- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Esim beni sürekli dövmüyor. Sinirlenince üstüne gidersen vurur. Bende önceki kavgalarımızds hep üstüne gittim. Tabiki de dövmesi hayranlıktır. Ama belki terapiyle düzeliriz. Bu bir ay içinde cok kavga etmeye başladık. Oda sesim cıkıyor diye. Ondan önce ne zaman kavga ettiniz deseniz hatırlamam
Çalışmak istiyorum fakat izin vermiyor esim.Bosanmayi dusunmuyorsan ki yorumlarından oyle anladim. O zaman adamin ustunr gitme ne diyosa yap da bari dayak yeme
Yani bu deveyi güt istersen
Artik hep böyle yorumlar yapiyorum cunku konu sahibinin cok bahanesi var ayrilmak istemiyor, çalışmak istemiyor vs vs
E bari o.zaman adamin suyuna git
Tabiki de hayır. Dayana ben cok karşıyım. Cunku benim cocuklugum hep annemin dayak yemesini izleyerek geçti. Büyüdükten sonra artık katlanamadım. Rest cektigim oldu babam ickiliyken küfür ettiğim oldu. Ama hiçbiri ise yaramadıAy şaka mı yapıyosun ya, dayak yemeyi hakediyosun yani öyle mi susup otursan dayak yetmeyeceksin
Benim yerimde olmadığınız icin konuşmak kolay deme. Benim ailem Çoğu aile gibi normal degil anlamıyor musunuz arkamda durabilecek bitek annem var oda sınırlı sekilde boşandıktan sonra herseyi daha güzel olmucak. Bosan demek kolay sadece kolay nasıl tek basıma durucam.esim en azından nadir vuruyor. Babam İn evine gitsem haftada bir dayak yerim ben be. Niye evlendim sanıyorsun.
SEN ÜSTÜNE gitceğini biliyosun niye eve gittin ki o gün ayrıca konu etek giymeye nerden geldi ve ayrıca kocan tam bir hayvan kusura bakmadaBıktım sürekli bagırılıp cagırılmaktan. Bıktım hakaret ısıtmekten. Önceki konumu belki bilen vardır Instagram ile ilgili. Yapmadığım bişey yuzunden ısıttıgım kufurler. Ya ne deyim ben nerden başlayım. Yazıp yazıp siliyorum suan. Kafam cok karışık. Anneme gitmiştim iftar yemeği icin. Annanemlerin geleceğini biliyordum, ben erken gittim, anneme yardım icin.Benim annem bana 2 gün once teyzeminde geleceğini söylemiş ama benim hic aklımda yok (teyzemle küsüs) (oda esim küs benimde konuşmamı istemiyor. "uzun hikaye bu") daha sonra anneme gittikten sonra annem bana" hayret esin nasıl izin verdi teyzenle buluşmaya" dedi. Bende sasırdım bir ve hemen esini aradım. Aksama teyzemde gelecekmiş dedim. Tabi esim bağırdı cagırdı kufurlç etti. Bende yuzune teli kapattım. Aradı acmadım. Mesaj attım. Umrumda değilsin nazardan yap diye. Daha sonra iftar yaklaştı aradım gelmiyormuş. Bağırdı yine. Gece oldu (23.45) civarı. Aradı neredesin dedi. Annemdeyım dedim. Ne zaman kalkıcan dedi. 10 dk ya kalkarım dedım. BANA senin beynin yok mu benim anahtarım yok hic dusunmuyonmu kapıda beklıyorum falan dedi bende elime senin beynin yokmuş cıkarken arasana beni niye kapının onunde arıyon dedim. Tabı bu tamam dedi cunku zaten eve gelecektim hıncını alacaktı. Neyse eve geldım. Çocuğu yatırdım esim cagırdı yanına gel dedi gittim. Bana niye artısleniyon telefonda dedi. Sende kufurler etmicen dedım. O söyledi ben söyledim ben söyledikce o daha cok sinirlendi.Annemın bana aldığı telefonu kırdı televizyonu kırdı. Kul tabagını duvara fırlattı (delindi duvar resmen) kumandayı koluma fırlattı. Kolum morardı. Boğazımı sıktı kufurler vs vs... Ondan once benim cocugum baska bir telefonu 5.kattan assagıya attı tabı pert oldu. Kaynanam kavga ettim bana bagırınıp durdu. Bende ona bağırdım. Telefonu niye cocugun eline verdin diye bağırıyordu. BENDE kendi oğluna da batırdın mı keyfinden hem telefon hemde tv yı kırdı dedim. bagrındım tabı dedi. (güya) her neyse. Bu aksam geldi eve oturmaya tek basına. HİÇ yuzune bakmadım. Altımda esorfman ustumde tshırt vardı. Neyse ben hic jaynanamın yanına gitmedim. Onlar mutfakta oturdu sadece cay koydum. Oturma odasına gittim. Kaynanam gitmeye Yakın esim git etek giy dedi. Bende rahat edemiyorum dedım. Bağırdı. Gittim etek giydim neyse Kaynanam gitti kapıdan geçirdim yuzune bile bakmadım. İçeriye geçtim. Esim geldi mi niye Öyle davrandın da iste bende annene Öyle davrancam da kimseyi iftara cagırmıcaksında falan filan. Çok yoruldum ben valla aglıyorum aglıyorum ama yok fayda yok. Uzun oldu kusura bakmayın
Tabiki de hayır. Dayana ben cok karşıyım. Cunku benim cocuklugum hep annemin dayak yemesini izleyerek geçti. Büyüdükten sonra artık katlanamadım. Rest cektigim oldu babam ickiliyken küfür ettiğim oldu. Ama hiçbiri ise yaramadı
