mesela ilk evlendiğimizdeteşekkür ederim yorumunuz için.
hahahahaDr now da boyuna göre kiloludur bakiniiizzidol alıyorum kendisini hep bu yüzden
![]()
spor salonuna gidiyordum eşim orada o kadar erkek var gitmeni istemiyorum dedi açık açık. ben sen de gel dedim kabul etmedi. sonra birlikte eşimin arkadaşının olduğu salonda spora yapıyorduk haftada üç gün taşınınca bırakmak zorunda kaldık. şuan haftada üç gün yürüyüş yapıyorum evde karın egzersizleri yapıyorum. yaklaşık bir buçuk sene önce 12 haftalık çocuğumu düşürdükten sonra deprasyona girdim. selactra isminde bir antideprasan kullanıyordum çok halsiz oluyordum, hep uyumak istiyordum o dönem hayatımda ilk defa 60 kiloya çıktım. sonrasında 7 ay içinde 54 kiloya tekrar inip ideal kiloma ulaştım.Siz spor yapıyor musunuz ? Bakımlı biri misiniz ? Cevabı ona göre vereceğim.
Kullandığınız kelime biraz ağır,yorumdaki arkadaşlara bu yönden katılıyorum.Onun dışında yazılan şeyler bana saçma geldi.Cinsellik çok ayrı bir dünya,herkesin bilinçaltındaki isteği farklı.Kadın benim için dream man olsun demiyor,azıcık kendine baksın diyor,her insan karşıdakinin özenli olmasını ister,kaçınız burada ''eşim yesin yesin kilo alsın,oh mis'' diye düşünüyor ? Biraz dürüst olun.İnsan sevdiğini her zaman sever evet de karşımızdaki kendi öz bakımını aylarca ihmal edince durup bir düşünür ''biraz özen gösterse keşke'' diye.Cinselliği telepati yoluyla yaşamıyoruz çünkü.