- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Pammikprensess .!.:Annem kabul etmez
Herseye ık mık etmiyorum baba evine gitsem de farkı olmucakHem kendiniz hem çocuğunuz için en iyisi o adamdan uzaklaşmak, her şeye ık mık ediyorsunuz, niçin konu açtınız öyleyse?
Aile danışmanına gitmek istiyorum ama nasıl ikna olacakYa ne bu kadinlarin cektigi yaaa. Ellri kirilsin insallah. Once baba dover sonra koca dover olmadi kayinpeder kayin dover o da olmadi sokaktaki yan kesici dover. Yeter yaaaa. Tamam anladik fiziken bizden gucluler ama beyinleri gelismemis hayvandan ne farklari var.
Ne diyeyim ki sana ben. Sen ne dusunuyorsun peki. Ya da ne yapmak istiyorsun.
Siz beni anlamıyorsunuz yada ben sizi anne evine gidince nolcak babam düşman kesilecek benim babam icen birisi haftada bir mutlaka içer eger derdi yoksa derdi varsa her gün. İçince nolcak tabi bana sinirli olacak benden çıkarıcak sinirini. Yüzüme vurucak herseyi. Bir zamandan sonra annem yüklenecek nasıl dayanayım nasıl katlanayım. Siz söyleyin ya sonra nolcakBiz öğrenmişiz ezbere sen işe gir annen çocuğa baksın diyoruz ama öğrencilik kahrını cekemeyip okul bırakan işe girer mi
Ayda yılda bir tokat atacak diye boşanıp işe girip Allahın her günü işe mi gideyim diyen superzeka bir insan tanıdım, bazı insanlar böyledir söylenir söylenir devam eder
Esim kesinlikle calıstırmıyor. Açıktan üniversite bile okutmuyor. Çalışmak isterim okul bitince diyeYerinizde başka biri olsa önce işe girer, çalışmadığınızı tahmin ediyorum, kendine biraz birikim yapıp sonra o kocayı boşar. Kocadan da nafaka aldın mı mis gibi yaşarsın. Babaya falan ihtiyaç yok.
Ama üzgünüm annenizin yolundan gidiyorsunuz.
Niye hemen herşeye boşan diyorsunuz diye bize kızanlar anladınız mı şimdi? Bunun için boşan diyoruz.
Kadının babası dayakla büyütmüş, annesi inatla evliliğini devam ettirmiş. Şimdi kızı aynı şeyleri yaşıyor, annesinde o gücü görmemiş ki kendi görsün . Nesilden nesile dayağa devam. Umarım çocuğunuz kız değildir, gerçi erkek olsa ne olacak o da kendi eşini döver ileride, herkes nasıl görüyorsa o yaşıyor.
Siz beni anlamıyorsunuz yada ben sizi anne evine gidince nolcak babam düşman kesilecek benim babam icen birisi haftada bir mutlaka içer eger derdi yoksa derdi varsa her gün. İçince nolcak tabi bana sinirli olacak benden çıkarıcak sinirini. Yüzüme vurucak herseyi. Bir zamandan sonra annem yüklenecek nasıl dayanayım nasıl katlanayım. Siz söyleyin ya sonra nolcak
Alındı tv ve telefon banada aldı özür diledi. Bana vururken ben bis durmadım. Bende elini falan cektim naptıgını sanıyorsun sen dedim. Karşında kadın var senin. Sizden güçüsüz diye bana vurma hakkını vermiyor sana dedimBen sana baba evine dön demedim ki
Sende genel olarak bi heves yok dayağı kaniksamissin çok rahat dövdü diyosun yorumlarında o zaman da dövdü şu zamanda dövdü gene döver...sanalda nasıl anlatsam bilemiyorum ama heves yok işte böyle geldi böyle gider diyo gibisin
Yani televizyon kırmak telefon kırmak küfür boğaza sarılmak falan...korkunç, çocuk kaç yaşında, büyüyünce nasıl olacak, ne düşünüyorsun ilerisi için, velev ki çocuğa hiç vurmadı, onunla arası iyi, e o çocuk senin dayak yediğini görecek saygı duyacak mı sana, annen diyip lafını dinleyecek mi oraya gidemezsin dedin hükmün olacak mı, babası izin veriyorsa tamam çünkü güç odağı o
Ne düşünüyorsun bu konularda
Terapi demişsin ikna edersen gidin elbette, maddi gücünüz var mı malum daha tv ve telefon alınacak
Her kapı kapalı ama, kendine pencere açacak olan sensin. Ne yapar mesela iş aramaya başlasan, döver mi?Esim kesinlikle calıstırmıyor. Açıktan üniversite bile okutmuyor. Çalışmak isterim okul bitince diye
Olmaz öyle gizli gizli is arayamam herkes karsı cıkar hem o hem onun ailesi hem benim ailem. Artı benim annem calısıyorHer kapı kapalı ama, kendine pencere açacak olan sensin. Ne yapar mesela iş aramaya başlasan, döver mi?
