Eşimin hayatında başka birimi varrrrrr

Konu Sahibi herkesin devreleri yaktın be BACIM.. kimse bir bağlantı kuramadı.. adam suslenip parfüm sıkıp çıksa neysede.. hani parfüm sıkmıyor beni aldatiyormu çok komik değilmi ya

Bazı bayanlar bazı parfüm kokusndan hoslanmaz.konu açan kişi ben parfümüne bişe demiyorum başka biri var o istemiyor ki parfüm artık sıkmıyor diyor.ama arkadaşım eşin o kadar safmı o kadınla seni karıştrsın safsa aldatamazda merak etme sen

Çok kötüsün

konu açarken küçük olayları en başa yazıp asıl sorunları konunun ortasında açıklamak yerine en baştan her şeyi yazsanız ya
açıkça yazacağım diğer konularınız ve bu konunun ortasında bir yerde yazdığınız asıl sorunlara bakınca sizin eşiniz bana göre kadınlardan tek isteği cinsellik olan istediğini alamazsa her şeyi yapabilen kalitesiz biri gibi geliyor
ayrıca ben olsam komşuyu bırakmazdım o biliyor her şeyi

Ben fransız kaldım ne yazmşki konu ortasına

Ben fransız kaldım ne yazmşki konu ortasına

bunları yazmış

senin canın sıkılıyor bence aldatmıyor

Erkeklerde duş ve deodorant kullanma oranı artmalı, eşleri kıskansa bile, toplu taşıma durulacak gibi değil yahu

Niye altinda bisi ariyosun diye kopurmesi iskillendirici..Haksiz oldugun durumda direkt savunma mekanizmasidir bu.

Kendimi şüpheci sanırdım taa ki bu konuyu okuyana dek :) :)

kantaroooooooooooooooooooooo? nerelerdesin son durum nedir?

Burdayimmm

Kaç zamandir giremedim.
Son durum

Nihayetinde dayanamadim.
3 beş gun takipte kaldim extrem bişi olmadi.
Bu 3 beş gunluk surede dikkat ettim bir daha ne benle ne bensiz parfum kullnmadi ama bu olay yedi bitirdi beni.

Dayanamadim açik açik sordum.
Ve gayet sakin cvp verdi.

Cvp aynen şu;
Sen rahatsz oluyorsun diye kullanmiyorum sen beni ne saniyosun.
Benim bir baska hayatim varda ben mi bilmiyorum.
Allah korusun bir gün oyle bisi olacak o zaman görucem seni.
Böyle biseyi nasil dusunursun anlamiyorum.
Bu tavirlarin bizi bitirecek kndine ceki duzen ver.

Sonrasi sarilmaca karşilikli af dileme.

Dügune daha var.
Hic konusu açilmadi bakalim.
Ins ben yaniliyor bn kuruntu yapiyorumdur.

Ter Kokusu Sorununa Etkili Çözüm!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte terleme ve sonrasındaki ter kokusu kabusunuz olmaktan çıkıyor hanımlar! Bu ürünü deneyenler oldukça memnun kalmış durumda. Denemek isterseniz size de tavsiye ederiz!

Ürün hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…