Eşimin ailesi köyde oturuyor.bu vakitler ot biçilir oralarda.1 hafta önce köye gitcem yardıma dedi.Öyle emri vaki söyleyince kırıldm surat yaptım.Sabah 6 da çıkıp akşama kadar gelmicek.İnsan bi der eşimin rızasını alarak gideyim.Akşama kadar yalnız kalcak evde.o gece tartıştım ertesi gün gitti akşm gelince gönlümü aldı barıştm.Bu 1 hafta içinde ev taşıdık.Çok yorulduk ikimizde.Benim Öabt sınavım var.Onun için hızlıca aradan çıksın dedik.Daha dün bitti işimiz.Geldi diyo yarın köye gideceğim kimse yok yardım etcek babam çağırıyor.(köyde 4 erkek kardeşi de var)ben de tmm git ama sınavım var die akşama kadar ders üstündeyim,sınavım olmasaydı izin vermezdim bi daha gitmene.ikide bi ne çağırıyorlar.bi daha gitmeyeceksin bu son.Akşama kadar evde tek başımayım başıma bişey gelse kimsenin haberi olmicK dedim.Eşim başladı abartma herkes benim gibi köyde mecburum gitmeye,sana gitmem demicem çağırsalar mecbur yine gitcem.Gidiyorum die de burnumdan getirme dedi.Ben de sinirlendim.Çünkü o gidenler ya eşleriyle gidiyorlar,yada eşleri evde yalnız değildr.O anca beni akşama kadar yalnz bırakıp gidiyor.
Neyse konuştu gitti uyudu.ben de gittm arkamı dönüp yattım.Sabah 6da babası aradı gel die.geldi beni öptü.gidiyorum sen bana küskün müsün.Ben de evet beni akşama kadar yalnz bırakcan.gitmeni istemiyorum bi daha dedim.Ve bu birden ayağa kalkıp hakaret savurdu.Neye uğradığımı şaşırdım.Aynen şöyle diyor"Yeter artık senin yüzünden zaten köyle bütün bağlarım kopmuş durumda.Sen beyinsizsin algılayamıyorsun,benim payım var o topraklarda,gidip yardım edeceğim ki ben de yararlanayım ama sen anlamazsın embesilsin sen, itsin,10 defa da çağırsalar yine gideceğim ' evet aynen böyle niye sırf bi daha gitme dedim die bana embesil it beyinsiz dedi.O kadar sinirlendimki.Defol git burdan saygısız demekki sen de embesilsin o yüzden gelip bi embesille evlendin dedim.Demicektim ama bana ettiği hakarete dayanamadım.Birbirimize bağırdık çağırdk.Defolup gitti.Ben o kadar sinirlendim ki bi de mesaj attım teline saygısızsın.Bi parça toprak için bana ettiğin kelimelere bak.Bu hakaretlerinden dolayı sana olan sevgimi ginden güne tüketiyorsun artık sana zerre saygı duymuyorm vs yazdım.cvp yazma bna ddim.
6 da çıktı akşama kadar ne aradı ne sordu 20:30 gibi geldi.Ben şuan çalışma odama geçtim.O ise yatak odasında.tek kelime etmedik.
Bu ilk değil.2 yıldır evliyiz bna sinirlenince sürekli böyle kelimeler kullanıyor.Sonra da pişman olup gelip ayaklarıma kapanıyor.Kendisi öğretmen bir de.Ama yeter artık.Bu sefer çok kötüyüm.Yutulcak kelimeler değil bunlar.İlk defa o yatağa gitmicem burda yatıcam.bana it diyen birinin bana dokunmasına dahi izin vermicem.Ve bu söylediklerine bin pişman olsun istiyorum.2 hafta sonra çok önemli bi sınavım var.Sınavım olmasa çekip git diyo bi ses içimden.Çok mutsuzum.Ailesi köyü söz konusu oldu mu hep böyle davranıyor.Ne yapacağımı bilmiyorm.Üzgünüm kırgınım yorgunum
Atanıp çekip gitmek istiyorum.Bunları haketmiyorum ben.Seven sevgisini her zaman gösteren biri.Çok nazımı kahrımı çekti.Ama bu hakaretler neden.Beyefendi sinirlerine hakim olamıyormş.Art niyetle söylemiyormş.Napayım ben.Hepsi ok gibi saplanıyor.Hangi birini yutayım ki ben :-(