• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bak canim bak güzelim, bu adam asla ama asla degismeyecek. adam seni asla sevmicek. yemek degilsin ki sen, aaa tadida aslinda fena degilmis bak sevdim desin.

cocugunu düsün, yazik degil mi. evde hep aglayan bi anne devamli bagirip cagiran bi baba. bu sekilde mi büyüsün?

sen bi kac seneye bu sikintilardan kanser olsan cocugun annesiz kalsa ne olacak? ne babaanne bakar ne de üvey anne.

sen evliligini kurtarmak icin gereginden fazlasini yapmissin zaten. dahasi yok. birak bosver adam baskasiyla mi evleniyo, dünyanin en mutlu adami mi oluyor, esini el üstünde mi tutuyor. bosver. sen kendine bak, sen kendi huzuruna bak. ayrilincada inan bana bundan daha mutsuz olmicaksin. en azindan daha sonra hayatina bakip önünü görebileceksin. böylesi ömür boyu cile.
Peki ben bişey sorcm size .Bazı arkadaşlar o adam severse kuzu olur demişler . Bu kadar iyiliğime çabama rağmen beni niye sevmedi mutlu olmadi .Ben çirkin bir kadın değilim. Öyle olsam bunu da söylerm kendime karşı çok acımasızım.Esimde çirkin bulduğu bir kadınla evlenmezdi burnu kaf dağında çünkü.Düşünüyorum kendimi sorguluyorum sevemediyse hata Bende mi .Burdan çıkıp kendime sorduğumda sevmemiş olabilir fakat sevse de yürümeyecekti çünkü karakteri bozuk,evlilik sürdürecek kapasite yok dyrm. Çekirdek bir aile olduğumuz farkında değil . Önce ailem annem ablam sonra siz dyr ve ben bunu hazmedemiyorum .Sorunlarının kökünde hep bunlar yatyr

Peki ben bişey sorcm size .Bazı arkadaşlar o adam severse kuzu olur demişler . Bu kadar iyiliğime çabama rağmen beni niye sevmedi mutlu olmadi .Ben çirkin bir kadın değilim. Öyle olsam bunu da söylerm kendime karşı çok acımasızım.Esimde çirkin bulduğu bir kadınla evlenmezdi burnu kaf dağında çünkü.Düşünüyorum kendimi sorguluyorum sevemediyse hata Bende mi .Burdan çıkıp kendime sorduğumda sevmemiş olabilir fakat sevse de yürümeyecekti çünkü karakteri bozuk,evlilik sürdürecek kapasite yok dyrm. Çekirdek bir aile olduğumuz farkında değil . Önce ailem annem ablam sonra siz dyr ve ben bunu hazmedemiyorum .Sorunlarının kökünde hep bunlar yatyr

hayir sorun sende degil. adam sevmemis iste, sevdigini sanip evlenmis, ama sevmemis. sevmek bambaska bisey merhamet gerektirir, derin duygular gerektirir. adam sana karsi hissedememis iste. baskasi gelir belki senden cirkin olur belki senden kilolu yada kilosuz belki daha bakimsiz belki 'cahil' olur yani sende arti olan seyler onda olmaz ama adam ona sevgi hisseder, ona karsi kuzu gibi olur. anne sus ottur karima laf etme der onu el üstünde tutar. sevgi her zaman güzellik bakim boy pos yada her neyse degildir iste. seni sevmemis, bu kadar basit aciklamasi. seni sevmemis, sevmeyecekde.
hadi kendine gel, istersen simdi saatlerce agla evi yik dagit istersen sus hic konusma ama toparlan kendine gel. ilk önce insan sonrada anne oldugunu anla.

Sorun sizde değil zaten sizi suçlayan YOK. Adamın kendisi SIKINTILI. Ne kaynanızın bir suçu var ne de sizin. ADAM KARAKTERSİZ. TÜM SUÇ ONUN. Boşan artık çocuğunu öyle bir ortamda yetiştirme.

Sorun sizde değil zaten sizi suçlayan YOK. Adamın kendisi SIKINTILI. Ne kaynanızın bir suçu var ne de sizin. ADAM KARAKTERSİZ. TÜM SUÇ ONUN. Boşan artık çocuğunu öyle bir ortamda yetiştirme.
Kaç kere uzun uzun yazdım ona. Görmemezlikten gelip, işine gelene cevap veriyor. Boşanmak gibi bir niyeti yok