Ya ben niye Çalışmak tan kacayım.Nerden cıkarıyorsunuz bunu oldu sırf Çalışmamak icin dayak yiyim.O kadar bozulmadı psikolojim benim.Yaptığım yorum cuk oturdu
Doğru valla kırk yılda bi dayak yiyorsun diye ne diye zora girip gidip çalışacaksın ki, sesini kesersen dayak yemiyomuşsun sus otur o zaman
Kafana çok darbe almışsın
Babanın evine gitme kadın sığınma evine git. Senin yerinde değilim tek farkım senden dayak yemiyorum. Çocuklarımız bile aynı yaşta annemde şiddet görürdü biz büyüyünce bıraktı babamı. Ailesinemi gitti yoo kimse sahip çıkmadı. Belediyrye gitti kaymakamlığa gitti yardım kuruluşlarına gitti hergün yerdımdan evimize yemek geldi ama annem bizi o ortamdan çıkardı. Neyse ben naptım gittim seninki gibi biryle evlendim ama bizde şiddetin psikolojiği var. Senin gibi benimde çenem hiç durmuyor cevap veriyorum iyice deliriyor ama olsun bakalım. Bende kurtulcam bu adamdan ya o düzelcek ya ben gideceğim başka yol yok.Benim yerimde olmadığınız icin konuşmak kolay deme. Benim ailem Çoğu aile gibi normal degil anlamıyor musunuz arkamda durabilecek bitek annem var oda sınırlı sekilde boşandıktan sonra herseyi daha güzel olmucak. Bosan demek kolay sadece kolay nasıl tek basıma durucam.esim en azından nadir vuruyor. Babam İn evine gitsem haftada bir dayak yerim ben be. Niye evlendim sanıyorsun.
e o zaman çalış yada kadın sığınma evine git çocuğunla ailede şiddet eşinde şiddet oturcan mı böyle mi yaşıycaksınBabamın evine gidince ne olacak he benim ailem var cok mu iyi sanki bir baba var ıcıp icip döven hadı git bakayım baba evine git. Ben cocuklugumu hep dayak yiyerek annemin gözyaşlarını silerek geçirdim cunku
Teyzemin geleceği aklımdan cıkmıstı.SEN ÜSTÜNE gitceğini biliyosun niye eve gittin ki o gün ayrıca konu etek giymeye nerden geldi ve ayrıca kocan tam bir hayvan kusura bakmada
Ya ben niye Çalışmak tan kacayım.Nerden cıkarıyorsunuz bunu oldu sırf Çalışmamak icin dayak yiyim.O kadar bozulmadı psikolojim benim.
Annem senin gibi babamdan ayrı olsa durur muyum ben. Sığınma evlerinde kısıtlı sürede kalıyorsun araştırdım ben onları. Sonra nerde kalcan bir cocuklaBabanın evine gitme kadın sığınma evine git. Senin yerinde değilim tek farkım senden dayak yemiyorum. Çocuklarımız bile aynı yaşta annemde şiddet görürdü biz büyüyünce bıraktı babamı. Ailesinemi gitti yoo kimse sahip çıkmadı. Belediyrye gitti kaymakamlığa gitti yardım kuruluşlarına gitti hergün yerdımdan evimize yemek geldi ama annem bizi o ortamdan çıkardı. Neyse ben naptım gittim seninki gibi biryle evlendim ama bizde şiddetin psikolojiği var. Senin gibi benimde çenem hiç durmuyor cevap veriyorum iyice deliriyor ama olsun bakalım. Bende kurtulcam bu adamdan ya o düzelcek ya ben gideceğim başka yol yok.
Sana gelirsek sığınma evi kaymakamlık belediye nereyi bulursan git yardım iste ama bu adamdan kendini kurtar.
Ben size hakkettim demedim ki ama.O kadar emin olma bence, bunu git bi uzman söylesin bana hiç normal gelmedi söylediklerin
Ben üstüne gittim diyosun dayak yemen senin suçun yani
hayır onu demiyorum telefonla konuştuktan sonra çok sinirlendi suratına kapattım dedin ya o gece gtmeseydin eve keşke ayrıca annenin seni tekrar arayıp kızım teyzen var gelme huzurun bozulmasın demesi lazımdıTeyzemin geleceği aklımdan cıkmıstı.
Anahtarı yoktu eve giremezdi bu sefer daha cok sinirlenirdi. Annem zaten bana 2 gün önce söyledi ama ben Annanemin geleceğini duydum sadece.hayır onu demiyorum telefonla konuştuktan sonra çok sinirlendi suratına kapattım dedin ya o gece gtmeseydin eve keşke ayrıca annenin seni tekrar arayıp kızım teyzen var gelme huzurun bozulmasın demesi lazımdı
Ben size hakkettim demedim ki ama.
O kısıtlı sürede iş bulda çalış bi zahmet elini taşın altına koy sana kimse altın tepside hayat sunmaz. Sen hayata ne verdinde ne bekliyorsun. Hatalarından ders al okulunu oku açık maçık bir şekilde. Ee annen çalışıyor diye boşanmış olsa onamı yıkcan yükünü. Kadın senelerdir çalışıyormuş zaten. Senin kocan düzelmez.Annem senin gibi babamdan ayrı olsa durur muyum ben. Sığınma evlerinde kısıtlı sürede kalıyorsun araştırdım ben onları. Sonra nerde kalcan bir cocukla
valla ona göre davran sen alışmışsın sanki dayağa birazda eşinle konuşAnahtarı yoktu eve giremezdi bu sefer daha cok sinirlenirdi. Annem zaten bana 2 gün önce söyledi ama ben Annanemin geleceğini duydum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?