- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
Sınavım olmasa hayatta izin vermezdim demedin mi?
Konu sahibinin bayaaa aklı karışmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınavım olmasa hayatta izin vermezdim demedin mi?
Konu sahibinin bayaaa aklı karışmış![]()
Her durumda izin vermeyecek adamın da aklını karıştırıp itiraz etmesini önlüyoama en sonunda cinnet durumu oluşmuş
![]()
Kaç yaşındasınız, ihtiyaç eksik gedik nedir ya, Kocanız sizin kapıcınız mı ihtiyaç olursa diye evde bekleyecek, Köye gitsin sizde ders çalışın iste çok mızmızsınız, insanlar orda tarlada çalışıyor siz evde kapris .Gitmesin demedim ama şu sınav sürecinde beni evde yalnız bırakma hep ders üstündeyim bi ihtiyaç eksik gedik olur vs dedim ama o hep olumsuz cevaplar verdi.
Suan nisanliyim ve aynı durumu bende yaşıyorum gorumcemle bir yere gitmek istemedigimde sen benim bacimi istemiyor musun diyor ailesi sağolsun çok iyiler ama yinede evlerine yakın yerde oturmak istemiyorum ama o orda oturmak istiyor ben ısrar edincede sen benim ailemi istemiyor musun diye hemen savunmaya geçiyor annesi hakkında birşey demiştim annemi arayıp böyle demiş dedim yok o öyle değil diyip savunmaya geçti ama benim annem tarafından bu böyle anlaşılmıyor öyle cümleler söyleyince annem böyle anlamış dedim o zaman benim annemde sorun yok sende ki anneniz yanlış anlamış diye söylüyor ailesine haklı olarak söyleseler toz kondurmuyorBırakıyorum karışmıyorum sorun bu deil.Ben ne zaman ailesiyle ilgili olumsuz bir tavır sergilesem,haklı da olsam haksız da olsam sürekli tersleme modunda.ve bu çok zoruma gidiyor.
Suan nisanliyim ve aynı durumu bende yaşıyorum gorumcemle bir yere gitmek istemedigimde sen benim bacimi istemiyor musun diyor ailesi sağolsun çok iyiler ama yinede evlerine yakın yerde oturmak istemiyorum ama o orda oturmak istiyor ben ısrar edincede sen benim ailemi istemiyor musun diye hemen savunmaya geçiyor annesi hakkında birşey demiştim annemi arayıp böyle demiş dedim yok o öyle değil diyip savunmaya geçti ama benim annem tarafından bu böyle anlaşılmıyor öyle cümleler söyleyince annem böyle anlamış dedim o zaman benim annemde sorun yok sende ki anneniz yanlış anlamış diye söylüyor ailesine haklı olarak söyleseler toz kondurmuyor
ayyyyyy içim şişti ne bu beni yalnız bırakcan beni yalnız bırakcan bebekmisin sen mama mı vercek sana koskoca kadınsın ne var eşin gidip 2 gün yardım etse hem etmesede yalnız kalçam diyip durma