esimin hayal kirikligi

Ayy bi karışmasalar olmaz.. evliliklerde aileler neden gereğinden fazla her şeye bi laf söylüyorlar anlamıyorum.. tepki gösterince küsüp kırılmalar.. inşallah başlar da mutlu mutlu çalışır ne diyim.. kullandıkları bitakım el bilgisayarları oluyo bu tip firmaların her şeyi kolaylaştırıyor yani iş öğrenmek değil öğrenmemek zor bu devirde.. bu şekilde konuşursanız belki heveslenir yeniden..

INSALLAH

Yasadigim sehirde bu isi yapan kadin var kaldiki erkek yapamayacak,sacmalamasin yok eger calismaya niyeti yoksa o baska.

Hepinize tesekkür ederim arkadaslar. Ben esimin hep yanindayim inaniyorumda yapacagina bizim bi oglumuz var calismak zorunda. Gecinmek gercekten zor onu ikna etmeliyim. Neden insanin hevesini kirar bazi insanlar anlamiyorum. Okadarda mutlu olmustuki anlatamam :KK43:

yapamayacağı bir iş olmuş olsaydı ,işi bulan arkadaşı gel burada çalış demezdi,kendi çalıştığı firmaya aracı olmuş oluyor kendini ve eşinizi niye riske atsın.

Biz Avrupada kaliyoruz Burda ev yardimi cocuk parasi dogum parasi fln geciniyoruz zar zor. Buna sükür tabiki saglimiz yerinde ama böyle bir is de Kacmaz.

Avrupada diyosun, kim demis paket isi zor diye. Gormus bakmislarmi babalariniz ise?
Arabaya biniyosun navigasyon senin gidicegin yeri buluyor. Paketlerin uzerinde sehir/ semt/ sokak/ ev numarasi/ evin kacinci kati hersey yaziyor. Neyini yanlis yapicak kocan? Hic dertlenmesin.
Burda her gun bi paket geliyor bize internet siparislerinden. Hepsi elinde cihazla calisiyor. Hic bi zaman yanlis gelmedi bize paket. Dusun yani biz 14 senedir avrupadayiz. Olasiligi yok yanlis yere birakmasinin. O babalar gercektwn cok bilmis. Onlar eski zamanlardaki turkiyedeki koy adresleri var hala saniyorlar. Yok sokak adi yoktu, navigasyon ne bilinmezdiki yol bulunsun, evlerin kapilarda idareten bi numara vardi zar zor okunur. Bazilarinda oda yoktu.

Oyle yani.
Teknoloji var, merak etmesin kocan hic.
Allah bi kapi acmis , sans vermis kocana. Tepmesin bu sansi.

Babalar hakli ama hakli olmalari bir ise ihtiyaciniz oldugu gercegini degistirmiyor. O kadar gonulleri elvermiyorsa paketciden alacagi maas kadar yollasinlar size, o begenmedikleri paket isinde calismaktan kurtulur.

Bir kere de akil yerine para veren birine rastlamadim arkadas...

Avrupada diyosun, kim demis paket isi zor diye. Gormus bakmislarmi babalariniz ise?
Arabaya biniyosun navigasyon senin gidicegin yeri buluyor. Paketlerin uzerinde sehir/ semt/ sokak/ ev numarasi/ evin kacinci kati hersey yaziyor. Neyini yanlis yapicak kocan? Hic dertlenmesin.
Burda her gun bi paket geliyor bize internet siparislerinden. Hepsi elinde cihazla calisiyor. Hic bi zaman yanlis gelmedi bize paket. Dusun yani biz 14 senedir avrupadayiz. Olasiligi yok yanlis yere birakmasinin. O babalar gercektwn cok bilmis. Onlar eski zamanlardaki turkiyedeki koy adresleri var hala saniyorlar. Yok sokak adi yoktu, navigasyon ne bilinmezdiki yol bulunsun, evlerin kapilarda idareten bi numara vardi zar zor okunur. Bazilarinda oda yoktu.

Oyle yani.
Teknoloji var, merak etmesin kocan hic.
Allah bi kapi acmis , sans vermis kocana. Tepmesin bu sansi.

Tesekkur ederim moraliniz icin. Butun gece uyumadi ben yaparim benim elimden her is gelir yaparim diyor ama boyle seyler duyunca moralim bozuluyor diyor. Gidecek yarin ise Allah utandirmasin besmeleyle baslarim sonunda olum yokya dedi. Hakkimizda hayirlisi insallah

Burada ne kocalar var illa meslegim diye tutturup senelerce calismayan, karisi tek basina mucadele ederken evde aksama kadar yayilan, esini cocuklarini baskasina muhtac eden... Ne guzel calismayi seven bir esiniz var. Allah calisan kulunu sever, yardim eder. Sonucta pilotluktan lagimciliga kadar amac aynidir, baskalarina muhtac olmamak. Bunu bildikten sonra gerisi bos.

Burada ne kocalar var illa meslegim diye tutturup senelerce calismayan, karisi tek basina mucadele ederken evde aksama kadar yayilan, esini cocuklarini baskasina muhtac eden... Ne guzel calismayi seven bir esiniz var. Allah calisan kulunu sever, yardim eder. Sonucta pilotluktan lagimciliga kadar amac aynidir, baskalarina muhtac olmamak. Bunu bildikten sonra gerisi bos.
:KK9::KK9::KK9::KK9:
bu yazdiginizi esimede okudum tesekkur ederim

Böyle zor zamanda destek olacaklarına kostek olmuşlar inanmıyorum!

Madem öyle bize siz bakın o zaman diyin.

Esinizde gitsin o işe.
İşledikten sonra olmayacak şey yok

Back
X