- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Dover babamSen kararli olduktan sonra baban ne yapabilir ki seni de dovecek hali yok herhalde bosaniyorsun diye. Annen ayni evinde kalsin sende kendine yeni bir hayat kur. Allah korusun bu adam bir anlik sinirle sana bir sey yapabilir. Okudugum yerde hayal ettikce bir tuhaf oldum. Iyi dusun ve evladin icin yap ne yapacaksan. Cunku 2 sene sonra herseyi anlamaya baslayacak ve tum bunlara sahit olacak. Uzgunum ama bu adam degismez.
Çok zorSiz evde huzur olmadığı için erken ve yanlış bir evlilik yaptınız belki, annenizin boşanmama ısrarı hala sizin hayatınızı etkiliyor. Siz o evde kaldıkça evladınız da farklı büyümeyecek. Babasına benzeyecek. Şiddete eğilimli olacak, saygısız olacak.
Çaresizliğinizi anlamaya çalışıyorum, yaşamadığım için bilemem belki ama bu durumdaki kadınlara yardım eden kurumlar var ülkemizde. Destek alabilirsiniz. Ailesi olmayan ya da ailesinden destek göremeyen kadınlar öyle yapıyor. Bir süre kendini toparlayıp, bir işe yerleşip yeni bir hayat kuruyorlar. Siz de yapabilirsiniz bunu. O hayatı yaşamayı kendinize reva görmemelisiniz bence.
Hem kendiniz hem çocuğunuz için en iyisi o adamdan uzaklaşmak, her şeye ık mık ediyorsunuz, niçin konu açtınız öyleyse?Yapamam annemın evine gidersem biliyorum ki hem annem hem babam hem kardesim bana bir zamandan sonra kotu davranacak. Kendimi sıgıntı gibi hissedıcem
Ya ne bu kadinlarin cektigi yaaa. Ellri kirilsin insallah. Once baba dover sonra koca dover olmadi kayinpeder kayin dover o da olmadi sokaktaki yan kesici dover. Yeter yaaaa. Tamam anladik fiziken bizden gucluler ama beyinleri gelismemis hayvandan ne farklari var.Dover babam
Hayvanmi deyim ne diyim kusura bakmada bosan bunla omurmu gecer. Seni ne zannediyor sen onun kopegi degilsin.Bıktım sürekli bagırılıp cagırılmaktan. Bıktım hakaret ısıtmekten. Önceki konumu belki bilen vardır Instagram ile ilgili. Yapmadığım bişey yuzunden ısıttıgım kufurler. Ya ne deyim ben nerden başlayım. Yazıp yazıp siliyorum suan. Kafam cok karışık. Anneme gitmiştim iftar yemeği icin. Annanemlerin geleceğini biliyordum, ben erken gittim, anneme yardım icin.Benim annem bana 2 gün once teyzeminde geleceğini söylemiş ama benim hic aklımda yok (teyzemle küsüs) (oda esim küs benimde konuşmamı istemiyor. "uzun hikaye bu") daha sonra anneme gittikten sonra annem bana" hayret esin nasıl izin verdi teyzenle buluşmaya" dedi. Bende sasırdım bir ve hemen esini aradım. Aksama teyzemde gelecekmiş dedim. Tabi esim bağırdı cagırdı kufurlç etti. Bende yuzune teli kapattım. Aradı acmadım. Mesaj attım. Umrumda değilsin nazardan yap diye. Daha sonra iftar yaklaştı aradım gelmiyormuş. Bağırdı yine. Gece oldu (23.45) civarı. Aradı neredesin dedi. Annemdeyım dedim. Ne zaman kalkıcan dedi. 10 dk ya kalkarım dedım. BANA senin beynin yok mu benim anahtarım yok hic dusunmuyonmu kapıda beklıyorum falan dedi bende elime senin beynin yokmuş cıkarken arasana beni niye kapının onunde arıyon dedim. Tabı bu tamam dedi cunku zaten eve gelecektim hıncını alacaktı. Neyse eve geldım. Çocuğu yatırdım esim cagırdı yanına gel dedi gittim. Bana niye artısleniyon telefonda dedi. Sende kufurler etmicen dedım. O söyledi ben söyledim ben söyledikce o daha cok sinirlendi.Annemın bana aldığı telefonu kırdı televizyonu kırdı. Kul tabagını duvara fırlattı (delindi duvar resmen) kumandayı koluma fırlattı. Kolum morardı. Boğazımı sıktı kufurler vs vs... Ondan once benim cocugum baska bir telefonu 5.kattan assagıya attı tabı pert oldu. Kaynanam kavga ettim bana bagırınıp durdu. Bende ona bağırdım. Telefonu niye cocugun eline verdin diye bağırıyordu. BENDE kendi oğluna da batırdın mı keyfinden hem telefon hemde tv yı kırdı dedim. bagrındım tabı dedi. (güya) her neyse. Bu aksam geldi eve oturmaya tek basına. HİÇ yuzune bakmadım. Altımda esorfman ustumde tshırt vardı. Neyse ben hic jaynanamın yanına gitmedim. Onlar mutfakta oturdu sadece cay koydum. Oturma odasına gittim. Kaynanam gitmeye Yakın esim git etek giy dedi. Bende rahat edemiyorum dedım. Bağırdı. Gittim etek giydim neyse Kaynanam gitti kapıdan geçirdim yuzune bile bakmadım. İçeriye geçtim. Esim geldi mi niye Öyle davrandın da iste bende annene Öyle davrancam da kimseyi iftara cagırmıcaksında falan filan. Çok yoruldum ben valla aglıyorum aglıyorum ama yok fayda yok. Uzun oldu kusura bakmayın
+1 milyonNeden kahrını çekiyorsun? Neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?