- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.637
- 598
- Konu Sahibi gercekciliktir
-
Dişimin kovuğuna gitmez. Şimdi anladım neden karına jigolo izni vermediğini.15 dakikalik.
15 için bu adamla mi ugrascam diye göndermiştir kocasını15 dk ve tatmin olmak
Daha elleşme başlamadan kuş öldü baby
Mide ve beyin de degil orasi kesinPara sorun degil.
Er kişinin 28 yaşında olduğundan emin miyiz?Elleşme yok. Sadece kadin agzina aliyor okadar. Yani sonuna kadar cinsel ilişki söz konusu degil.
Aileye önem dersimize hoş geldiniz.Gidemessin dersem gidemez. Kendiside bunu beyan etti zaten. Sadece iznim ve bilgim dahilinde olabilir yoksa yok. Ailem herşeyden daha önemlidir dedi.
Midede sorun yok. Herzaman ki hayat devam ediyor. Sadece beni ne hikmetse daha fazla seviyor ve daha fazla cinsel ilişkiye girmekteyiz. Baya bi degişim oldu diyebilirim iyi yönden.
Bence de, kurtulma çabası. Sadece adam zevk alacak15 için bu adamla mi ugrascam diye göndermiştir kocasını
Iyi de siz cinsel ilişkiye giremiyorsunuz ki. Ön sevişmede boşalıyor adam. Yazık valla size üzüldüm. Boşverin gitsin başkasıyla yapsın zaten. 15 dakika için soyunduguna değmez.Midede sorun yok. Herzaman ki hayat devam ediyor. Sadece beni ne hikmetse daha fazla seviyor ve daha fazla cinsel ilişkiye girmekteyiz. Baya bi degişim oldu diyebilirim iyi yönden.
Yaşamış gibi anlatmanızElleşme yok. Sadece kadin agzina aliyor okadar. Yani sonuna kadar cinsel ilişki söz konusu degil.
Aman günces seninde düşündüğün şeye bakSen beni yanlis anlamissin ama ben bunlari sormuyorum. Mesela o kadinlarin sana ve midene olan iyi etkisinden bahsetmeni istiyorum. Hem bizi ozendiriyorsun hem de anlatmiyorsun. Kirildim biraz.
Hayir. Herşey anlaşma ile. Bu bahsettigin benimle alakasi yok anlaşmamiz ile de alakasi yok. Ben kendimde istemiyorum.Hay masallah Allah daim etsin daha da cok hayat kadini versin ama seni biraz dar kafali gordum. Dusunsene senin de sevgililerin oluyor valla bence tadindan yenmez. Bunu bir dusun sen.
Rica ederim, afiyet olsun. Ben hep göz kararı yaptığım için ölçü veremedim ama bir dahaki yapmamda ölçerek yapar yazarım sana da.Ay teşekkür ederimm, yarın yapayım bari
O şekilde anlaştik. Kadin bide kiyafetini cikartmasida yasak.Yaşamış gibi anlatmanız.
Kocasının kerhane parasını da burdan toplayacak uyanıkIspatlarsam 5000 tl gönderecekmisin banka hesabima?
Ooooo faydalarını bilmeyenler öğrensin lutfen.Midede sorun yok. Herzaman ki hayat devam ediyor. Sadece beni ne hikmetse daha fazla seviyor ve daha fazla cinsel ilişkiye girmekteyiz. Baya bi degişim oldu diyebilirim iyi yönden.
Adam sana yetmiyormuş ki çok eşlilik nerede kaldı. Bence o adam hayat kadınına rezil olmamak için ilaç almış o ilaçtan sen de nasiplenmişsin haberin olsun. Peki bu anlaşma tek taraflı mı, sen de gidecek misin birilerine, erkekler kadar çok aldatan kadın da var zira.Peki siz erkek milletininin tek kadin ile gecinemiyeceginiz bilmiyormusunuz? Ezelden beri erkekler birden cok kadin ile cinsel iliskiye giriyor. Yeni birsey degil ki. Sen diyorsun ki ben dunyanin kanununa karsi cikacam. Iste dar kafa olunca oyle. Erkeklerin icinde köpek oldugunu bilmeniz gerekirdi.
Çok yerinde bir karar,neme lazım kadının mahrem yerlerini görür falan. Ay aman Allah muhafazaO şekilde anlaştik. Kadin bide kiyafetini cikartmasida yasak.
Kocanıza Türkan Şoray kuralları mı koydunuz?O şekilde anlaştik. Kadin bide kiyafetini cikartmasida yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?