Size küfür etmesini bile geçiyorum. Sizin yanınızda bir başkasına dahi küfür etmemeli.. Buna izin vermeyin.. Size saygısızlık bu.Eşim bu tatlıyı sen yemişsin dedi ben de yüksek sesle yooo ben yemedim sevmiyorum ki o tatlıyı dedim. Bu cümlemin üzerine bana ağır bir küfür etti. Tatlıyı ben yemedim diyen insana küfür mü edilir dedim çok tepki vererek cevap verdin diyor sen beni sinirlendirdin o cevap verme tavrınla o yüzden dedim diyor hiçbir şekilde küfür etmeye hakkın yok diyorum o tavrından ötürü dedim diyor. Tavrım nasıldı dıştan nasıl anlaşıldı bilmem ama söylediğim cümle yoo ben yemedim tatlıyı demekti gelen cevap ağır bir küfür oldu çok düşünceliyim bu küfür konusunda kaç kere uyardım ne yapmalıyım
Bilmem yat uyu istersenEşim bu tatlıyı sen yemişsin dedi ben de yüksek sesle yooo ben yemedim sevmiyorum ki o tatlıyı dedim. Bu cümlemin üzerine bana ağır bir küfür etti. Tatlıyı ben yemedim diyen insana küfür mü edilir dedim çok tepki vererek cevap verdin diyor sen beni sinirlendirdin o cevap verme tavrınla o yüzden dedim diyor hiçbir şekilde küfür etmeye hakkın yok diyorum o tavrından ötürü dedim diyor. Tavrım nasıldı dıştan nasıl anlaşıldı bilmem ama söylediğim cümle yoo ben yemedim tatlıyı demekti gelen cevap ağır bir küfür oldu çok düşünceliyim bu küfür konusunda kaç kere uyardım ne yapmalıyım
Birden bire küfür etmeye başlamadı bu adam değil mi? Sizin yanınızda başkasına edilen küfürler döner dolaşır sizi bulur eninde sonunda. Şaşılacak bir şey yok. Siz eş diye seçtiniz bu adamı.Eşim bu tatlıyı sen yemişsin dedi ben de yüksek sesle yooo ben yemedim sevmiyorum ki o tatlıyı dedim. Bu cümlemin üzerine bana ağır bir küfür etti. Tatlıyı ben yemedim diyen insana küfür mü edilir dedim çok tepki vererek cevap verdin diyor sen beni sinirlendirdin o cevap verme tavrınla o yüzden dedim diyor hiçbir şekilde küfür etmeye hakkın yok diyorum o tavrından ötürü dedim diyor. Tavrım nasıldı dıştan nasıl anlaşıldı bilmem ama söylediğim cümle yoo ben yemedim tatlıyı demekti gelen cevap ağır bir küfür oldu çok düşünceliyim bu küfür konusunda kaç kere uyardım ne yapmalıyım
Birden başladıBirden bire küfür etmeye başlamadı bu adam değil mi? Sizin yanınızda başkasına edilen küfürler döner dolaşır sizi bulur eninde sonunda. Şaşılacak bir şey yok. Siz eş diye seçtiniz bu adamı.
Hayatında hiç küfür etmeyen adam birden küfür etmeye başladıysa alıp doktora götürün acilen.Birden başladı
Evet ben de ona şaşkınım hayır tatlıyı ben yemedim DİE ani tepki vermişim hatta bana diyor ki tavrın çok kötüydü o cümleyi derken ki tavrım kötüymüş o da küfür etmiş o sebeple her zaman uyarıyorum sevgili iken etmezdiKonu tatlıdan nasıl küfre geldi allasen ne okudum ben?
Evlenmeden önce etmezdi evlilik sürecinde ailevi sorunlar oldu onlara dayanıyor onlar psikolojik olarak beni bozdu ben de böyle değiştim diyorHayatında hiç küfür etmeyen adam birden küfür etmeye başladıysa alıp doktora götürün acilen.
Çok kafaya taktım uyuyamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum boşanmayı dahi düşünüyorumEşim bu tatlıyı sen yemişsin dedi ben de yüksek sesle yooo ben yemedim sevmiyorum ki o tatlıyı dedim. Bu cümlemin üzerine bana ağır bir küfür etti. Tatlıyı ben yemedim diyen insana küfür mü edilir dedim çok tepki vererek cevap verdin diyor sen beni sinirlendirdin o cevap verme tavrınla o yüzden dedim diyor hiçbir şekilde küfür etmeye hakkın yok diyorum o tavrından ötürü dedim diyor. Tavrım nasıldı dıştan nasıl anlaşıldı bilmem ama söylediğim cümle yoo ben yemedim tatlıyı demekti gelen cevap ağır bir küfür oldu çok düşünceliyim bu küfür konusunda kaç kere uyardım ne yapmalıyım
Evlenmeden önce yeteri kadar birbirinizi tanıdınız mı? Cidden evlilikten sonra mı değişti? Bir tatlı mevzusundan bu kadar ağır küfür ediyorsa oturup karşılıklı konuşmayı deneyin, psikolojisi bozuksa destek olun ve psikoloğa gitsin o halde. Psikolojisi bozuk diye durmadan küfür mü edecek..Evlenmeden önce etmezdi evlilik sürecinde ailevi sorunlar oldu onlara dayanıyor onlar psikolojik olarak beni bozdu ben de böyle değiştim diyor
asıl mesele bence de bu :)E kim yedi bu tatlıyı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?