- Konu Sahibi sorrucevapp
-
Mahmut abi kendini geliştir biraz yahuIlk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim.
Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.
Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor.
Sizin fikriniz nedir bu konuda.
Tabii ki aldatmak başkasıyla yatmak değildir, bilgi ve izin olmadan başkasıyla yatmaktir. Bütün adamlar ve kadınlar izin istese boşanmalar olmayacak ama işte gizliden yapmak tatlı geliyor.Bilgin ve iznin dahilinde olduğundan dolayi aldatmak olmuyor.
Şakamisiniz ya!Ilk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim.
Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.
Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor.
Sizin fikriniz nedir bu konuda.
Dutum koptum yaaaaa canimsinÇ.kün kopsun mamıdoooooooo sabah sabah mide kalmadı
Fake değil. Zamanla aldatildiğimi öğrenirsem ayrilma riski olur. şuan o risk ortadan kalkmiş durumda. Dar kafali olmanin lüzmü yok. Erkek erkektir , aldatir.
Aldığın nefes ziyan .Fake değil. Zamanla aldatildiğimi öğrenirsem ayrilma riski olur. şuan o risk ortadan kalkmiş durumda. Dar kafali olmanin lüzmü yok. Erkek erkektir , aldatir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?