Eşimin hayat kadinlara gitmesine izin veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayriye apla , sen misin 🤪
Aman ağzınızın tadı bozulmasın. Ayda kaç kez gidebilir sınır koydun mu 😅
Bir de benim kontrolümde bir kadınla görüştü dedin ya , kontrol derken ? Her şey kontrol altında mıydı 🤓
Ayda istedigi kadar gidebilir. Ancak onun sözlerine göre konusursam , ayda ortalama 1 veya 2 kez giderim dedi.

Herseyi banada gösteriyor. Yani hayat kadini ile buluşmadan önce bana gösteriyor whatsapp konuşmalarini. Ve tabi ki benden izin soruyor ne dersin diyor. Ve ben yok dersem , gitmem diyor mezara girene dek dedi. Ancak izin veriyorum sorun yapmiyorum.

Ayda istedigi kadar gidebilir. Ancak onun sözlerine göre konusursam , ayda ortalama 1 veya 2 kez giderim dedi.

Herseyi banada gösteriyor. Yani hayat kadini ile buluşmadan önce bana gösteriyor whatsapp konuşmalarini. Ve tabi ki benden izin soruyor ne dersin diyor. Ve ben yok dersem , gitmem diyor mezara girene dek dedi. Ancak izin veriyorum sorun yapmiyorum.
Burası bir derdim var bölümü
E hiçbir sorun yoksa neden konu açtınız ki?
Derdin ne olum?

Mercimeği tencereye koyunca üstünü iki parmak geçecek kadar su koy bacım. Kaynasin güzelce. O suyu çekecek kaynadıkça. En son böyle mercimek puresi gibi olacak. O zaman altını kapattigin gibi biraz ince bulgur ekle karıştır kapağını kapat bırak. Beş dakika sonra salcaydi sebzeydi ekler yogurursun.
16 sayfada işe yarar gerçek bir şey okudum sonunda sağol bacım. 👍

Ilk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.

Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.

Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor. Dar kafali olmanin lüzmü yok diye düşünmekteyim. Erkek erkektir , aldatir. Bu şekilde sorunu çözmek en mantiklisidir.

Sizin fikriniz nedir bu konuda.
Ne insanlar varmış dediğimiz bir başlık daha

Mercimeği tencereye koyunca üstünü iki parmak geçecek kadar su koy bacım. Kaynasin güzelce. O suyu çekecek kaynadıkça. En son böyle mercimek puresi gibi olacak. O zaman altını kapattigin gibi biraz ince bulgur ekle karıştır kapağını kapat bırak. Beş dakika sonra salcaydi sebzeydi ekler yogurursun.

Ay bayılırımmmm

Ilk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.

Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.

Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor. Dar kafali olmanin lüzmü yok diye düşünmekteyim. Erkek erkektir , aldatir. Bu şekilde sorunu çözmek en mantiklisidir.

Sizin fikriniz nedir bu konuda.
%90 bel soğukluğu olur, hastalık kaparsın. Ortaya çıkınca da yüklü bir tazminat öder üstüne soğuk su içersin. "Erkek yapar" diye bir şey yok.

Kaç paraymış?

:kusmuk:

Flatrate hakki tanisaydin ya. Haremi sen yönetiyorsun sonucta Hörrömcim

Öncelikle konunun gerçek olduğuna inanmadım, ekşiden mi gönderdiler yoksa kadınları bir deneyeyim bakalım ne diyecekler diyen berkecan mısın bilemedim ama ciddi cevap da yazacağım.

Öncelikle her erkek aldatır diye bir kural yok. Aldatıp da yakalanana genelde dünya dar edilir. Tek eşli olmak, aile kurmak ve cinsel dürtüleri eşle tatmin etmek için evlenilir. Eğer eşlerden gözü dılarıda olan varsa itinayla bir yerine tekme atılmak suretiyle def edilir ki herkes huzurlu olsun.

Ne içtiğinizi merak ettim. Bu genç yaşınızda emekli olacak kadar hasta bir adamla birliktesiniz, bebeğiniz var ve bu adam hayat kadınlarına giderken siz izin veriyorsunuz. Ne tip bir komplekse sahipsiniz anlayamadım. Vajinismussunuz da tüp bebek mi yaptınız?

Açık olayım kocam benim karşıma böyle bir cümleyle gelse cinsel açıdan neyin eksik diye sorup yedi ceddine hayır dualar ederek uygun bir marşla mahkeme salonuna doğru uğurlarım.

Bence uzman yardımı alın kesinlikle bir probleminiz var
işte siz dar kafalisiniz. Aldatilmaya mahkumsunuz. Sirf sordu diye mahkeme falan. Cocugun olsada mi oyle yaparsin? Ben şahsen biraz tartiştim ancak gün sonunda yinede izin verdim.

E napaaakkkk ? Bize ne . Sana dert olmayan bize neye dert olsun cahiloooo

işte siz dar kafalisiniz. Aldatilmaya mahkumsunuz. Sirf sordu diye mahkeme falan. Cocugun olsada mi oyle yaparsin? Ben şahsen biraz tartiştim ancak gün sonunda yinede izin verdim.
Mamudo sen önce evliliğindeki çifte standardı ortadan kaldır, sonra millete dar kafalı de.

Peki sen?
Hep kuru fasulye mi yiycen?
kocan hamburger menüsü götürürken ☹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X