Sakın bir anlık gazla ve hevesle " tamam cocugu yapalım ben tek basıma bakarim" demeyin. Cocugun sorumlulugu cok büyük, cok yıpranırsınız.Söylediklerine göre öyle görünüyor.Eğer çok istersem çocuk olur ama hiçbirlerime karışmam şeklindeydi tavrı
Yok ya nereye gideceksin peki çocuk ağlayınca bakkal,manavamı...çalışıyor musun sen? O zaman işi bırak o hayallerine tek başına ulaşsın,seni tek başına bıraktığı gibi...Tavrı; borç bitsin bakarız modundaydı daha ziyade.Evet hayal kuruyor,bazı noktalarda fikir beyan ediyor ama çocuk konusunda heyecanı yok.Geçen günlerde hamile olma ihtimalim üzerine test yaptığımda ister istemez sevindirdik oldum ve dönüp bana eğer hamileysen bu çocuk ağlıyor,durmuyor,vs diyerek bana gelme sakın demişti ve çok şaşırmıştım
Afedersiniz de yuh yani. Odun mu ne?Tavrı; borç bitsin bakarız modundaydı daha ziyade.Evet hayal kuruyor,bazı noktalarda fikir beyan ediyor ama çocuk konusunda heyecanı yok.Geçen günlerde hamile olma ihtimalim üzerine test yaptığımda ister istemez sevindirdik oldum ve dönüp bana eğer hamileysen bu çocuk ağlıyor,durmuyor,vs diyerek bana gelme sakın demişti ve çok şaşırmıştım
Böyle düşünen birinden çocuk sahibi olmayın zaten. Sanki çocuğu oraya leylekler koyduTavrı; borç bitsin bakarız modundaydı daha ziyade.Evet hayal kuruyor,bazı noktalarda fikir beyan ediyor ama çocuk konusunda heyecanı yok.Geçen günlerde hamile olma ihtimalim üzerine test yaptığımda ister istemez sevindirdik oldum ve dönüp bana eğer hamileysen bu çocuk ağlıyor,durmuyor,vs diyerek bana gelme sakın demişti ve çok şaşırmıştım
Yaşınız yerinde bence denemelisiniz yaş geçtikçe sıkıntılar artıyorEşim 31 ,ben 30’uma yeni bastım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?