• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok garip bir insansınız. Eşiniz ve ailesi hakkında söylemediğinizi bırakmıyorsunuz. Terbiyesiz, saygısız, sizi zerre kadar sevmeyen insanlar..

Hem demediğinizi bırakmayıp, hem de siz de zorla eşinizi bırakmıyorsunuz.

bir adam Boşanma davası açtıktan sonra, bir kadın daha niye ısrarla ayrılmayacağım diye onunla aynı evde kalmaya devam eder, istenmediğini bile bile? Üstelik ailesi arkasındayken.. bir de annenize senden bilirim demişsiniz. Gerçekten normal değilsiniz.

kendinize acımıyorsanız, çocuğunuza acıyın. Böyle pis, kötü bahsettiğiniz insanla aynı evde büyütmeyin. Çocuğunuzun size bile saygısı kalmayacak muhtemelen büyüyünce, hem eşinizin kötüleşmeleri, hem de sizin ısrarla o muameleyi kabul etmeniz yüzünden.

sizinki gibi kötü evlilik yaşayan 3 tane tanıdığım var. üçünün de ekonomik gücü yoktu hiçbir şekilde, ilkokul mezunuydular, ve aileleri de arkalarında değildi. Kendilerine bakabilecek durumları olsa, bir dakika durmazlardı o evde. Üçü de 20 senelik evliler şu anda ve eşlerinde gram değişme yok.

siz takıntı yapmışsınız. Hastalıklı bir şekilde bağlanmışsınız o adama. Bence bu evlilikte sorunlu olan sizsiniz, eşiniz değil. Adam en azından kendi içinde tutarlı. Kötü, hep kötü. Size saygısı yok. Kim olsa sizi bırakmaz, hazır her pisliğini çeken birini bulmuş, niye bıraksın?

Bu muameleye Görmenize rağmen, Bürün imkanlarınız olmasına rağmen, bu evlilikte ısrar ettiğiniz için sorun sizde.

Son düzenleme:
Çok garip bir insansınız. Eşiniz ve ailesi hakkında söylemediğinizi bırakmıyorsunuz. Terbiyesiz, saygısız, sizi zerre kadar sevmeyen insanlar..

Hem demediğinizi bırakmayıp, hem de siz de zorla eşinizi bırakmıyorsunuz.

bir adam Boşanma davası açtıktan sonra, bir kadın daha niye ısrarla ayrılmayacağım diye onunla aynı evde kalmaya devam eder, istenmediğini bile bile? Üstelik ailesi arkasındayken.. bir de annenize senden bilirim demişsiniz. Gerçekten normal değilsiniz.

kendinize acımıyorsanız, çocuğunuza acıyın. Böyle pis, kötü bahsettiğiniz insanla aynı evde büyütmeyin. Çocuğunuzun size bile saygısı kalmayacak muhtemelen büyüyünce, hem eşinizin kötüleşmeleri, hem de sizin ısrarla o muameleyi kabul etmeniz yüzünden.

sizinki gibi kötü evlilik yaşayan 3 tane tanıdığım var. üçünün de ekonomik gücü yoktu hiçbir şekilde, ilkokul mezunuydular, ve aileleri de arkalarında değildi. Kendilerine bakabilecek durumları olsa, bir dakika durmazlardı o evde. Üçü de 20 senelik evliler şu anda ve eşlerinde gram değişme yok.

siz takıntı yapmışsınız. Hastalıklı bir şekilde bağlanmışsınız o adama. Bence bu evlilikte sorunlu olan sizsiniz, eşiniz değil. Adam en azından kendi içinde tutarlı. Kötü, hep kötü. Size saygısı yok. Kim olsa sizi bırakmaz, hazır her pisliğini çeken birini bulmuş, niye bıraksın?