Zaten dövüyor bu bahane değil.
Annen bakar mı çocuğa çalışırsan?
Kendi bir şekilde ayağa kalmak zorundasın, kendini ileride ne şekilde hayal ediyorsun, annenin pozisyonunda mı?
Çocuğun da senin için böyle mi konuşsun, annem babamı asla bırakmadı ne yaparsa yapsın. Saygı mı duyacak, sen annene saygı mı duyuyorsun şuan?
Olmaz öyle gizli gizli is arayamam herkes karsı cıkar hem o hem onun ailesi hem benim ailem. Artı benim annem calısıyor
Neyse sesinizi fazla çıkarmayın madem . Terapi alabilirseniz almaya çalışın. Başka denecek birşey kalmadı zaten.Esim beni sürekli dövmüyor. Sinirlenince üstüne gidersen vurur. Bende önceki kavgalarımızds hep üstüne gittim. Tabiki de dövmesi hayranlıktır. Ama belki terapiyle düzeliriz. Bu bir ay içinde cok kavga etmeye başladık. Oda sesim cıkıyor diye. Ondan önce ne zaman kavga ettiniz deseniz hatırlamam
Tartışırken seninde kendini savunmanı dayağa sebep görüp normalleştiriyorsun.Esim beni sürekli dövmüyor. Sinirlenince üstüne gidersen vurur. Bende önceki kavgalarımızds hep üstüne gittim. Tabiki de dövmesi hayranlıktır. Ama belki terapiyle düzeliriz. Bu bir ay içinde cok kavga etmeye başladık. Oda sesim cıkıyor diye. Ondan önce ne zaman kavga ettiniz deseniz hatırlamam
Aslında denecek çok şey varda bu kafa için ban yemeye gerek yok.Neyse sesinizi fazla çıkarmayın madem . Terapi alabilirseniz almaya çalışın. Başka denecek birşey kalmadı zaten.
Benim yerimde olmadığınız icin konuşmak kolay deme. Benim ailem Çoğu aile gibi normal degil anlamıyor musunuz arkamda durabilecek bitek annem var oda sınırlı sekilde boşandıktan sonra herseyi daha güzel olmucak. Bosan demek kolay sadece kolay nasıl tek basıma durucam.esim en azından nadir vuruyor. Babam İn evine gitsem haftada bir dayak yerim ben be. Niye evlendim sanıyorsun.Tartışırken seninde kendini savunmanı dayağa sebep görüp normalleştiriyorsun.
Sen bildiğini yap.
Böyle gelmiş böyle gider bu kadar insanıda yordun boşuna.
Baştan okudum ona olmaz buna olmaz. Babanın ettiği bir laf elin oğlunun lafından çok daha iyidir. Ama sen bunu anlayacak biri değilsin.
Hergün dövmüyomuş arada bi oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?