Eşimin hayat kadinlara gitmesine izin veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.

Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.

Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor. Dar kafali olmanin lüzmü yok diye düşünmekteyim. Erkek erkektir , aldatir. Bu şekilde sorunu çözmek en mantiklisidir.

Sizin fikriniz nedir bu konuda.
Beyin israfısınız resmen ya

Ilk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.

Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.

Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor. Dar kafali olmanin lüzmü yok diye düşünmekteyim. Erkek erkektir , aldatir. Bu şekilde sorunu çözmek en mantiklisidir.

Bacım sen ne kullanıyorsun?

O zina yapıyor ve sende ortak oluyorsun zulme sesiz kalan dilsiz şeytandır

5000 tl ile whatsapp konusmalarina kadar hepisini ispatlarim.
Bundan kolayı mı var.
Kardeşimi aşkım diye kaydederim.profil resmini değiştiririm.
Başlarım eşinle hayat kadını konuşmaya sözde.
Bir iki açık resim de attım mi tamam 🤗
Şimdi siz bana 5 bin gönderin :KK70::KK70::KK70:

Esin hiv virüsünü kapsın gelsin oldumu

Sende eşine de bende hayatıma başka erkeler alicam haberin olsun de iş çevirme arkasindan

Kimle hazırladın o konuşmaları Mamudo, Kamil abi ile mi?
Eşim 2 gün önce ilk kez bi hayat kadini ile , benim kontrölümde buluştu. Inanmassiniz ancak eşim ve benim aramda olan cinsel hayatimizda ilerleme görüyorüm. Beni daha fazla begeniyor artik. Ilginc ancak gercek.

Gider mi gitmez mi zaman gösterir. Ancak bu iş anlaşmalı. Aldatma falan yok. Anlaşmamiza sadik kalacagiz. Arkadan dolaplar cevirmek yok.
Yalnız kötü bir haberim var, prezervatif cybh den yüzde yüz korumuyormuş. Kasık teması da tehlike arzediyormuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X