eşimin haberi olmadan bunu yapabilir miyim sizce

Kişiye bağlı sanırım hiç kanama falan yapmadı bende reglim biraz çoğaldı sadece ,çok iyi bir eli olan Dr taktirin derim ben kayma yapmaması icin 3.5 yıl kullandım çıkardım üç gün sonra ikinciye hamile kaldim

Yara filan korktum simdi :KK43: umarim ole birsry yoktur..bugun 13 gun oldu tam hala devam ediyor. Bu yara olusursa iliskiye girilir mi cnm? Umarim ole birsey yoktur 1000 pisman oldum simdi
13 gündür kanaman mı devam ediyor.yara ilişkiye engel değil ama büyükse ilişkide ağrı ve kanama yapabiliyormuş bende olmadı şükür.pişman olcak bi durum yok doğru takıldığında hem iyi koruyor hemde sex özgürlüğü veriyor.yara zaten normal Doğum yapan kadınların bi çoğunda oluyormuş doktor öyle söylemişti.yakarkende hiç acı hissetmiyorsun kısa bi işlem.

13 gündür kanaman mı devam ediyor.yara ilişkiye engel değil ama büyükse ilişkide ağrı ve kanama yapabiliyormuş bende olmadı şükür.pişman olcak bi durum yok doğru takıldığında hem iyi koruyor hemde sex özgürlüğü veriyor.yara zaten normal Doğum yapan kadınların bi çoğunda oluyormuş doktor öyle söylemişti.yakarkende hiç acı hissetmiyorsun kısa bi işlem.
Ben regl oldum ve reglimin 3. Gunu.. valla kanamadan daha sexd gecemedik:) yarin cikarttircam...belki sobra taktiririm ama sevmedim yazikki

Bence söylediğini mantıklı doğru düşünüyorsunuz eşinize söyleyip söylemek size kalmış ama gerçekten hamilelik istemiyorsanız çift koruma şart

Back
X