Esimin hareketleri

Pammikprensess .!.:
Annem kabul etmez

Sende annene çekmişsin ha
O da dayak yemiş oturmuş sen de yiyip oturuyorsun,camdan bağır diyolar rezil olayım diyosun,e siz kavga ederken cam çerçeve kırılırken konu komşu duymuyo mu,televizyon kırmak ne demek yaa, zaten rezil oluyosun ki

Biz öğrenmişiz ezbere sen işe gir annen çocuğa baksın diyoruz ama öğrencilik kahrını cekemeyip okul bırakan işe girer mi

Ayda yılda bir tokat atacak diye boşanıp işe girip Allahın her günü işe mi gideyim diyen superzeka bir insan tanıdım, bazı insanlar böyledir söylenir söylenir devam eder

Aile danışmanına gitmek istiyorum ama nasıl ikna olacak

Yerinizde başka biri olsa önce işe girer, çalışmadığınızı tahmin ediyorum, kendine biraz birikim yapıp sonra o kocayı boşar. Kocadan da nafaka aldın mı mis gibi yaşarsın. Babaya falan ihtiyaç yok.
Ama üzgünüm annenizin yolundan gidiyorsunuz.
Niye hemen herşeye boşan diyorsunuz diye bize kızanlar anladınız mı şimdi? Bunun için boşan diyoruz.
Kadının babası dayakla büyütmüş, annesi inatla evliliğini devam ettirmiş. Şimdi kızı aynı şeyleri yaşıyor, annesinde o gücü görmemiş ki kendi görsün . Nesilden nesile dayağa devam. Umarım çocuğunuz kız değildir, gerçi erkek olsa ne olacak o da kendi eşini döver ileride, herkes nasıl görüyorsa o yaşıyor.

Siz beni anlamıyorsunuz yada ben sizi anne evine gidince nolcak babam düşman kesilecek benim babam icen birisi haftada bir mutlaka içer eger derdi yoksa derdi varsa her gün. İçince nolcak tabi bana sinirli olacak benden çıkarıcak sinirini. Yüzüme vurucak herseyi. Bir zamandan sonra annem yüklenecek nasıl dayanayım nasıl katlanayım. Siz söyleyin ya sonra nolcak

Esim kesinlikle calıstırmıyor. Açıktan üniversite bile okutmuyor. Çalışmak isterim okul bitince diye

Ben sana baba evine dön demedim ki
Sende genel olarak bi heves yok dayağı kaniksamissin çok rahat dövdü diyosun yorumlarında o zaman da dövdü şu zamanda dövdü gene döver...sanalda nasıl anlatsam bilemiyorum ama heves yok işte böyle geldi böyle gider diyo gibisin

Yani televizyon kırmak telefon kırmak küfür boğaza sarılmak falan...korkunç, çocuk kaç yaşında, büyüyünce nasıl olacak, ne düşünüyorsun ilerisi için, velev ki çocuğa hiç vurmadı, onunla arası iyi, e o çocuk senin dayak yediğini görecek saygı duyacak mı sana, annen diyip lafını dinleyecek mi oraya gidemezsin dedin hükmün olacak mı, babası izin veriyorsa tamam çünkü güç odağı o

Ne düşünüyorsun bu konularda
Terapi demişsin ikna edersen gidin elbette, maddi gücünüz var mı malum daha tv ve telefon alınacak

Alındı tv ve telefon banada aldı özür diledi. Bana vururken ben bis durmadım. Bende elini falan cektim naptıgını sanıyorsun sen dedim. Karşında kadın var senin. Sizden güçüsüz diye bana vurma hakkını vermiyor sana dedim

Esim kesinlikle calıstırmıyor. Açıktan üniversite bile okutmuyor. Çalışmak isterim okul bitince diye
Her kapı kapalı ama, kendine pencere açacak olan sensin. Ne yapar mesela iş aramaya başlasan, döver mi?
Zaten dövüyor bu bahane değil.
Annen bakar mı çocuğa çalışırsan?
Kendi bir şekilde ayağa kalmak zorundasın, kendini ileride ne şekilde hayal ediyorsun, annenin pozisyonunda mı?
Çocuğun da senin için böyle mi konuşsun, annem babamı asla bırakmadı ne yaparsa yapsın. Saygı mı duyacak, sen annene saygı mı duyuyorsun şuan?

