Esimin göbeğinden dolayı tiksinti duyuyorum

teşekkür ederim yorumunuz için.
mesela ilk evlendiğimizde
Dr now da boyuna göre kiloludur bakiniiizz 🤓😅 idol alıyorum kendisini hep bu yüzden 😂
hahahaha
Siz spor yapıyor musunuz ? Bakımlı biri misiniz ? Cevabı ona göre vereceğim.
Kullandığınız kelime biraz ağır,yorumdaki arkadaşlara bu yönden katılıyorum.Onun dışında yazılan şeyler bana saçma geldi.Cinsellik çok ayrı bir dünya,herkesin bilinçaltındaki isteği farklı.Kadın benim için dream man olsun demiyor,azıcık kendine baksın diyor,her insan karşıdakinin özenli olmasını ister,kaçınız burada ''eşim yesin yesin kilo alsın,oh mis'' diye düşünüyor ? Biraz dürüst olun.İnsan sevdiğini her zaman sever evet de karşımızdaki kendi öz bakımını aylarca ihmal edince durup bir düşünür ''biraz özen gösterse keşke'' diye.Cinselliği telepati yoluyla yaşamıyoruz çünkü.
spor salonuna gidiyordum eşim orada o kadar erkek var gitmeni istemiyorum dedi açık açık. ben sen de gel dedim kabul etmedi. sonra birlikte eşimin arkadaşının olduğu salonda spora yapıyorduk haftada üç gün taşınınca bırakmak zorunda kaldık. şuan haftada üç gün yürüyüş yapıyorum evde karın egzersizleri yapıyorum. yaklaşık bir buçuk sene önce 12 haftalık çocuğumu düşürdükten sonra deprasyona girdim. selactra isminde bir antideprasan kullanıyordum çok halsiz oluyordum, hep uyumak istiyordum o dönem hayatımda ilk defa 60 kiloya çıktım. sonrasında 7 ay içinde 54 kiloya tekrar inip ideal kiloma ulaştım.

hahahaha

spor salonuna gidiyordum eşim orada o kadar erkek var gitmeni istemiyorum dedi açık açık. ben sen de gel dedim kabul etmedi. sonra birlikte eşimin arkadaşının olduğu yer de spora yapıyorduk haftada üç gün taşınınca bırakmak zorunda kaldık. şuan haftada üç gün yürüyüş yapıyorum evde karın egzersizleri yapıyorum. yaklaşık bir buçuk sene önce 12 haftalık çocuğumu düşürdükten sonra deprasyona girdim. selactra isminde bir antideprasan kullanıyordum çok halsiz oluyordum hep uyumak istiyordum o dönem hayatımda ilk defa 60 kiloya çıktım. sonrasında 7 ay içinde 54 kiloya tekrar inip ideal kiloma ulaştım.
Canım bak ne güzel yazmışsın iyi tamam da şimdi niye tiksiniyosun adamdan bu şekilde yaklasirsan kazanamazsin ki adamı. Koçanı seviyor musun?

hahahaha

spor salonuna gidiyordum eşim orada o kadar erkek var gitmeni istemiyorum dedi açık açık. ben sen de gel dedim kabul etmedi. sonra birlikte eşimin arkadaşının olduğu yer de spora yapıyorduk haftada üç gün taşınınca bırakmak zorunda kaldık. şuan haftada üç gün yürüyüş yapıyorum evde karın egzersizleri yapıyorum. yaklaşık bir buçuk sene önce 12 haftalık çocuğumu düşürdükten sonra deprasyona girdim. selactra isminde bir antideprasan kullanıyordum çok halsiz oluyordum hep uyumak istiyordum o dönem hayatımda ilk defa 60 kiloya çıktım. sonrasında 7 ay içinde 54 kiloya tekrar inip ideal kiloma ulaştım.

Yani hem kendisi yapmıyor hem de yapana engel mi oluyor ?
Sürekli ısrar edin gel birlikte gidelim spor salonuna diye,hem ona da farklılık olur.İstemiyorsa da sizi engellemeye hakkı yok.Erkek her yerde var,dışarıda çıkmayın o zaman.Sinir oluyorum bu zihniyete.
Şu yazdığınızdan sonra size bir kat daha fazla hak verdim bu arada.

Ben daha gobekliyim eşim de göbek varla yok arası her gördüğümde minciklayip sevip geciyorum ben mi anormalim 🙄
benim eşimde de çok hafif göbek vardı ilk tanıştığımızda.
Evlendiğimde eşim 175 boy 68 kilo idi şimdi çokkk tatlı bi göbeği oldu ben. Onu seviyorum etini butunu değil isterse 100 kilo olsun ben onu çok seviyorum yani sonuç şu ki siz eşinizi sevmiyorsunuz
eşimi seviyorum. ayrıca benim eşimi sevmediğimi söylemek sizin haddinize değil. siz eşinizi o şekilde sevebilirsiniz sizin düşünceniz, sizin beğeni anlayışnız saygı duyarım.

Ben daha gobekliyim eşim de göbek varla yok arası her gördüğümde minciklayip sevip geciyorum ben mi anormalim 🙄
hangimizin kocasi biskolata erkegi ki:) gonul isterdi ama elinizdekiyle mutlu olmaya calisin bence:)
biscolata erkeği olmasını isteyen yok. öyle olsa benden kısa biriyle evlenmezdim zaten. ama sonuç olarak zayıflayığ şuan ki halinden daha iyi olmak kendi elinde. mesela 25 yaşındaki fotoğraflarında falan kilolu değil o fotoğraflarda çok daha yakışıklı. :D

Aslinda bu yorumlara sasirmamak lazim Turkiye obezitenin en yaygin oldugu ve git gide arttigi ilk 20 ülke arasinda yer aliyor. Bu hiç azimsanacak birsey degil ozellikle kadinlarda.
Obezitenin bu kadar yaygin oldugu ulkede dolayisiyla 10 kilocuklar pek göze görünmüyor ve bunun elestirilmesi dahi cogunlugu kizdiriyor.