Bu muameleye Görmenize rağmen, Bürün imkanlarınız olmasına rağmen, bu evlilikte ısrar ettiğiniz için sorun sizde.
Böyle uzun uzun yazıyoruz ama cevap vermiyor. Sadece polemiğe girip banlanıyor birkaç gün sonra yine gelip aynı şekilde devam ediyor

Böyle uzun uzun yazıyoruz ama cevap vermiyor. Sadece polemiğe girip banlanıyor birkaç gün sonra yine gelip aynı şekilde devam ediyor
ben artık eşine ciddi ciddi hak vermeye başladim, kadın baya "ya benimsin ya toprağın" ekolünün dişi versiyonu...yakında çatıya çıkıp "kemalim buraya gekecek,yoksa çocuğumu keserim" diye bağırırken haberlerde görürsek şaşırmam

ben artık eşine ciddi ciddi hak vermeye başladim, kadın baya "ya benimsin ya toprağın" ekolünün dişi versiyonu...yakında çatıya çıkıp "kemalim buraya gekecek,yoksa çocuğumu keserim" diye bağırırken haberlerde görürsek şaşırmam
Aynen öyle, ben adama hak veriyorum. Sevmediğim, artık beğenmediğim ve ısrarla benden ayrılmak istemeyen birine ben de öyle kötü davranırdım. Evladını zerre kadar düşünmüyor maalesef

Konunun tümünü okuyamadım. Ilk sayfalardan sonra ruhum daraldı.
Belki birileri yazmıştır ama.. Sizin gerçekten farkedemediğiniz bir saplantınız var eşinize. Bunu zamanında bende yaşadım benzer durumlar. Kültürel ve güzellik anlamında eski nişanlımın ailesi beni 10 beden büyük gördüklerinden dolayı hep maddiyatı ön plana çıkarırlardı, yazık.
Bende hem güzelim, hem kültürüyüm, hem çalışkanım, işlerini bile ben yürütüyorum kafası ile beni nasıl böyle kolay incitebilir diye düşünerek gittikçe üstüne düşüyordum. Galip ben gelmeliydim aklımca. Olmadı. Birgün hepsine birer tokat atıp arkama bakmadan kaçtım. (Gerçek anlamda tokat :D yinede siz yapmayın.)
Ve o yapamam, edemem, bulamam dediğim bazı şeylerini geride bırakmaktan korktuğum nişanlımı 1 ay unutmadı sürmem. :D
Belki şimdide mutlu değilim. Ama bir kez gittim öğrendim bir kez daha yapabilirim.. Yani bir kere gemileri yakmayı öğrenirseniz birdaha kendinizi değersiz hissettiren hiçbir yerde kalmak için zorlamayacaksınız kendinizi. Eskisi kadar zor olmuyor sevilmediğini kabullenmek ve ayrılık kararı almak.
Hasta ruhlu bir anne (kvniz) ve hasta ruhlu oğlu. Çocuğunuz böyle bir ailenin içinde bi büyüsün istiyorsunuz. Babasının annesine olan hakaretlerini mi duysun?
Bırakında ağlasın anasının dizinin dibinde. Sümüklü

Bence artık bu konuyu kapattır, asla iyi niyetle yazılmış mesajlara cevap vermiyorsun. Zaten boşanmaya da niyetin yok boş yere burada kimseyi yorup sinirlendirme
Ama bu sizi ilgilendiren bir konu değil ben sizi zorlamıyorum yorum yapın diyr.Ben sayfanız basından itibaren her gün okuyrm belki burdaku yorumlar beni kendime getirir dye

Konunun tümünü okuyamadım. Ilk sayfalardan sonra ruhum daraldı.
Belki birileri yazmıştır ama.. Sizin gerçekten farkedemediğiniz bir saplantınız var eşinize. Bunu zamanında bende yaşadım benzer durumlar. Kültürel ve güzellik anlamında eski nişanlımın ailesi beni 10 beden büyük gördüklerinden dolayı hep maddiyatı ön plana çıkarırlardı, yazık.
Bende hem güzelim, hem kültürüyüm, hem çalışkanım, işlerini bile ben yürütüyorum kafası ile beni nasıl böyle kolay incitebilir diye düşünerek gittikçe üstüne düşüyordum. Galip ben gelmeliydim aklımca. Olmadı. Birgün hepsine birer tokat atıp arkama bakmadan kaçtım. (Gerçek anlamda tokat :KK70: yinede siz yapmayın.)
Ve o yapamam, edemem, bulamam dediğim bazı şeylerini geride bırakmaktan korktuğum nişanlımı 1 ay unutmadı sürmem. :KK70:
Belki şimdide mutlu değilim. Ama bir kez gittim öğrendim bir kez daha yapabilirim.. Yani bir kere gemileri yakmayı öğrenirseniz birdaha kendinizi değersiz hissettiren hiçbir yerde kalmak için zorlamayacaksınız kendinizi. Eskisi kadar zor olmuyor sevilmediğini kabullenmek ve ayrılık kararı almak.
Hasta ruhlu bir anne (kvniz) ve hasta ruhlu oğlu. Çocuğunuz böyle bir ailenin içinde bi büyüsün istiyorsunuz. Babasının annesine olan hakaretlerini mi duysun?
Bırakında ağlasın anasının dizinin dibinde. Sümüklü
Şu tokat olayı harika . Keşke bende yapabilsem nasıl ferahlarım

