- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.164
- 698
- Konu Sahibi sorrucevapp
-
burada diyor ki ben erkeğim aslında ama kadın gibi yazıyorum ki kocalarınız sizi aldatırsa izin verin yoksa gizli gizli yapar. Hatta kocanıza hayat kadınına giderken bir paket prezervatif verin. Kendiniz için. Çünkü hastalık kapabilirsiniz
Bizim kafamız dar sizinde mide geniş, beyin küçük, vajina cinsel hastalıklara kapısını açmış bekliyor ayrıca yaratıcılıkta SIFIR.Fake değil. Zamanla aldatildiğimi öğrenirsem ayrilma riski olur. şuan o risk ortadan kalkmiş durumda. Dar kafali olmanin lüzmü yok. Erkek erkektir , aldatir.
AahahahahFake değil. Zamanla aldatildiğimi öğrenirsem ayrilma riski olur. şuan o risk ortadan kalkmiş durumda. Dar kafali olmanin lüzmü yok. Erkek erkektir , aldatir.
Bunun zekası o kadar düşünemez. Prezervatif kısmı yaniburada diyor ki ben erkeğim aslında ama kadın gibi yazıyorum ki kocalarınız sizi aldatırsa izin verin yoksa gizli gizli yapar. Hatta kocanıza hayat kadınına giderken bir paket prezervatif verin. Kendiniz için. Çünkü hastalık kapabilirsiniz
Erkek her zaman erkek olmayabilir.Aahahahahkadın da kadındır hadi bakalım .
Aynen böyle diyor zaten gitti de hemen.burada diyor ki ben erkeğim aslında ama kadın gibi yazıyorum ki kocalarınız sizi aldatırsa izin verin yoksa gizli gizli yapar. Hatta kocanıza hayat kadınına giderken bir paket prezervatif verin. Kendiniz için. Çünkü hastalık kapabilirsiniz
AhahahahhErkek her zaman erkek olmayabilir.
Lakin bu kamiller üç kuruşluk zevkin peşine düşüp prezervatifi takmazlar.burada diyor ki ben erkeğim aslında ama kadın gibi yazıyorum ki kocalarınız sizi aldatırsa izin verin yoksa gizli gizli yapar. Hatta kocanıza hayat kadınına giderken bir paket prezervatif verin. Kendiniz için. Çünkü hastalık kapabilirsiniz
Cidden ya. Ne konular vardıEskiden ne hikayeler cikardi hey gidi kk...
Mubarek hastaliktan emekli 28 inde ama ateslemede sorun yok.Ilk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim.
Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.
Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor.
Sizin fikriniz nedir bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?