Esimin hareketleri

Evet gordu bir noldu dovdu tabiki de

Dovmesini tasvip etmiyorum ama sizde neden evliyken yazdınız ki kötü olmuş. Özel hayatınız saygı duyarım. Yargılamak haddim de değil. .

Psikolojik destek almalı koca denilen odun hemde acilinden. .

Bence annen de bosansin sen de bosan.birlikte bir ev tutup beraber yasayin anneciginle.yazik kadincagizda cekiyormus.birbirinize yetersiniz.siz calisir evi gecindirirsiniz anneniz de bebise bakar.cok ciddiyim.bir duzen kurun birlikte.yeni bir hayata baslayin

Herkese rezil olayım sonra kimin yuzune nasıl bakıcam

E ama hiçbişey yapmıyorsunuz nasıl olucak. Dayak yiyip oturcak misiniz ? Yazık o gunahsiz yavruya. Ya o darbeler bigün ölümcül son darbe olursa allah korusun. O minige yazık değil mi annesi. Çocuğun için dur de bu işe ne olur. Sende yasamissin annende bunları o kuzuya da Yaşatma

Dovmesini tasvip etmiyorum ama sizde neden evliyken yazdınız ki kötü olmuş. Özel hayatınız saygı duyarım. Yargılamak haddim de değil. .

Psikolojik destek almalı koca denilen odun hemde acilinden. .
Hatalıyım biliyorum aptallık iste. Aile danışmanına gidelim dedim biz cok kavga etmiyoruz dedı

Ogluma bişey yapamaz mal ederim onu

Allah yardimcin olsun canim yaa cok uzuldum durumuna. Boyle bir adamla nasil omur gecer ya da gecmeli mi bilemedim. Cunku gidecek yerim yok diyorsun. Calissan cocuguna annen baksa ayri eve ciksan olur mu peki. Yani ailen bu yaptiklarindan sonra sana kiyamayip arkanda dururlar herhalde. Babandan bunu bekleme cunku o da esinin kafasinda. Ama annen kendi kaderini kizininda yasamasina razi olmaz herhalde diye dusunuyorum. Allah yar ve yardimcin olsun insallah.

Annem her turlu arkamda durur ama babam Öyle degil tabı annem babamdan bozanın benimle ayrı ev tutacak kadar degil. Sıkıntı babam iste babam olmasa herşey cok farklı olurdu yanı oda anne gibi olsaydı

Annem her turlu arkamda durur ama babam Öyle degil tabı annem babamdan bozanın benimle ayrı ev tutacak kadar degil. Sıkıntı babam iste babam olmasa herşey cok farklı olurdu yanı oda anne gibi olsaydı
Sen kararli olduktan sonra baban ne yapabilir ki seni de dovecek hali yok herhalde bosaniyorsun diye. Annen ayni evinde kalsin sende kendine yeni bir hayat kur. Allah korusun bu adam bir anlik sinirle sana bir sey yapabilir. Okudugum yerde hayal ettikce bir tuhaf oldum. Iyi dusun ve evladin icin yap ne yapacaksan. Cunku 2 sene sonra herseyi anlamaya baslayacak ve tum bunlara sahit olacak. Uzgunum ama bu adam degismez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…