Ama bu sizi ilgilendiren bir konu değil ben sizi zorlamıyorum yorum yapın diyr.Ben sayfanız basından itibaren her gün okuyrm belki burdaku yorumlar beni kendime getirir dye
Binlerce mesaj yazıldı ama inatla aynı şeyleri yapıyorsun. Kendine gelmek istiyorsan psikolojik destek al

gözünün önündeki çocuğun seni kendine getirmiyor yorumlar mı getirecek?
çocuğunu bile gözün görmeyecek kadar bağımlısın.
kendine gelmeyi gerçekten istesen tedavi olursun.

Merhaba arkadaşlar. Gecenin bu saatinde kriz geçirmemek için zor tutyrm kendimi .Uzun olacak üşenen arkadaşlar okumasın.Daha önce de eşim ve kaynanamla ilgili birkaç konu açmıştım . Yeni doğum yaptım. Artık kaldıramıyorum bana yapılanları . Sütüm gün be gün azalıyor . Stresten üzüntüden. Eşim manyaklık derecesinde ailesine bağlı . Annesi laf sokar bana susar.Gidip söylesem of uzatma sana demedi der ki biliyorum bana söylüyor. Kadın ruh hastası ne zaman evime gelse kavga çıkarmadan dönmüyor .Biz memleketlerine gittiğimizde de aynı şekilde . Inanılmaz şekilde laf sokuyor .Kadın bana kene diyor eşim susuyor sütü bozuk diyr yine susuyr. Tabi hep laf çakarak söylüyor bunları.Ben çok konuşkan değilim sessiz kendi halimdeyim .Ama her zaman saygiliyim. Takmış sessiz oluşuma. Yok çok konuşmalıymışım gülmeliymişim. Gezmeyi sevmiyorum. Evimde vakit geçirmek daha çok hoşuma gdyr .Farklı şehirlerde yasyrz. Ne zaman evime gelse deliler gibi her gün bir yere götürmemi istiyor . Ben de kendisine uymayınca başlıyor eşime sızlanmaya onu doldurmaya.Gidecek bir yer bulamıyor gidip durakta oturuyor. Şaka gibi kadının eve karşı fobisi var .Son gelişi lohusalık döneminde oldu .Yine kavga çıkardı tabi .Biz boşanma aşamasına geldik. Barıştık bir şekilde .Şu an eşimin memleketindeyiz bayram dolayısıyla. Bu küslük döneminde eşimin bana inanılmaz hakaretleri oldu. Geldiğin yere bak ,ailen düğünde ne altın taktı ,bir daha arabama binme ,babanin evinde bindiğin araba belliydi,bundan sonra senin ailenden kimse bu eve girmiycek,benim anneme ne hediye almışsın bugüne kadar ,millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor öylesiyle evlensem çektiğime değerdi (Bisey çektiği de yok ),bundan sonra senin paranı da istemiyorum (her ay eline sayıyorum maaşı ),2 aylık oğlunun derdine şimdiden düşmüşsün ben de anamın oğluyum beni ondan ayıramazsın buna benzer tonla hakaret .Bu arada ben üniversite mezunuyum kendisi lise .Surekli ağzında bir okudun da adam mı oldun sıradan bir mesleğin var acaba doktor falan olsan ne yapacaktın lafı. Ki ben hiçbir zaman mesleğimle övünmedim. .Kültürlerimiz o kadar farklı ki .Ailesine hizmetçilik yapmamı bekliyor sen benim aileme ne yapıyorsun diyince kadın ve erkek bir olamaz cümlesini duyuyorum. Şimdi de tutturmuş artık sizinkilere gelip gitmem çok mesafeli olurum .Niye diyorum senden dolayı sana kinim var onlardan da soğumuşum gıcık kapıyorum diyr. Bunlar dışında merhametli bir tarafı var. Kırınca pişmanlık duyuyor. Fakat o kadar dengesiz ki benim de dengemi bozdu artık . Böyle bir insan düzelir mi zamanla ?
Kompleksli bir eşiniz var.. Bu konuşmalarına bakınca hissettiği sadece eziklik.. Size karşı kendini aşağıda görüyor ve bu hissini sizin ailenize, ailenizin maddi durumuna, sizi çok güzel görmediğini düşünmenizi isteyerek vs laf atarak dışa yansıtıyor.. Aklınca bunu bu şekilde kapatarak sizin fazla havalanmamanızı sağlamaya çalışıyor.. Çok saçma tiplere girmiş anlam veremedim.. Allah size kolaylık versin diyorum başka da birşey diyemiyorum.. Kayınvalide konusunda da biraz dik durun lütfen herşeye laf etmesine müsaade etmeyin. Çirkeflik yapıp kadınla kavga edin demiyorum ama pasif olmamaya çalışın.. Sizin yumuşak başlılığınızdan faydalanıp hem eşiniz hem de kayınvalideniz sizi sömürmeye aşağı çekmeye çalışıyor izin vermeyin lütfen..

