Eşimin hakaretleri

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
İyi akşamlar herkese
Daha önce bi konum var açmış olduğum.O konudan sonrada pek bişey değişmedi.Ben her kavganın sonunda ağlama krizleri geçiriyorum. En sonunda oğlumu alıp çıkmaya çalışıyorum evden o kapıyı kilitliyor ama sonunda açmak zorunda kalıyor. Baktıki ben dönmüyorum ben sokağı dönemeden oğlumu alıp kaçıyor ben de mecbur eve dönüyorum. Oğlumu bırak öyle git diyor ama bırakamam. Her kavganın sonunda yalvarıyor özür diliyor pişmanım diyor ben sakinleşince oğlum in diledim diyor ve eski haline dönüyor.Ben de sakinleşince o cesareti bulup çıkamıyorum evden oğlumun hastalığı tedavileri vs. geliyor aklıma tüm cesaretim kırılıyor. Bu kavgalarda geçirdiğim krizlerden ve babasının sürekli onunla ilgilenmesinden beni oğluma kötülemesinden benim sürekli ev işleriyle uğraşmamında etkisi var oğlum artık beni sevmediğini söylüyor sürekli babasının kucağında bana gelmiyor su bile istese ben verince almıyor oğlum 2.5 yaşında bu arada. Ben ne yapacağımı şaşırdım oğlumu nasıl ısındırabilirim kendime

İyi akşamlar herkese
Daha önce bi konum var açmış olduğum.O konudan sonrada pek bişey değişmedi.Ben her kavganın sonunda ağlama krizleri geçiriyorum. En sonunda oğlumu alıp çıkmaya çalışıyorum evden o kapıyı kilitliyor ama sonunda açmak zorunda kalıyor. Baktıki ben dönmüyorum ben sokağı dönemeden oğlumu alıp kaçıyor ben de mecbur eve dönüyorum. Oğlumu bırak öyle git diyor ama bırakamam. Her kavganın sonunda yalvarıyor özür diliyor pişmanım diyor ben sakinleşince oğlum in diledim diyor ve eski haline dönüyor.Ben de sakinleşince o cesareti bulup çıkamıyorum evden oğlumun hastalığı tedavileri vs. geliyor aklıma tüm cesaretim kırılıyor. Bu kavgalarda geçirdiğim krizlerden ve babasının sürekli onunla ilgilenmesinden beni oğluma kötülemesinden benim sürekli ev işleriyle uğraşmamında etkisi var oğlum artık beni sevmediğini söylüyor sürekli babasının kucağında bana gelmiyor su bile istese ben verince almıyor oğlum 2.5 yaşında bu arada. Ben ne yapacağımı şaşırdım oğlumu nasıl ısındırabilirim kendime
evin işleri oğlunuza olan ilginizden dha önemli değil heralde

evin işleri oğlunuza olan ilginizden dha önemli değil heralde
Ev işleri derken aşırı bi temizlik değil yemek süpürge çamaşır falan bunları yapmazsam evdeki kavgalar büyüyor ben yapmazsam o ne kadar kirlenirse kirlensin aç kalırsa kalsın yapmıyor oğlumun yemek sorunu var kilo boy artışı geride çalışıyorum oğluma bakıcı bakıyor öğretmenim bakıcım velim ev pis olsa okulda laf olur oğluma çok iyi bakıyor daha iyisini bulamam oğlumla ilgilenmeye çalışıyorum ama dediğim gibi kavgalar ve eşimin de etkisi var bu durumda

Ev işleri derken aşırı bi temizlik değil yemek süpürge çamaşır falan bunları yapmazsam evdeki kavgalar büyüyor ben yapmazsam o ne kadar kirlenirse kirlensin aç kalırsa kalsın yapmıyor oğlumun yemek sorunu var kilo boy artışı geride çalışıyorum oğluma bakıcı bakıyor öğretmenim bakıcım velim ev pis olsa okulda laf olur oğluma çok iyi bakıyor daha iyisini bulamam oğlumla ilgilenmeye çalışıyorum ama dediğim gibi kavgalar ve eşimin de etkisi var bu durumda
Canım bakıcın ekstra yemek falan yapamaz mı benim öğretmen arkadaşlarım öyle yapıyolar ücreti biraz farkediyo ama memnumlar

Oğlunuz size karşı gardını almış suçlu görüyor boşverin işi ayrıca bu yaşlarda normaldir çocuklarda böyle şeyler yanında tartışırken siz sakin kalın belki babasına kızıyorsunuz diye babasının tarafını tutuyodur
Keşke başarabilsem çıldırtana kadar tahrik ediyor insanı

Canım bakıcın ekstra yemek falan yapamaz mı benim öğretmen arkadaşlarım öyle yapıyolar ücreti biraz farkediyo ama memnumlar
Oğlum zor bir çocuk yapamaz onunla daha iyi ilgilenmesi önemli çabuk hasta oluyor çok kaka yapıyor vs.

İyi akşamlar herkese
Ev işi hiç bitmez.
Bırak yapma kalsın biraz.
Oğlunla geçirebileceğin bu Zaman'lar bir daha geri gelmez.
O zaman sana da ısınır hem.

Uyku saatinde yapamaz mı ya da sen gelince yapıp öyle gitse olmaz mı ahh kocan yardım etse ne güzel olurdu
Gündüz uyumuyor ben gelince hemen çıkıypr kendi çocuğu var kadınındaa yemek temizlik okuldan dönen çocukları vs.

Madem oğlu için özür diliyormuş beyfendi bırak sende.

Yine kavga ettiğinizde çocuğu bırakıp çık git. Aaaa bırakamam deme. Blöfüne blöfle karşılık ver.

O kadar hakareti yiyip nasıl sakinleşiyorsun onu da anlamadım. Ben daha çok hınçlanırım.

Kv dem beni hiç sevmedi istemedi. Eşimle tartışmalarımız annesi yüzünden çok oldu ilk zamanlar. Neyse işte kv de hep boşatmak istiyordu. 1 çocuk varken bile. Neyse 2. Çocuk oldu. Kv halaaa aynı suratsızlıkla aramızı bozmaya çalışıyordu. Ki benim kocam anacıdır.

Bigün üçüncüye hamileyken ki bebeğim öldü, işte hamile olduğum anda yine kocamla aramı bozdu. Hamileliğin psikolojisi, kv nin gazabı derken bu üçüncüyü de doğurup buraya bırakıp gidicem. Babamın evinden tek geldim tek gidicem yeter artık. Buna dayanamıyorum dedim. Hatta oğlun annem senden daha iyi bakar diyor madem öyle üçüne de bak. Ben babamın evinde bunların onda birini görmedim dedim kv deye. Blöftü tabi ;)

Kv 180 derece döndü. Kendisi çocuk bakmaktan hazetmez. Yapma kızım çocuklar anasız olur mu, hem ben nasıl bakarım vs vs diye şakıdı.

Anlayacağın yeter artık dediğin an gelmeli.

Back
X