Eşimin hakkını yemiş olmam

Deeprise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
128
67
48
34
Merhaba bayanlar, buraya açtığım konulara baktım da eşimin çok hakkını yemişim:olamaz: sanırım adet zamanlarımdı yazdığım anlar:skandal: her an destekçim aslında derdimi paylaştığım beni anlayan tek kişi, neler yazdığımı görünce hakkını yemişim. Delirmedim açıklamak istedim:rapci:

Merhaba bayanlar, buraya açtığım konulara baktım da eşimin çok hakkını yemişim:olamaz: sanırım adet zamanlarımdı yazdığım anlar:skandal: her an destekçim aslında derdimi paylaştığım beni anlayan tek kişi, neler yazdığımı görünce hakkını yemişim. Delirmedim açıklamak istedim:rapci:
Önceki konularınızı bilmiyorum ama sizde eşinizi üzüp üzüp sonra kusura bakma ya regl dönemindeydim demeyin. İnsanların tahammül sınırı var. Çokta zorlamamak lazım.

Eşimin haberi yokki böyle bi siteden:KK48: bizzat benim. Kıyamam ona ya of benim için neler yapıyo ben kalkmışım onu çekiştirmişim yazık üzüldüm

Ne olmuş ne olmuş ayy merak ettim 😉🤭🤭🤭

sildiginiz konu zaten alıntılanmış. boşuna silmişsiniz yani.
konularınız hayal ürünü değilse ya da sizin psikolojik rahatsızlığınız yoksa hem eşinizde hem sizde problem var.
aman da ne kadar minnoş kocam varmış deyince birşey değişmiyor yani. ilişkinizin çapı belli, övseniz de bir yerseniz de.

Sinirlenince çoğu insan böyle konuşur. Ben bir gömerim mesela dünyanın öbür ucundan kafası gözükür. Tabii sonra pişman oluyorum. Millete rezil oluyoruz diye. Burada sizi tanıyan eden yok ne diye derdine düştünüz anlamadım. Kocanız iyi olsa bize ne kötü olsa bize ne.. Sizin probleminiz. En mikimmil çift gözükme hastalığı bir bitmedi bizim kezboşlarda. Banlanmışsınız iyi olmuş. :D

Back
X