Ben de kaç zamandır görüyorum konuyu. Boşa yazmayayım diyordum ama dayanamadım artık. Belki de konu sahtedir. Çünkü çok mantıksız her şey.

Peki ben bişey sorcm size .Bazı arkadaşlar o adam severse kuzu olur demişler . Bu kadar iyiliğime çabama rağmen beni niye sevmedi mutlu olmadi .Ben çirkin bir kadın değilim. Öyle olsam bunu da söylerm kendime karşı çok acımasızım.Esimde çirkin bulduğu bir kadınla evlenmezdi burnu kaf dağında çünkü.Düşünüyorum kendimi sorguluyorum sevemediyse hata Bende mi .Burdan çıkıp kendime sorduğumda sevmemiş olabilir fakat sevse de yürümeyecekti çünkü karakteri bozuk,evlilik sürdürecek kapasite yok dyrm. Çekirdek bir aile olduğumuz farkında değil . Önce ailem annem ablam sonra siz dyr ve ben bunu hazmedemiyorum .Sorunlarının kökünde hep bunlar yatyr
Bakın sevgi öyle bir şey değil. Her istediğini yaparak, melek gibi bir insan olarak, her şeye susarak kimseyi kendinize aşık edemezsiniz. Bunu en iyi size iyi davranmayı bırakın insan muamelesi yapmayan adama gururunuzu ayaklar altına alma pahasına sımsıkı yapışan, çok seviyorum diyen sizin biliyor olmanız gerek.

Peki ben bişey sorcm size .Bazı arkadaşlar o adam severse kuzu olur demişler . Bu kadar iyiliğime çabama rağmen beni niye sevmedi mutlu olmadi .Ben çirkin bir kadın değilim. Öyle olsam bunu da söylerm kendime karşı çok acımasızım.Esimde çirkin bulduğu bir kadınla evlenmezdi burnu kaf dağında çünkü.Düşünüyorum kendimi sorguluyorum sevemediyse hata Bende mi .Burdan çıkıp kendime sorduğumda sevmemiş olabilir fakat sevse de yürümeyecekti çünkü karakteri bozuk,evlilik sürdürecek kapasite yok dyrm. Çekirdek bir aile olduğumuz farkında değil . Önce ailem annem ablam sonra siz dyr ve ben bunu hazmedemiyorum .Sorunlarının kökünde hep bunlar yatyr

Sorun eşin değil, sorun senin kendini sevmemen. Seni kaybetme korkusu yok, bak bir arkadaş demiş maaşını vermesen bile aşırı değişir. İlk başta senin kendine saygin yok. Bosanmayacaksan bile sen çekip gitsen aramasan sormasan o seni arayacak zaten, ama uzak duramiyorsun. Adam da bu halini gördükçe seni ezdikce eziyor. Kendini en çok sen sev en çok sen kendine saygi duy ki başkaları da duysun. İnan çok daha mutlu olacaksın. Hiç kimse vazgeçilmez değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X