• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
68 sayfa olmuş hala şu kadına laf anlatmaya çalışıyorsunuz :KK66:
Sizin gibi evlat neyse birsey demiyeceğim.
Kocanız olsam sizi eve bile kabul etmem böyle ezik kendine hiç saygısı olmayan bi kadını etrafımda istemem boşayacak diye zırıl zırıl ağlıyor bide Allahım sen akıl fikir ver
Boşanmak istediği halde eşi takıntılı olduğu için boşanamayan insanlara çok üzülüyorum. Keşke herkes istenmediği yerde ısrarla durmamayı bilse🤦🏻‍♀️

Millet bebek gibisiyle evleniyormuş ama o sizin gibi çirkin biriyle evlenmiş. Siz çirkin, çekilmez hatta yüzüne bakılmaz bir kadınsınız. Gerçekten bu kadar çirkin misiniz? Vaayys bence bu çok ağır ☹
Çok önce yapılmış bir yorum ama dayanamadım cevap vericm.1.70 boyunda ,53 kilo ,dışardan bakanlarında ağzı burnu fındık gibi denilen bir kadınım . Ona göre aşırı sıskayım kadın dediğin etli butlu olurmuş evlenirken yüzüme peçe taktm sanki.Ha birde kendisinde beyaz tenli kadın takıntısı var ama buğday falan olmaz yani çok beyaz olacak aşşağısı kurtarmaz

Çok önce yapılmış bir yorum ama dayanamadım cevap vericm.1.70 boyunda ,53 kilo ,dışardan bakanlarında ağzı burnu fındık gibi denilen bir kadınım . Ona göre aşırı sıskayım kadın dediğin etli butlu olurmuş evlenirken yüzüme peçe taktm sanki.Ha birde kendisinde beyaz tenli kadın takıntısı var ama buğday falan olmaz yani çok beyaz olacak aşşağısı kurtarmaz
Arnavut kremi kullanın, beyazlatıyor cildi.

Başka derdi de varmıymıs asilzade kocanın ? Erkek kadına rahatça gıcık kaptım ailenle gorusmıcem dıyor suçları yokken ama kadın erkeğe söyleyemiyor. Ben bunu kabul etmem onun azına tükürürüm. Merhametli falan değil kocan hem çok bencil hem de çok saygısız terbiyesiz

Bunların tespitini yapmışsınız ve yanlış olduğunu farkedetmişsiniz ki buraya yazmışsınız. Umarım böyle bir adamın çekilmeyeceği öngörüsüne de yakın zamanda kavuşursunuz. Kendinize ve hayatınıza değer verin

Başka derdi de varmıymıs asilzade kocanın ? Erkek kadına rahatça gıcık kaptım ailenle gorusmıcem dıyor suçları yokken ama kadın erkeğe söyleyemiyor. Ben bunu kabul etmem onun azına tükürürüm. Merhametli falan değil kocan hem çok bencil hem de çok saygısız terbiyesiz
Bak gerçekten şu terbiyesiz lafına çok katılıyorum aşırı terbiyesiz bir insan

Aynı cinsten bi manyakla evliydim .Tam on sene çektim bi de iki çocuk doğurdum.Tek ümitle düzelecek düzelecek düzelecek.Kavga ettim olmadı .Dediğini eksiksiz yaptım olmadı.Böyle kişileri kesinlikle mutlu edemezsiniz.Annesi de kendi de muhtemelen kompleks içinde büyümüş insanlardır.Ezmekten keyif alan vijdan merhamet yoksunu bu insandan tek kurtulma yolun boşanmak üzgünüm .Ben çok çabaladım inan bana herşey öyle kötü bi hal oldu ki.Gene çekerdim ama bu sefer çocuklara döndü eziyet aynı şekilde aşağılama.Bırakın gitsin .Gerizekalıya bak.Lütfen iyi düşün .Allah yardımcın olsun devam da etsen bitirsende Allah yardımcın olsun

Aynı cinsten bi manyakla evliydim .Tam on sene çektim bi de iki çocuk doğurdum.Tek ümitle düzelecek düzelecek düzelecek.Kavga ettim olmadı .Dediğini eksiksiz yaptım olmadı.Böyle kişileri kesinlikle mutlu edemezsiniz.Annesi de kendi de muhtemelen kompleks içinde büyümüş insanlardır.Ezmekten keyif alan vijdan merhamet yoksunu bu insandan tek kurtulma yolun boşanmak üzgünüm .Ben çok çabaladım inan bana herşey öyle kötü bi hal oldu ki.Gene çekerdim ama bu sefer çocuklara döndü eziyet aynı şekilde aşağılama.Bırakın gitsin .Gerizekalıya bak.Lütfen iyi düşün .Allah yardımcın olsun devam da etsen bitirsende Allah yardımcın olsun
Ben de ne yaptıysam mutlu edemedim .Söylediğimde Cevap kadın ol da mutlu etmeyi bil. Daha çabalaya çabalaya hani ahım gitti vahım kaldı derler ya o duruma geldim .

Bisey sorcm ne zaman görmüyor çocukları?ne kadar vicdansız karakter yoksunu bunlar ya
1 aydır.Büyük babasını bildiği için asla aramıyor.Küçük dört yaşında telefonu öpüyor çocuk görüntülü konuşurken gelmiyor .Önceleri çok üzüldüm ama şimdi diyorum çocuklar için katlanıyorsun ama umrunda değil çocuğu niye katlanayım .Allah yardımcın olsun inan okadar iyi tahlil ediyorumki seni .Basiretini bağlıyor böyle insanlar sağlıklı düşünemiyorsun .ama sabır bir yere kadar gidiyor .Tek tavsiyem ikinci çocuk düşünme

1 aydır.Büyük babasını bildiği için asla aramıyor.Küçük dört yaşında telefonu öpüyor çocuk görüntülü konuşurken gelmiyor .Önceleri çok üzüldüm ama şimdi diyorum çocuklar için katlanıyorsun ama umrunda değil çocuğu niye katlanayım .Allah yardımcın olsun inan okadar iyi tahlil ediyorumki seni .Basiretini bağlıyor böyle insanlar sağlıklı düşünemiyorsun .ama sabır bir yere kadar gidiyor .Tek tavsiyem ikinci çocuk düşünme
Rabbim korusun böyle bir dengesizden ikinci çocuk istemyrm. Keşke böyle insanlar bir bela bulsanız .En azından içimizin yangını söner. Öyle zoruma gdyr ki bazı şeyler . Anan,ablan,yeğenlerin çok kıymetli. Gözlerinin içine bakıyorsun.Peki eşin hadi beni geç ya canın kanın olan evlat niye bu kadar kıymetsiz

bak canim bak güzelim, bu adam asla ama asla degismeyecek. adam seni asla sevmicek. yemek degilsin ki sen, aaa tadida aslinda fena degilmis bak sevdim desin.

cocugunu düsün, yazik degil mi. evde hep aglayan bi anne devamli bagirip cagiran bi baba. bu sekilde mi büyüsün?

sen bi kac seneye bu sikintilardan kanser olsan cocugun annesiz kalsa ne olacak? ne babaanne bakar ne de üvey anne.

sen evliligini kurtarmak icin gereginden fazlasini yapmissin zaten. dahasi yok. birak bosver adam baskasiyla mi evleniyo, dünyanin en mutlu adami mi oluyor, esini el üstünde mi tutuyor. bosver. sen kendine bak, sen kendi huzuruna bak. ayrilincada inan bana bundan daha mutsuz olmicaksin. en azindan daha sonra hayatina bakip önünü görebileceksin. böylesi ömür boyu cile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X