Eşimin hayat kadinlara gitmesine izin veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben sana 5 bin HATDAHA 10 bin atarim, ama kocan da buraya gelip “evet karim benim hayat kadinlariyla beraber olmama izin verdi” diyecek. anlastik mi? :KK53:

10 bin'e ikimizde yanina geliriz evlilik belgesi , ve whatsapp konusmalari, hatdaha istersen ses kayitlari bile getiririz.

sanki erkek üye gibisin yanlışı doğru diye bizi yutturmaya çalışıyorsun gibi:duduk:

Gercekten böyle. şaka gibi ancak gercek. Bazen 2 hafta cinsel ilişkimiz olmuyordu. Son 2 günde 4 kez cinsel ilişkiye girdi benle. Hayatimin kadinisin cok seviyorum seni diyip duruyor.
bu var ya kesin burada kocam isteksiz diye konu acan birinin kocasi. karisi belki okur da gelip “sen bi hayat kadinina mi gitsen kocam yav ise yariyormus sen de kazanirsin ben de kazanirim win win” der diye cabaliyor :D

Zina ne demek siz hiç araştırdınız mı ? Ayrıca bu konuyla avukat olmanızın alakası ne, onu neden özellikle belirttiniz
Araştirdim evet. Zina , aldatmaktir. Ve aldatmanin sonucu olarak cezaya mahkum tutulursunuz. Ancak bizim durumda aldatma söz konusu degildir. Ben bizzatihi kendim izin veriyorum. Arkamdan dolaplar dönmuyor.

10 bin'e ikimizde yanina geliriz evlilik belgesi , ve whatsapp konusmalari, hatdaha istersen ses kayitlari bile getiririz.
yol masrafi+yemek de benden o zaman. eger hayat kadinini da yanimda getiririm diyorsan 15e cikarim onu da bi dusun simdi.

bu var ya kesin burada kocam isteksiz diye konu acan birinin kocasi. karisi belki okur da gelip “sen bi hayat kadinina mi gitsen kocam yav ise yariyormus sen de kazanirsin ben de kazanirim win win” der diye cabaliyor :KK70:
Tanimiyorum. Sadece benim başima geleni anlatiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X