Esimin hareketleri

Ay şaka mı yapıyosun ya, dayak yemeyi hakediyosun yani öyle mi susup otursan dayak yetmeyeceksin

Çalışmak istiyorum fakat izin vermiyor esim.

Ay şaka mı yapıyosun ya, dayak yemeyi hakediyosun yani öyle mi susup otursan dayak yetmeyeceksin
Tabiki de hayır. Dayana ben cok karşıyım. Cunku benim cocuklugum hep annemin dayak yemesini izleyerek geçti. Büyüdükten sonra artık katlanamadım. Rest cektigim oldu babam ickiliyken küfür ettiğim oldu. Ama hiçbiri ise yaramadı

E sorun ne o zaman?
Nadir vuruyomuş adamcağız kimbilir elleri de nasıl acıdı tv yi televizyonu kırarken boğazına yapışırken,yazık adama valla

SEN ÜSTÜNE gitceğini biliyosun niye eve gittin ki o gün ayrıca konu etek giymeye nerden geldi ve ayrıca kocan tam bir hayvan kusura bakmada

Kocan seni dövmekte haklı mı? Buna bi cevap ver üstüne gittim normalde nadir döver diyosun

Yaptığım yorum cuk oturdu

Doğru valla kırk yılda bi dayak yiyorsun diye ne diye zora girip gidip çalışacaksın ki, sesini kesersen dayak yemiyomuşsun sus otur o zaman

Kafana çok darbe almışsın
Ya ben niye Çalışmak tan kacayım.Nerden cıkarıyorsunuz bunu oldu sırf Çalışmamak icin dayak yiyim.O kadar bozulmadı psikolojim benim.

Babanın evine gitme kadın sığınma evine git. Senin yerinde değilim tek farkım senden dayak yemiyorum. Çocuklarımız bile aynı yaşta annemde şiddet görürdü biz büyüyünce bıraktı babamı. Ailesinemi gitti yoo kimse sahip çıkmadı. Belediyrye gitti kaymakamlığa gitti yardım kuruluşlarına gitti hergün yerdımdan evimize yemek geldi ama annem bizi o ortamdan çıkardı. Neyse ben naptım gittim seninki gibi biryle evlendim ama bizde şiddetin psikolojiği var. Senin gibi benimde çenem hiç durmuyor cevap veriyorum iyice deliriyor ama olsun bakalım. Bende kurtulcam bu adamdan ya o düzelcek ya ben gideceğim başka yol yok.

Sana gelirsek sığınma evi kaymakamlık belediye nereyi bulursan git yardım iste ama bu adamdan kendini kurtar.

Babamın evine gidince ne olacak he benim ailem var cok mu iyi sanki bir baba var ıcıp icip döven hadı git bakayım baba evine git. Ben cocuklugumu hep dayak yiyerek annemin gözyaşlarını silerek geçirdim cunku
e o zaman çalış yada kadın sığınma evine git çocuğunla ailede şiddet eşinde şiddet oturcan mı böyle mi yaşıycaksın

Ya ben niye Çalışmak tan kacayım.Nerden cıkarıyorsunuz bunu oldu sırf Çalışmamak icin dayak yiyim.O kadar bozulmadı psikolojim benim.

O kadar emin olma bence, bunu git bi uzman söylesin bana hiç normal gelmedi söylediklerin

Ben üstüne gittim diyosun dayak yemen senin suçun yani

Annem senin gibi babamdan ayrı olsa durur muyum ben. Sığınma evlerinde kısıtlı sürede kalıyorsun araştırdım ben onları. Sonra nerde kalcan bir cocukla

hayır onu demiyorum telefonla konuştuktan sonra çok sinirlendi suratına kapattım dedin ya o gece gtmeseydin eve keşke ayrıca annenin seni tekrar arayıp kızım teyzen var gelme huzurun bozulmasın demesi lazımdı
Anahtarı yoktu eve giremezdi bu sefer daha cok sinirlenirdi. Annem zaten bana 2 gün önce söyledi ama ben Annanemin geleceğini duydum sadece.

Annem senin gibi babamdan ayrı olsa durur muyum ben. Sığınma evlerinde kısıtlı sürede kalıyorsun araştırdım ben onları. Sonra nerde kalcan bir cocukla
O kısıtlı sürede iş bulda çalış bi zahmet elini taşın altına koy sana kimse altın tepside hayat sunmaz. Sen hayata ne verdinde ne bekliyorsun. Hatalarından ders al okulunu oku açık maçık bir şekilde. Ee annen çalışıyor diye boşanmış olsa onamı yıkcan yükünü. Kadın senelerdir çalışıyormuş zaten. Senin kocan düzelmez.
Birde şu varki kaynanada suratı iyiki yapmışsın oğlu seni dövdüyse sende ona güleryüzmü göstercen. Gelince mor kolunu göstereydin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…