Beden olumlama vs iyi guzel ama kalkip gobekli olmayi övmek, aşkla ilişkilendirmek ve kabul ettirmeye calismak dogru degil, bundan hoslanmiyor olmakta en az sizin gobekli adamlari cekici bulmaniz kadar normal.

Kimse biskolata veya bilemem ne erkegi beklemiyor en azindan konu sahibi beklemiyor ama bu işin bir ortasi var illa ya tamamen kasli olacaksin ya koca gobekli olacaksin diye birsey yok. Normal düz karinli, fit gorunumlu olabilir pekala insanlar ve bu asiriii zor bisey degil.
Eşim kilo almaya meyilli olmasina ragmen yemesine dikat ediyor ve arada haftanin 2-3 gunu koşuyor bu kadarcik ve gobek filan yok.

Kocanın göbeğine kurban olmak ne yaa? :KK70:Bu da bir tapınma biçimi sanırım.

Adam kendisine bakmamakta ısrarcı ama adamı kazanması gereken yine kadın.

Kadın sanki evlilik değil de, amme hizmeti yapıyor. Ne var canım, arzulayıversin göbeği işte, kocasının göbeğine kurban olsun, fazla dır dır yapmasın.

Canım bak ne güzel yazmışsın iyi tamam da şimdi niye tiksiniyosun adamdan bu şekilde yaklasirsan kazanamazsin ki adamı. Koçanı seviyor musun?
kocamı seviyorum elbet ama daha fit olmasını istemek şuç mu valla anlamadım ya. kadınların çoğu kocasını iyi görünmek için deli gibi diyetler yaparken sorun yok bir kadın kocasının iyi görünmesini istemesi mi suç anlalamadım. ben kendime bakıyorum, kiloma dikkat ediyorum bu özveriyi eşimde gösterebilir ne var yani...

kocamı seviyorum elbet ama daha fit olmasını istemek şuç mu valla anlamadım ya. kadınların çoğu kocasını iyi görünmek için deli gibi diyetler yaparken sorun yok bir kadın kocasının iyi görünmesini istemesi mi suç anlalamadım. ben kendime bakıyorum, kiloma dikkat ediyorum bu özveriyi eşimde gösterebilir ne var yani...
Bunu eşinizle konuştunuz mu peki ?

Canım tabi ki özverili olması lazım eşinin gayet normal bunları istemen beklemen. Ama bu kadar insan sadece senin eşin için soyledigin kelimelere takılmış durumda. Eşin için sevdiğin tiksinmek iğrenmek gibi üslubu yanlış buluyoruz. Ve eşine de eğer bu sekilde yansıtıyorsan bu kiricj bir yaklasim onu anlatmaya çalışıyorum. Feel Good Inc Feel Good Inc iyi ki yazdıklarimi beğenmedin şimdi ne yapsam başımı nerelere vursam ben

Suç değil herkes hak veriyor sana zaten ama sen anlamamakta ısrar ediyorsun. Tiksiniyorum dememen gerekir. Ayrıca konuşa konuşa çözmen gerekir.

Canım tabi ki özverili olması lazım eşinin gayet normal bunları istemen beklemen. Ama bu kadar insan sadece senin eşin için soyledigin kelimelere takılmış durumda. Eşin için sevdiğin tiksinmek iğrenmek gibi üslubu yanlış buluyoruz. Ve eşine de eğer bu sekilde yansıtıyorsan bu kiricj bir yaklasim onu anlatmaya çalışıyorum. Feel Good Inc Feel Good Inc iyi ki yazdıklarimi beğenmedin şimdi ne yapsam başımı nerelere vursam ben

Sizi mi kıracağım, geri alayım bari. 😆

Kocanın göbeğine kurban olmak ne yaa? :KK70:Bu da bir tapınma biçimi sanırım.

Adam kendisine bakmamakta ısrarcı ama adamı kazanması gereken yine kadın.

Kadın sanki evlilik değil de, amme hizmeti yapıyor. Ne var canım, arzulayıversin göbeği işte, kocasının göbeğine kurban olsun, fazla dır dır yapmasın.
Bu bana geliyor sanırım
Kocamin göbeği yok bu ayrı mesele. Ama göbeğine kurban olurum. Bak yine söylüyorum ne cesaret bendeki böyle ya hay Allah.. Amme hizmetine doyamıyorum. Napayım mikro tanecik boyuna inip içindeki yağları mi parcaliyim adamın? Spora göndermekten oturup konuşmaktan başka yapabilecek bir şey var mı? Yoksa ya öyle kabul edicem adamı, ya da soğuyup evliliği yokuşa surucem. Sence?
Adamın karşısına geçip olabilecek en hassas en kibar modumla beni yanlış anlamaması için sadece onun sağlığını düşündüğumu gösteren bir konuşma yaparım. Konuşma arasinda da tiksinme iğrenme beğenmeme gibi şeyler hissetmesinden de özellikle kaçınırim. Çünkü kırılmasını istemem. Bana gardini alır bu sefer yapacağı varsa da yapmaz. Ama bu adamı bir şekilde degistiremiyorsam da gobegine kurban olurum. Sen bu cümlede göbege takılma. Kocami her haliyle severim demek istiyorum. Dir dir etme falan ne biçim bir konuşma şekli

Back
X