Eşimin hayat kadinlara gitmesine izin veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kendimi degersiz görmuyorum. Tek yaptigim sey ailemizi saglama almaktir. Baska bi kadin ile yatti diye ayrilma durumu artik yok bizde.
Açık ilişki. ama tek taraf açık tek taraf pasif. Bence sizde başkalarıyla yatın dar kafalı olmaya gerek yoksa 😎

Konu sahibi beni ikna etti. Kocama ben de izin vericem. Girsin eğlensin garip yazıktır. Erkek doğası böyleyse yapacak bisey yok. İnşallah konu sahibinin eşi gibi benimki de bana hayatımın askisin der. Güncellerim konuyu hanımlar.

Konu sahibi beni ikna etti. Kocama ben de izin vericem. Girsin eğlensin garip yazıktır. Erkek doğası böyleyse yapacak bisey yok. İnşallah konu sahibinin eşi gibi benimki de bana hayatımın askisin der. Güncellerim konuyu hanımlar.

Sen ki kaç ülke gezdin
Hiç bilir miydin erkeklerin içinde köpek var?

Ilk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.

Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.

Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor. Dar kafali olmanin lüzmü yok diye düşünmekteyim. Erkek erkektir , aldatir. Bu şekilde sorunu çözmek en mantiklisidir.

Sizin fikriniz nedir bu konuda.

Benim fikrim sende bir sevgili yap. Hic olmazsa adamin riskini ortadan kaldirirsin. Dar kafali olmanin luzumu yok. Bence sorunu bu sekilde cozmek en mantiklisi.

Peki siz erkek milletininin tek kadin ile gecinemiyeceginiz bilmiyormusunuz? Ezelden beri erkekler birden cok kadin ile cinsel iliskiye giriyor. Yeni birsey degil ki. Sen diyorsun ki ben dunyanin kanununa karsi cikacam. Iste dar kafa olunca oyle. Erkeklerin icinde köpek oldugunu bilmeniz gerekirdi.

Erkek olduğunuzu ve eşinize kabul ettirir miyim diye burada deneme yaptığınızı düşünüyorum :p

Yemezler kardeş. Gözünü de oyar ben sana diyeyim.

Tek eşli olmak size göre uygun değildir, başkalarıyla sevişmek istiyorsunuzdur, bu olabilir. Eşiniz açık ilişkiye onay veriyorsa sizin ilişkinizdir kimse karışmaz. Vermiyorsa boşanmaktan başka seçeneğiniz yok :)

Aldatma karaktersizlik meselesidir. Aldatmayan birçok erkek dünyada vardır. Genellemeleriniz yanlış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X