- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
Kime gidecekmişsiniz peki ? Babası o olduğuna göre ona gideceksiniz tabi.Bence durumu netleştirin.30 yaşındaymışsınız.Maalesef kadınların biyolojisi erkekler gibi her yaşta çocuk sahibi olmaya uygun değil.Ben olsam bir yıl süre verirdim.Bir yılın sonunda hala istemiyorsa boşanırdım.Yani çok iyi anlaşıyorsanız ve çok seviyorsanız boşanmayın Yumurta dondurmakta bir seçenek ama riskli sanırım bir doktorla görüşüp yumurta rezervlerinize baktırsanız iyi olur benceTavrı; borç bitsin bakarız modundaydı daha ziyade.Evet hayal kuruyor,bazı noktalarda fikir beyan ediyor ama çocuk konusunda heyecanı yok.Geçen günlerde hamile olma ihtimalim üzerine test yaptığımda ister istemez sevindirdik oldum ve dönüp bana eğer hamileysen bu çocuk ağlıyor,durmuyor,vs diyerek bana gelme sakın demişti ve çok şaşırmıştım
can sıkıcı bi durum haklısın madem maddi koşullardan dolayı anne baba olamıyorsunuz araba değişimide yapamamanız gerekiyor aynen eşiniz çocuk olayı için maddiyatı bahane ediyor gibi geldi bana başka şeylere gelince her türlü şartlar zorlanabiliyorsa bu çocuk içinde olmalı eşiniz bencillik yapıyor çoğu erkek gibi kendi istek ve duygularına göre hayatınızı planlıyor sizin duygularınızı ve isteklerinizi görmezden geliyor
Bende olsam aynı durumda sizin gibi düşünür ve hareket ederdim diye düşünüyorum sizi haklı buluyorum mal eşya vs her zmaan bi şekilde denk gelebilir hayatta ama çocuk ertelenecek bişi değil kesinlikle
Bende çok çektim eşimden çocuk meselesi için sağolsun umarım siz çabuk netice alırsınız
Kime gidecekmişsiniz peki ? Babası o olduğuna göre ona gideceksiniz tabi.Bence durumu netleştirin.30 yaşındaymışsınız.Maalesef kadınların biyolojisi erkekler gibi her yaşta çocuk sahibi olmaya uygun değil.Ben olsam bir yıl süre verirdim.Bir yılın sonunda hala istemiyorsa boşanırdım.Yani çok iyi anlaşıyorsanız ve çok seviyorsanız boşanmayın Yumurta dondurmakta bir seçenek ama riskli sanırım bir doktorla görüşüp yumurta rezervlerinize baktırsanız iyi olur bence
esiniz cocuk icin hazir degilse milyonlariniz da olsa olmaz. Bu isler zorlamaya gelmez taraflardan biri istemeden cocuk olursa o cocuga belki sevgi gosteremez bu durumda cocugun gunahi ne?Merhabalar hanımlar sizden bir konuda nasıl davranacağıma dair yorumlar bekliyorum.
Yaklaşık 1yıllık evliyiz ve hâlâ evlilik kredimizi ödüyoruz.Evliliğimizin ilk bir yılı çocuk yapmayacağımız konusunda hemfikirdik eyvallah herhangi bir kaza da olmadı çok şükür.
Geçenlerde böyle bir panik yaşayıp test yapmıştık ve olmasından biraz korkmuştuk.Çocuğu istemeyen,korkan taraf eşim.Ben istediğimi dile getiren tarafım.
Mevzu şu ki borcumuz var diye anne baba olamayacağımızı söyleyen eşim,dün eve ağzı kulaklarında geldi.Hayali olan arabayı bulmuş üstelik elimizdekiyle takas ediyormuşuz ama nakit olarak üzerine para verecekmişiz.Tam 35.000TL...Yaşadığım mod düşüklüğünü hayal edemezsiniz.En erken 1.5 yıl sonra çocuk yapabiliriz bu borçlarla diyen adam araba sevdasıyla havalarda uçuyor.Ve benim anne olma hayalim bu durumda çöp oluyor.
Ben nasıl tepki vermeliyim?
Artık çocuk mevzusu aramızda restleşmeye doğru gidecek.Daha doğrusu ben oraya götüreceğim gibi fikirlerinize ihtiyacım var..
