- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Çok yoruldum. Çok ÇokBöyle bi ruh hastasına çocuk mu verirler.
Ben cocuklugumu hep dayak yiyerek annemin gözyaşlarını silerek geçirdim cunku
Dovecek biri olsaşiddete karşıyım. fakatt böyle erkekler düzgün konuşmadan, kibralıktan anlamazlar.bunları bir araya toplayıp evire çevire döveceksin.
Ya annem kac sene cektı bırakmamış simdi bırakır babamı. Ben anneme rest cektigim de oldu ya o ya ben diye ama bırakmadı onuVe o senin annenin aldığı telefonu kırıyor öyle mi? İnan yaradana sığınır o telefonu ona ...... yediririm. Böyle değer verdiğin insanın emeklerle aldığı telefonu kırıyor öyle mi? Şiddeti geçtim bak. Allah ıslah etsin tez zamanda kurtul!!! Ya da annenle yaşasan? Beraber ikiniz bir de çocuğun?
Böyle bi adamla aynı ortamı paylaşıp yetiştirdiğin çocuk ne derece sağlıklı olacak?Çok yoruldum. Çok Çok
İki ucu çoklu denklem diyorlar böylesine kimisinin gulmedimi gülmüyor vallahi keşke okulunu birakmasaydin çekilmez çünkü calismiyormusun bir iş bulsan babanın evinede gitmesen zor ama imkansız değil çünkü böyle gitmez bir sonraki adım keser vallahi bu adam seni neler duyuyoruz hergunNiye cekıyon diyenler yorumu okusun bende isteyerek cekmıyorum
Yapamam annemın evine gidersem biliyorum ki hem annem hem babam hem kardesim bana bir zamandan sonra kotu davranacak. Kendimi sıgıntı gibi hissedıcemBöyle bi adamla aynı ortamı paylaşıp yetiştirdiğin çocuk ne derece sağlıklı olacak?
Yapamam annemın evine gidersem biliyorum ki hem annem hem babam hem kardesim bana bir zamandan sonra kotu davranacak. Kendimi sıgıntı gibi hissedıcem
Aslında bunu bilmiyor belkide biliyor bilmiyorum bir kere annemın evine gitmiştim ve cok degısmıstı. KorkmusstuKocan da bunu iyi bildiği için istediği her şeyi yapabiliyo nasılsa ne kadar yıksa da karısı yanı başında. Bu olay son olmayacak biliyon dimi...
Ozur diliyor ama sonra yine baka kavga cıkarıyor. BilmiyorumBir anlık öfkeyle insan telefon da kırar (mesela ben), televizyon da kırar, eline geçeni sağa sola fırlatır da. Bütün bunları anlarım, hatta kapıda kalıp saçma saçma konuşup söylenmesini, belki bir iki çirkin lafı da anlarım. Ancak sorun şu ki sizin bu durumlarınız, anlattığınıza göre tekrarlanan bir şey. Ardında pişmanlık barındırmayan, hala daha kendini haklı gören ve özür dileyip telafiye yönelik hiçbir şey yapmayan bir adamdan bahsediyorsunuz. Ve ciddi bir boğazlama girişiminden.
Bu tabloda televizyonu kırıp bugün boğazınıza yapışan kişi, yarın kafanızı kırıp, sizi de duvardan duvara savurur. Olan da en çok arada kalan, belki annesinin uğradığı şiddete şahit olan çocuğunuza olur. Bu büyük bir yanlış ve ortada telafi de yoksa, değil çay koyup bir iki ağlamak, sizin şu kavgayı gerekirse boşanmaya kadar götürüp, önünüzde diz çöktürene kadar eşinizin suratına bakmamanız lazım.
Her şeyin bir bedeli var. Kırılan tvnin yenisi alınır, kırılan kemik kaynar, ama kırılan kalp özen ister.
Hala o evde durmanız hata.
Ben annemin evine gittiğimde esim sırf kendini haklı çıkarmak icin benim sigara içtiğimi söyledi. Şimdi yine gitsem mi(ben inceden eski sevgilime hakkımı helal etmiyorum diye mesaj atmıstım) bunu söylucek. Sonra tabı babam ona hak vercek.sonuc baba evine gitsem yine ezıyet
Ozaman daha cok dover kıO sana vuruyorsa sen de ona vur
Nasıl olsa yiyosun o dayağı
Ne deyim yani bosanamam diyosun bari böyle yap da belki için Sogur
Salakça yaptığım birsey isteEski sevgili ?
Ozaman daha cok dover kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?