- 27 Şubat 2012
- 17.123
- 29.058
- 798
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Salakça yaptığım birsey iste
Evet gordu bir noldu dovdu tabiki deEşiniz mi gördü. Eski konuyu bilmiyorum.
Yakaladı mi mesajı ne oldu
Herkese rezil olayım sonra kimin yuzune nasıl bakıcamYada aç cami avazin çıktığı kadar bağır herkesi topla polisi çağır bişey yapamaz.
Evet gordu bir noldu dovdu tabiki de
KeskeeeeeeBence annen de bosansin sen de bosan.birlikte bir ev tutup beraber yasayin anneciginle.yazik kadincagizda cekiyormus.birbirinize yetersiniz.siz calisir evi gecindirirsiniz anneniz de bebise bakar.cok ciddiyim.bir duzen kurun birlikte.yeni bir hayata baslayin
Annenizle ikiniz ayri bi hayat kurun işte mis gibi huzurlu yasar gidersiniz..Babamın evine gidince ne olacak he benim ailem var cok mu iyi sanki bir baba var ıcıp icip döven hadı git bakayım baba evine git. Ben cocuklugumu hep dayak yiyerek annemin gözyaşlarını silerek geçirdim cunku
Herkese rezil olayım sonra kimin yuzune nasıl bakıcam
Hatalıyım biliyorum aptallık iste. Aile danışmanına gidelim dedim biz cok kavga etmiyoruz dedıDovmesini tasvip etmiyorum ama sizde neden evliyken yazdınız ki kötü olmuş. Özel hayatınız saygı duyarım. Yargılamak haddim de değil. .
Psikolojik destek almalı koca denilen odun hemde acilinden. .
Annem kabul etmezAnnenizle ikiniz ayri bi hayat kurun işte mis gibi huzurlu yasar gidersiniz..
Neden? Sordunuz mu?Annem kabul etmez
Ogluma bişey yapamaz mal ederim onuE ama hiçbişey yapmıyorsunuz nasıl olucak. Dayak yiyip oturcak misiniz ? Yazık o gunahsiz yavruya. Ya o darbeler bigün ölümcül son darbe olursa allah korusun. O minige yazık değil mi annesi. Çocuğun için dur de bu işe ne olur. Sende yasamissin annende bunları o kuzuya da Yaşatma
Önceden rest cekmıstım evlenmeden once ya o ya ben diye onu seçti napayımNeden? Sordunuz mu?
Anne de bi garip. Umarim su an siddet görmüyordur. Acaba o zaman şartları gozu yemedi de mi kabul etmedi? Simdi siz ise girseniz anneniz bebege bakar tekrar teklif etmeli bence.Önceden rest cekmıstım evlenmeden once ya o ya ben diye onu seçti napayım
Dayak atan adami mi secti cocuguna karsilikÖnceden rest cekmıstım evlenmeden once ya o ya ben diye onu seçti napayım
Şuan nadir oluyor kavgalarıAnne de bi garip. Umarim su an siddet görmüyordur. Acaba o zaman şartları gozu yemedi de mi kabul etmedi? Simdi siz ise girseniz anneniz bebege bakar tekrar teklif etmeli bence.
EvetDayak atan adami mi secti cocuguna karsilik
Annem her turlu arkamda durur ama babam Öyle degil tabı annem babamdan bozanın benimle ayrı ev tutacak kadar degil. Sıkıntı babam iste babam olmasa herşey cok farklı olurdu yanı oda anne gibi olsaydıAllah yardimcin olsun canim yaa cok uzuldum durumuna. Boyle bir adamla nasil omur gecer ya da gecmeli mi bilemedim. Cunku gidecek yerim yok diyorsun. Calissan cocuguna annen baksa ayri eve ciksan olur mu peki. Yani ailen bu yaptiklarindan sonra sana kiyamayip arkanda dururlar herhalde. Babandan bunu bekleme cunku o da esinin kafasinda. Ama annen kendi kaderini kizininda yasamasina razi olmaz herhalde diye dusunuyorum. Allah yar ve yardimcin olsun insallah.
Sen kararli olduktan sonra baban ne yapabilir ki seni de dovecek hali yok herhalde bosaniyorsun diye. Annen ayni evinde kalsin sende kendine yeni bir hayat kur. Allah korusun bu adam bir anlik sinirle sana bir sey yapabilir. Okudugum yerde hayal ettikce bir tuhaf oldum. Iyi dusun ve evladin icin yap ne yapacaksan. Cunku 2 sene sonra herseyi anlamaya baslayacak ve tum bunlara sahit olacak. Uzgunum ama bu adam degismez.Annem her turlu arkamda durur ama babam Öyle degil tabı annem babamdan bozanın benimle ayrı ev tutacak kadar degil. Sıkıntı babam iste babam olmasa herşey cok farklı olurdu yanı oda anne gibi olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?