Sevgiler hepinize ..
eşiniz çocuk düşünmüyor anlıyorum ama bir düşünün bakalım hadi bu ay çocuk yapalım dediğiniz de çocuk oluyor mu ? Yıllarca çocuğu olamayan insanlar var ve hep bu mantıkla başta korunmuş insanlar. eşinizi karşınıza alıp konuşun derimMerhabalar hanımlar sizden bir konuda nasıl davranacağıma dair yorumlar bekliyorum.
Yaklaşık 1yıllık evliyiz ve hâlâ evlilik kredimizi ödüyoruz.Evliliğimizin ilk bir yılı çocuk yapmayacağımız konusunda hemfikirdik eyvallah herhangi bir kaza da olmadı çok şükür.
Geçenlerde böyle bir panik yaşayıp test yapmıştık ve olmasından biraz korkmuştuk.Çocuğu istemeyen,korkan taraf eşim.Ben istediğimi dile getiren tarafım.
Mevzu şu ki borcumuz var diye anne baba olamayacağımızı söyleyen eşim,dün eve ağzı kulaklarında geldi.Hayali olan arabayı bulmuş üstelik elimizdekiyle takas ediyormuşuz ama nakit olarak üzerine para verecekmişiz.Tam 35.000TL...Yaşadığım mod düşüklüğünü hayal edemezsiniz.En erken 1.5 yıl sonra çocuk yapabiliriz bu borçlarla diyen adam araba sevdasıyla havalarda uçuyor.Ve benim anne olma hayalim bu durumda çöp oluyor.
Artık çocuk mevzusu aramızda restleşmeye doğru gidecek.Daha doğrusu ben oraya götüreceğim gibi fikirlerinize ihtiyacım var..
Sevgiler hepinize ..
Eşinizi en iyi siz tanırsınız .Tabi çok seviyorsunuzdur ama gözü kapalı birine güvenmemenizi tavsiye ederim.Bir gün fikrini değiştirebilir.O gün sizin için geç olabilir.Yine de kendi kararınız tabi umarım hayırlısı olur sizin içinSöylemlerinize hak veriyorum.Gebelik ve doğum sürecinde eşimden başka kim bana destek olabilir?Ama baba olmayı istemeyen bir adamı zorla baba yapamam.Pek tabi eşimi çok seviyorum.Acı tatlı çok şey gördük bir çocuk için boşanır koyum bilmiyorum ama bazı fikirlerim de değişecek bu süreçte eminim.
Çocuk bakımı çok zor,tek başına çok yıpratıcı olur. Bu mantıksız adamdan çocuk istediğinize emin misiniz?Tavrı; borç bitsin bakarız modundaydı daha ziyade.Evet hayal kuruyor,bazı noktalarda fikir beyan ediyor ama çocuk konusunda heyecanı yok.Geçen günlerde hamile olma ihtimalim üzerine test yaptığımda ister istemez sevindirdik oldum ve dönüp bana eğer hamileysen bu çocuk ağlıyor,durmuyor,vs diyerek bana gelme sakın demişti ve çok şaşırmıştım
Çocuk ortak kararla yapılır .Kuru nara atmıyor işte baba olacağım diye.Yani zaten bebek doğunca ömür boyu anne kalacaksınız inş.koşturmaya gerek var mı bilmiyorum.Merhabalar hanımlar sizden bir konuda nasıl davranacağıma dair yorumlar bekliyorum.
Sevgiler hepinize ..
Ama bu imkansiz. Bu cocuk durmuyor, agliyor diye illaki ona gideceksiniz. Komsunun kocasina gidecek haliniz yok. Cocuk tek basina yapilmiyor. Babanin da sorumluluk almasi lazim, yoksa anne cok yipraniyor. Babanin da bu sorumlulugu alabilmesi icin psikolojik olarak hazir olmasi lazim.Tavrı; borç bitsin bakarız modundaydı daha ziyade.Evet hayal kuruyor,bazı noktalarda fikir beyan ediyor ama çocuk konusunda heyecanı yok.Geçen günlerde hamile olma ihtimalim üzerine test yaptığımda ister istemez sevindirdik oldum ve dönüp bana eğer hamileysen bu çocuk ağlıyor,durmuyor,vs diyerek bana gelme sakın demişti ve çok şaşırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?