu" diyebilecekler heralde.
Banada programlar hala aşırı kilolu yazıyor özelden fotomu atayım mı ne toto kaldı ne göbek ne meme her zaman o prolar doğru yazmıyor :) görünüş önemli

Banada programlar hala aşırı kilolu yazıyor özelden fotomu atayım mı ne toto kaldı ne göbek ne meme her zaman o prolar doğru yazmıyor :) görünüş önemli

Senin fotograflarini gormustum ben atmistin baya kilo vermiş ve iyi gorunuyordun. Suanki durumunu bilmiyorum ama spor yaptigini yaziyordun. Spor işin içine girince goruntu degisir elbet burada sporla yapilmis kas kutlesi, yag kutlesi orani ve agirligi tartismiyoruz biz.
Spor yapmadan gecenin bir yarisi yumurta reçel yiyen 1.68 boyunda 80 kilo bir adam fit filan gozukmez kimse kimseyi kandirmasin simdi.

Kilolu insanlar da sana bayılıyordu çünkü :KK66: ayrıca sana ne yapiyorlar da tiksiniyorsun kilolu insanlardan işte böyle leş düşünceli insanlar yüzünden insanlar kendine saçma salak eziyetler ediyor hayatlarını yaşıyamıyorlar sana ne kardesim ekmeğini sen mi veriyorsun
Ay sanane ve kimden tiksinecegimi sana mı sorucam

benim eşimde de çok hafif göbek vardı ilk tanıştığımızda.

eşimi seviyorum. ayrıca benim eşimi sevmediğimi söylemek sizin haddinize değil. siz eşinizi o şekilde sevebilirsiniz sizin düşünceniz, sizin beğeni anlayışnız saygı duyarım.
İnsan sevdiğinin kusurlarını görmez küstahlığın alemi yok edeplice yorum yapın burdaki herkez size aynı tepkiyi veriyor sevgi anlayışınız tuaf eşinden tiksinen biri sevdiği nasıl söylüyor tuaf

Mesajını görünce konularına hiç şaşırmadım kilo verilirde işte güzel olma takıntısı geçer mi veya güzel olabilir misin bilmem :KK66:
Kilolu olan herkes üstüne alınmış. Kilo alınır verilir zaten ben de bundan bahsediyorum. Verme imkanı olan vermeli kesinlikle. Açtığım konuda çirkinim yazmıyor makyaj yapmaktan hoşlanmadığım yazıyor zaten açtığım konu da beni bağlar.

Olayı kiloyu sevdiğimize kadar getirdiler. Arkadaşlar kilo iyi bir şey değil. Kalp sağlığı için kötü. Ama 168 boyunda 80 kilo adam fazla kiloludur vki 30 üzerine çıkınca aşırı kilolu olur. Bu adamın vki 30 altı. Ki vücudunda ne kadar kas, yağ hücresi bulundurduğunu bilmiyoruz. Her 80 kilo bir değildir, 10 tane 80 kilo bulun hepsi de spor yapmıyor olsun, mutlaka birkaç tanesi 80den zayıf gösteriyordur. Gece kalkıp reçel yiyor diye kas oranı ne kadar yüksek olabilir demek de komik 😆 Bu tip şeyler dna yahu. Öyle ezbere konuşmakla olmuyor. Diyorum ya hayatı boyunca en fazla beş kilo alıp vermişler pek anlamaz. Burada laf söylenilen insanın "eşinden tiksinemeyeceği". Üslup bozukluğu. Kilodan anladığınızı var saysak bile sevgiden anlamıyorsunuz gençler. Çok sorry. Seven insan sağlığından endişe duyar. Eskisi kadar beğenmemek de sevginin azalmasıdır. Adam kolu, bacağını kaybetse boşanır herhalde, kocasından bi şekilde tiksinmeyi başaran kişi.

Son düzenleme:
Göbek deyince herkesin aklında minnoş bir ayva göbeği falan canlanıyor sanırım.😅 Aha bu da göbek. Hoş mu şimdi bu göbek?

fat-man-with-a-big-belly-DH44KX.webp

Sevmiyorsun net. Sevsen ne gobegi ne kili,tuyu batar size. Sorununuz esiniz degil sevginiz.
ay belki sevmiyor kime ne illa eşini sevecek mi mantık evliliği yok mu bu dünya da veya aşk kalıcı bir şey mi? sizce Türkiye'de kaç kişi eşini seviyordur bence bu sayı baya düşük. herkeste sevgisini sorguluyor maşallah kadın iyi ki bi soru sormuş millet cevaptan çok eleştiri yapıyor

ay belki sevmiyor kime ne illa eşini sevecek mi mantık evliliği yok mu bu dünya da veya aşk kalıcı bir şey mi? sizce Türkiye'de kaç kişi eşini seviyordur bence bu sayı baya düşük. herkeste sevgisini sorguluyor maşallah kadın iyi ki bi soru sormuş millet cevaptan çok eleştiri yapıyor
Ay pardon da sanane! Soru sormus cevabini vermisim yanlis dogru sanane! Sen buranin elistirmenimisin acaba

Eşinize güzel bir dille rahatsız olduğunuzu kendine biraz daha bakmasını istediğinizi söyleyin

Back
X