Olmaz öyle gizli gizli is arayamam herkes karsı cıkar hem o hem onun ailesi hem benim ailem. Artı benim annem calısıyor

Esim beni sürekli dövmüyor. Sinirlenince üstüne gidersen vurur. Bende önceki kavgalarımızds hep üstüne gittim. Tabiki de dövmesi hayranlıktır. Ama belki terapiyle düzeliriz. Bu bir ay içinde cok kavga etmeye başladık. Oda sesim cıkıyor diye. Ondan önce ne zaman kavga ettiniz deseniz hatırlamam

Olmaz öyle gizli gizli is arayamam herkes karsı cıkar hem o hem onun ailesi hem benim ailem. Artı benim annem calısıyor

Neyse sesinizi fazla çıkarmayın madem . Terapi alabilirseniz almaya çalışın. Başka denecek birşey kalmadı zaten.

Tartışırken seninde kendini savunmanı dayağa sebep görüp normalleştiriyorsun.
Sen bildiğini yap.
Böyle gelmiş böyle gider bu kadar insanıda yordun boşuna.
Baştan okudum ona olmaz buna olmaz. Babanın ettiği bir laf elin oğlunun lafından çok daha iyidir. Ama sen bunu anlayacak biri değilsin.
Hergün dövmüyomuş arada bi oluyormuş.

Çoğu sayfayı okudum.
Anlaşıldı sana kendinden başka kimsenin faydası yok.

Bari evli kaldığın müddetçe hasta bu diye düşün, muhattap olma.
Cevap verme ki dayak yeme.

Bu sırada huyuna suyuna giderken alttan alttan oku, meslek edinmek için kursa falan git.
Sonra iş bul gizlice bas tekmeyi.

Yavrunu senden alamaz.
En fazla görmeye hakkı olacaktır.

Kendi kendini kurtaracak olan sensin.
Şimdi istediğin şekilde harekete geç.
Ama boşuna ağlama, ağlamak çözüm değil çünkü.

hala niye evli kaldığını neden boşanmadığını söylersen one göre yorum yapalım.

Bosanmayi dusunmuyorsan ki yorumlarından oyle anladim. O zaman adamin ustunr gitme ne diyosa yap da bari dayak yeme
Yani bu deveyi güt istersen

Artik hep böyle yorumlar yapiyorum cunku konu sahibinin cok bahanesi var ayrilmak istemiyor, çalışmak istemiyor vs vs
E bari o.zaman adamin suyuna git

pardon da babanız dövüyomuş. bu da bi yere kadar bahane. annen evde değil mi sen de varsın. bi adamın hakkından gelemiyomusunuz. o sizi dövüyosa siz de onu dövün ya bu kadar zor mu iki kişi bi adamın elini kolunu tutmak. sindirilmeyin bu kadar. annen çocuğa bakar sen çalışırsın. bi şekilde geçinirsiniz. senin annenin sesi çıkarsa abban öyle kimseyi dövemez eskisi gibi.

bi de koca dayağı yemek iyi de baba dayağı yemek mi kötü. ikisinden birini seçecek olsam gider babamı seçerim valla. elin oğlu gelsin dövsün diye bu yaşa gelmedim ben.

bahanelere sığınmayın.

yarın bi gün o çocuğunuz ne gördü ise ona dönüşecek.

Benim yerimde olmadığınız icin konuşmak kolay deme. Benim ailem Çoğu aile gibi normal degil anlamıyor musunuz arkamda durabilecek bitek annem var oda sınırlı sekilde boşandıktan sonra herseyi daha güzel olmucak. Bosan demek kolay sadece kolay nasıl tek basıma durucam.esim en azından nadir vuruyor. Babam İn evine gitsem haftada bir dayak yerim ben be. Niye evlendim sanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…