- 17 Aralık 2015
- 26.999
- 49.312
- 598
- Konu Sahibi gercekciliktir
Peki kadınlarla birlikte olduktan sonra sizinlede birlikte olacakmi eşiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oha ya ohaa zihniyete bak. Keske burada olsanda yuzune şak diye tukursemAraştirdim evet. Zina , aldatmaktir. Ve aldatmanin sonucu olarak cezaya mahkum tutulursunuz. Ancak bizim durumda aldatma söz konusu degildir. Ben bizzatihi kendim izin veriyorum. Arkamdan dolaplar dönmuyor.
Bu paraya hayat kadının da gelmesi lazımtuh. 15 iyi paraydi. neyse artik 10 da olumlu dimi? bekliyorum bu arada kocan eve ugradigi bi ara kap getir. ben buradaki hanimlari bilgilendiririm.
kizim sana yedirir miyim ben boyle efsanevi bir cifti dunya gozuyle gormeyiYa şurada ne güzel pazarlığa oturmuştum niye fiyatı çıkardın şimdi![]()
Bence hiç araştırmamışsın. Zina ne demek diye googlea dahi yazsan sana en üstte şunu yazacaktır “evli bir erkek ya da kadının, eşinden başka biriyle kendi isteğiyle kurduğu cinsel ilişki”Araştirdim evet. Zina , aldatmaktir. Ve aldatmanin sonucu olarak cezaya mahkum tutulursunuz. Ancak bizim durumda aldatma söz konusu degildir. Ben bizzatihi kendim izin veriyorum. Arkamdan dolaplar dönmuyor.
Oh en güzeli insan eşinin ne yaptığını bilmeli tabikiAraştirdim evet. Zina , aldatmaktir. Ve aldatmanin sonucu olarak cezaya mahkum tutulursunuz. Ancak bizim durumda aldatma söz konusu degildir. Ben bizzatihi kendim izin veriyorum. Arkamdan dolaplar dönmuyor.
Hayir , ancak mikrofon teklifini o yapti. Ben dedim gerek yok.
Birlikte gitmeyide teklif etti bir kez ancak o teklifi geri cekti. Ben yok demezdim.
ona 15 dedim de konu sahibi tanimiyormus kendisini. neyse belki kocasi getirir, bi gecmisleri var sonucta.Bu paraya hayat kadının da gelmesi lazım
Ee bizim evde isteksiz olan benim napicaz o zamanbu var ya kesin burada kocam isteksiz diye konu acan birinin kocasi. karisi belki okur da gelip “sen bi hayat kadinina mi gitsen kocam yav ise yariyormus sen de kazanirsin ben de kazanirim win win” der diye cabaliyor![]()
yol masrafi+yemek de benden o zaman. eger hayat kadinini da yanimda getiririm diyorsan 15e cikarim onu da bi dusun simd
Ilginctir , kadinla birlikte oldu , ayni gece benimlede birlikte oldu. ''Ondan ona gitmek daha zevkli'' diyor. Hatdaha son 2 günde 4 kez birlikte olduk. Halbuki normalda bir cok kez 2 hafta boyunca bir kez bile cinsel iliskiye girmiyorduk.Peki kadınlarla birlikte olduktan sonra sizinlede birlikte olacakmi eşiniz?
Buda güzel bir kez daha tebrik ediyorum.kendisiniHayat kadının numarasını veriyormuş
Şuan sen neyi normallestırmeye çalisiyorsun???Ilginctir , kadinla birlikte oldu , ayni gece benimlede birlikte oldu. ''Ondan ona gitmek daha zevkli'' diyor. Hatdaha son 2 günde 4 kez birlikte olduk. Halbuki normalda bir cok kez 2 hafta boyunca bir kez bile cinsel iliskiye girmiyorduk.
Sende gidecek misin hayat erkeğineGider mi gitmez mi zaman gösterir. Ancak bu iş anlaşmalı. Aldatma falan yok. Anlaşmamiza sadik kalacagiz. Arkadan dolaplar cevirmek yok.
anlatma dur senin kocani duydukca evdekine ekmek veresim gelmiyor.Ilginctir , kadinla birlikte oldu , ayni gece benimlede birlikte oldu. ''Ondan ona gitmek daha zevkli'' diyor. Hatdaha son 2 günde 4 kez birlikte olduk. Halbuki normalda bir cok kez 2 hafta boyunca bir kez bile cinsel iliskiye girmiyorduk.
lutfen trolum deIlk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.
Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.
Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor. Dar kafali olmanin lüzmü yok diye düşünmekteyim. Erkek erkektir , aldatir. Bu şekilde sorunu çözmek en mantiklisidir.
Sizin fikriniz nedir bu konuda.
Hayat kadınına neden açıklama yapıyor yahuu. Hesap vereceği kişileri şaşırmışEvet. Hatdaha dedi ki kadina , ''eşimi aldatamam arkasindan iş cevirmem ben. O izin verdi ben geldim. Izin vermesseydi gelmezdim.''