Eşimin Hasta Ruhlu Babası

evet sonrasında araştırdık reddi miras sizin dediğiniz gibi.. görüşmüyor ama babası ile.. zaten kayınvalidem de bizim bebeğimize bakıyor başka şehirde olduğumuz için yanımızda kalıyor adam orda tek başına kaldı pek dert ettiğini de sanmıyorum açıkçası..
çok şükür ki eşim bu sıkıntıları evimize katmaz.. ben de asla müdahil olmam herkesin kendi ailesi sonuçta bir gün iyi olurlar bir gün kötü arada ben kalırım..
ben sadece eşime üzülüyorum.. 7,5 senedir beraberiz 2,5 senelik de evliyiz ben bir gün hatalı davranışını görmedim ailesine karşı.. gençliğinden beri böyle babanın ettiğine başka evlat olsa bin kere atar ama yine iyi bakıyordu yüzüne.. tabi bunlar son damlalar oldu artık..

Çok şaşırdım enteresan bir kp var.
İnşallah bu durumdan dolayı eşinizin kardeşi ile arası bozulmaz.
Belliki nispet yapıyor.

adamın ne mal olduğunu bütün aile bildiği için kardeşi ile arası bozulmaz allahtan.. zaten kardeşi abiyi çok seviyor ağzından ne çıksa yapar öyle saygı duyar..
dua ediyorum rabbime ki öyle babadan doğan 3 evladın hiçbiri ona benzememiş..

Yani ana babalari bazen walla anlayamiyorum. Bizd3 de var bunun kadin versiyonundan gormezden geliyoruz napalim buyuktur diyip susmak en iisi allah sizi ayirmasin insallah...

kendi ile ilgili sorunları olduğu aşikar.. yıllar önce kendi babası kalp krizi geçirdiğinde ben gidince mi iyileşecek demişliği varmış..

Bu durumda yapacağınız yada eşinizin yapacağı pek bir şey yok. Eşiniz bu yaşına kadar da baba sevgisinden yoksun büyümüş anladığım kadarıyla, bu saatten sonra da tek başına idare eder, olduğu kadar. Sizin desteğinizi alması çok güzel. Siz ve çocuğunuz onun tek ailesi. Önünüze bakın, geçmiş geçmişte kalsın. Anne/baba da olsa kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyin. Çekirdek ailenizde huzurunuz bol olsun.

gerçekten de hasta ruhluymuş bu ne ya. peki eşini niye sevmiyor kayınpederin yani bu kin neden? anlamadım bide türk filmerlindeki gibi kahkaha atmalar falan. bir sebebi olması lazım çok ilginç. hani insan evlatlarını önemsemez bencil olur onu anlarım da birine herşeyi yapıp öbürünü kenara atmak niye

Bu nasıl bi adam ya cok uzuldum esinize.
Bundan sonra hic gorusmeyin öldü farzedin.
Kimseyle aranizi acmasinada müsade etmeyin.

Ya çok uçuk olacak ama öz çocuğu değilmi yoksa eşiniz çünkü diğer oğluyla çocuklarıyla arası iyi ne bilim bu geldi aklıma

benim eşim biraz özgür ruhludur eğer güzel idare edersen her lafa gelir.. baskıdan ve emirden nefret eder.. adam da baskıcı ve emir verici bir tip.. bir de herkes bana muhtuç olsun dio.. eşim baskıya ve emre gelemediği için ters tepki veriyor.. ayrıca biz hiçbir zaman bu adamın eline bakmadık ya bundan hazzetmiyor.. benim ailem de maddi durumu iyi ve kendi ayakları üstünde duran bi aile olduğu için istemedi bizi.. ama kayınbiraderim her şeyi babası yapsın die beklediği için onu yapıo çünkü ona üstünlük kurabiliyor.. evleneceği kız da ailesi de biraz durumları sıkıntılı.. onlara üstünlük taslayabilio.. ondan bu hali tavrı..

anladım şimdi dominant bir adam ve etrafındakilere hükmetmek istiyor eşine de söz geçiremediği için bu şekilde intikam alıyor. kayınbiraderine ve onun eşine hükmedebiliyor, insanların ona muhtaç olması hoşuna gidiyor. o zmn kaybedecek birşeyiniz yok siz de minnet duysaydınız size de aynı şeyi yapardı ama siz ayaklarınızın üzerinde durup başkalarına minnet duymamayı tercih ettiniz, babanın da böyle yapması kendi seçimi kendi kaybeder..

evet kendi kaybediyor zaten.. bizim evimizde huzurumuz yerinde çom şükür.. ben sadece eşime üzülüyorum hiç hak etmediği şeyler görüyor ama hayat kimine acımasız maalesef..
ve de böyle baba hiç görmemiş olduğum için bana çok ama çok iğrenç geliyor adamın davranışları..

çok üzüldüm eşin adına içim acıdı resmen. kimbilir nasıl kötü hissediyordur kendini. eminim elinizden geleni yapıyorsunuzdur ama size çok iş düşüyor onu rahatlatmak adına. Allah yardımcınız olsun

ayy üvey baba olsa yapmaz acaba kvniz eşiniz doğduğunda çok mu yöneldi oğlunada adamda bir kıskançlık oluştu çocugunu kıskanmak nedir ya töbe töbe bir de kardeşlerin arasını açmaya çalışıyor eşinize çok destek olun yine de kp nizi kötülemeyin boşver falan deyin kötülerseniz yazık kv nizde çok üzülür görüşmelerine falan engel olursa ruhu tuhaf adam ya Allah iç güzelliği versin ne diyim şaştım valla

Adam ağır psikopat yalnız ne biçim insan ya eşinize üzüldüm bende zor bir durum gerçekten Allah sabır versin üzülmeyi bile hak etmiyor gerçi adam

Allah sorar hesabını esin hiç uzulmesin hiç hemde hayatıniza bakın bebisinizle rabbim evinize huzur mutluluk versin

iyi yapmış eşiniz.neden iyi yapmış belki adam sonradan düşünür pişman olıur tövbe eder de öyle ölür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…