- 8 Nisan 2021
- 373
- 365
- 23
- Konu Sahibi gercekciliktir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mamudo gardaş, hiç düşündün mü, belki karın da arada dışarda yemek yemek ister. Olamaz deme olabilir. Seninki can onunki patlıcan mı Mamudo?
Hatdaha ne kız uzaktan eğitimle mi avukat oldunEvet. Hatdaha dedi ki kadina , ''eşimi aldatamam arkasindan iş cevirmem ben. O izin verdi ben geldim. Izin vermesseydi gelmezdim.
Zina ne demek siz hiç araştırdınız mı ? Ayrıca bu konuyla avukat olmanızın alakası ne, onu neden özellikle belirttinizZina aldatmaktir. Zina ile alakasi yok bu konunun.Benim bilgim ve iznim dahilinde gercekleşmektedir.
ben sana 5 bin HATDAHA 10 bin atarim, ama kocan da buraya gelip “evet karim benim hayat kadinlariyla beraber olmama izin verdi” diyecek. anlastik mi?![]()
Görende savaş magduru sanacakZina kısmı tamam da zulum kısmını bende anlamadım jes![]()
bu var ya kesin burada kocam isteksiz diye konu acan birinin kocasi. karisi belki okur da gelip “sen bi hayat kadinina mi gitsen kocam yav ise yariyormus sen de kazanirsin ben de kazanirim win win” der diye cabaliyorGercekten böyle. şaka gibi ancak gercek. Bazen 2 hafta cinsel ilişkimiz olmuyordu. Son 2 günde 4 kez cinsel ilişkiye girdi benle. Hayatimin kadinisin cok seviyorum seni diyip duruyor.
Araştirdim evet. Zina , aldatmaktir. Ve aldatmanin sonucu olarak cezaya mahkum tutulursunuz. Ancak bizim durumda aldatma söz konusu degildir. Ben bizzatihi kendim izin veriyorum. Arkamdan dolaplar dönmuyor.Zina ne demek siz hiç araştırdınız mı ? Ayrıca bu konuyla avukat olmanızın alakası ne, onu neden özellikle belirttiniz
Yok ya yani konu açması saçma bence kendisi yapıyorsa ve sorun görmüyorsa bdv konusu bile değil bence@Vander tam senlik
Aldatmanin anlami oyledir zaten. Arkandan dolaplar cevire cevire senin iznin olmadan başka insanlarla yataga girerse sorun.
yol masrafi+yemek de benden o zaman. eger hayat kadinini da yanimda getiririm diyorsan 15e cikarim onu da bi dusun simdi.10 bin'e ikimizde yanina geliriz evlilik belgesi , ve whatsapp konusmalari, hatdaha istersen ses kayitlari bile getiririz.
Tanimiyorum. Sadece benim başima geleni anlatiyorum.bu var ya kesin burada kocam isteksiz diye konu acan birinin kocasi. karisi belki okur da gelip “sen bi hayat kadinina mi gitsen kocam yav ise yariyormus sen de kazanirsin ben de kazanirim win win” der diye cabaliyor![]()
Hayat kadının numarasını veriyormuşCok merak ettim aldatmaya size gelen muvekkillere ne diyorsunuz![]()
Ooo patron çıldırdı10 bin'e ikimizde yanina geliriz evlilik belgesi , ve whatsapp konusmalari, hatdaha istersen ses kayitlari bile getiririz.
Ya şurada ne güzel pazarlığa oturmuştum niye fiyatı çıkardın şimdiben sana 5 bin HATDAHA 10 bin atarim, ama kocan da buraya gelip “evet karim benim hayat kadinlariyla beraber olmama izin verdi” diyecek. anlastik mi?![]()
tuh. 15 iyi paraydi. neyse artik 10 da olumlu dimi? bekliyorum bu arada kocan eve ugradigi bi ara kap getir. ben buradaki hanimlari bilgilendiririm.Tanimiyorum. Sadece benim başima geleni anlatiyorum.