Kaç kere uzun uzun yazdım ona. Görmemezlikten gelip, işine gelene cevap veriyor. Boşanmak gibi bir niyeti yok

bu son yazdiklarindan sonra ben artik ciddi sekilde üzülmeye basladim. ciddi ciddi piskolojik sorunlari var. bosanmayi bu adami birakmayi ölüm gibi görüyor, e kim ölmek ister ki. yardim almasi lazim, sart hatta. yoksa ben büyük tehlike olarak görüyorum konu sahibini hem kendi icin hem cocugu icin. herkes suclu bizler annesi kv ama kocasi degil. ben ciddi sekilde cocuguna da zarar verebilecegini düsünmeye basladim senin yüzünden diye. allah yardimcisi olsun. konu sahibi piskolojik olarak bam baska bi boyuta gecmis

bu son yazdiklarindan sonra ben artik ciddi sekilde üzülmeye basladim. ciddi ciddi piskolojik sorunlari var. bosanmayi bu adami birakmayi ölüm gibi görüyor, e kim ölmek ister ki. yardim almasi lazim, sart hatta. yoksa ben büyük tehlike olarak görüyorum konu sahibini hem kendi icin hem cocugu icin. herkes suclu bizler annesi kv ama kocasi degil. ben ciddi sekilde cocuguna da zarar verebilecegini düsünmeye basladim senin yüzünden diye. allah yardimcisi olsun. konu sahibi piskolojik olarak bam baska bi boyuta gecmis
Çok iyi bir şekilde psikolojik tedavi alması lazım. Umarım iyileşir

Annesi sağ olsun .Gazını ondan alıyor . Annesi dedi bana hiç çocukla tehdit etme ikinci kez evlenir çocuğu olur seninkini hatırlamaz bile.Onu da Allaha havale etmişim
valla kadın doğru söylüyor, nefret ettiğin kv bile uyarmaya çalışıyor seni aslında, bence o bile için için üzülüyor haline...allah kimseyi sizin gibi düşmanının merhamet edeceği hale düşürmesin, ne diyim?

konu sahibinin ciddi psikolojik sorunları var. en başta kocasını kaybetme korkusu bütün hayatını ele geçirmiş ve bütün seçimlerini yönlendiriyor. burada tavsiyelerde bulunulmuş boşanın diye ama konu sahibinin kocası bugün başına silah dayasa ya da onu sakatlasa hatta ve hatta çocuguna zarar dahi verse bu kadın o adamdan ayrılmaz. yani boşandın mı boşanacak mısın soruları zaman kaybı. konu sahibi psikolojik sorunlarını kabul edip tedavi olmalı ancak sonrasında sizin önerileriniz bir anlam kazanabilir.

valla kadın doğru söylüyor, nefret ettiğin kv bile uyarmaya çalışıyor seni aslında, bence o bile için için üzülüyor haline...allah kimseyi sizin gibi düşmanının merhamet edeceği hale düşürmesin, ne diyim?
Gerçekten haklisiniz belki o ahlaksız terbiyesiz çocuğuna yakışmış kadın bile içten içe acıyordr bana

Ne dediğinizin farkında olun Allah aşkına evladım canım ciğerim. Yazarken Allahtan korkup yazın ya

Dava çekilmedi değişen bir durum yok ve ben hâlâ ne yapacağımı düşünüyrm
Seni anlamaya çalışıyorum, hiç kimse boşanacağını düşünerek evlenmiyor tabiki. Geleceğe dair tüm planlarına dahil ettiğin, çok sevdiğin eşinden kopmak da zordur elbet. Ancak çocuğun için dik durmalısın. Biraz büyüdüğünde, bir şeyleri idrak etmeye başladığında ne travmalar yaşayacak bir bilsen. Ben daha küçücükken annemle babamın kavgalarında ne kadar korktuğumu hatırlarım. Sırf onlar bu kadar kavga ediyor diye hep evlilik fikrine uzak durdum. Çocuğuna bunları yaşatma lütfen. Tabikide ne yapacağını düşün. Mesela bundan sonra sadece çocuğunla nasıl bir hayat yaşayacağını, sen işteyken bakımını kimin üstlenebileceğini vs düşün. İnan bana o adam için kendini bu kadar üzmeye değmez

kocan o kadar cok seyden kiymetli ki, cocugundan bile. insanin aklina hersey geliyor
Aslında büyük olan kocasına olan saplantısı,bu saplantı uğruna çocuğunu bile gözü görmüyor.Çocuğunu böyle bir aile ortamına layık görüyor.Adam beni neden sevmiyor diye düşünüyor hala.Güzel ve nitelikli iken.Saplantı haline getirmiş adamı.Adamın işi de zor,kendisini zorla sevmesini istediği biri var,belki adamda korkuyor bu durumdan. Basireti bağlanmış konu sahibinin ,sağlıklı düşünemiyor maalesef. Ben olsam beni istemeyeni,sevmeyeni ben hiç istemem.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X