Eşimin hayatında başka birimi varrrrrr

Olası en kötü senaryo rekoru kırmışsın tebrikler

Yooo daha kotuleri de var, mesela obur hatundan cocugu olmustur ve parfum alerjisi vardir.
Sevgilisi genc ve bekardir, Adamin evli oldugunu bilmiyordur ve laf arasinda parfumden hoslanmadigini soylemistir.
Ya da sevgili kisisi maskulen aktif escinseldir, erkeklerden hoşlanıyordur ama erkek parfumunden hoslanmiyordur.
Liste uzar yani, ama nedense aklima ilk hamile oldugu ve parfumden tiksindigi geldi. Bunun iki nedeni olabilir birincisi ben de hamileyken her tur parfum kokusundan tiksinirdim, cagrisim yapti.
Ikincisi erkeklerin birden cok kadindan cocuk sahibi olma gudulerinin cok yuksek olduğu bilimsel bir gercek, karsisi hamile kalinca sevgilisi de kiskanip hamile kalmak istediyse bu guduyu dizginleyememistir.

canım yakın bir arkadaşımın başına geldi.
Sen gidecem dersen düğüne o da gitmez emin ol. bırak gitsin sonra da arkasından git. hatta oraya girmeden gözlemle uzaktan. kimle oturuyor vb.
bozuluyor mu, bir bayan var mı?
Hiç çaktırma çaktırısan daha dikkatli davranır.

Annemin kızı mısın acaba sen
Aynı onun fikirleri,

Konu sahibi bence eline bi meşkale bulmalısın sürekli konu açıyorsun herşeye takılıyorsun, vaktin bol olsa gerek boşluktan insanları sürekli inceliyorsun sanırım.

Parfüm sıkmadı diye aldatıldığını düşünen ilkkez gördüm sıkandan işkillenilir genelde
Sıksa bi dert sıkmasa bi dert demek..

Pekiii bu adam hiç mi parfüm sıkmıyor ? Hani Kadınlar sever bakımlı erkek.

Siz yokken dışarı çıktığında eve hiç parfüm kokusu olmadan mı geliyor ?

Başka bi kadın varsa parfüm sıkması da gerekir halbu ki

Başka bi koku aldınız mı evde ki parfümü sıkmadan evden çıkıp geri döndüğünde ?

Kafam karıştı

Gebelikten kaynaklıdır bu durum diye düşünüyorum.. özel arabamızda da iş araçlarında da parfüm sprey jöle roll on mevcut eşimin.. sadece evden çıkarken yatak odasında sıkmasından rahatsız olduğum için banyoda sıkar.. bazen daha özenlidir bazen salar.. bunlara takılmayın.. var mı başka alengirli durumlar? Telefon saklama tuhaf hareketler falan??

o değil de adamın bılınc altına oynuyorsun aklında olmasa bıle odak noktasını aldatmaya cekıyorsun boyle kıskanclıklaar korumaz aksine zarar verır ılıskıye..

Arkadaş şüphesini yazmadığı için herkes üstüne geliyo bak şüphe bu:
Odadan odaya parfüm sıkan adam tek dışarı çıkarken sıkmıyo ama evde sıkıyo.
Kızda adam dışarı çıkarken neden parfüm sıkmadın diyo adamın cvp "sen kızdınya" .
Halbuki kızmamışki
bu adamın parfümünü beğenmeyen kim kadınmı var

Abow naptın gız
Adam alt tarafı parfüm sıkmış yazık bu erkeklere sıksalar bir dert sıkmasalar bir dert

Ben onu anladım. Başka sorular yönelttim konu sahibine sonuç itibari ile bu adam hiç mi bi parfüm sıkmıyor ?

Her insan parfüm sıkar belki dışarıda başka bi parfüm sıkıyordur eve gelirken veya kıyafetlerinde parfüm kokusu hiç mi almadınız ? Bunları soruyorum ben henüz cvp alamadım.

Anladığım kadarıyla hiç sıkmıyo.

Abow naptın gız
Adam alt tarafı parfüm sıkmış yazık bu erkeklere sıksalar bir dert sıkmasalar bir dert

konu sahibinin kurduğu bağlantının sonucu
ama adam da sıkıyorsa hep sıkmıyorsa hiç sıkmasın canım, biriyleyken sıkıp diğeriyleyken sıkmazsa böyle olur işte

fazla hassas olabilir misin?

sadece bu parfüm meselesi değil sen eşinden başka sebeplerle de şüpheleniyorsun. ve aldatmıyorsa da aldattığını düşünüyor, kendini buna inandırmaya çalışıyorsun bu durumda da aldatmıyorsa da aldatır.eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsün.

Hayır başka parfüm kokusu almadım hiçç

Adam haklı galiba. Parfumden aldatma çıkaracak kafaya sahip bir hassasiyetiniz var. Hani sıksa belki sizi bir noktada anlarimda başka kadına güzel kokmamak icinmi sıkmıyor demek istediniz çözemedim. Kısaca ne alaka yahu? Aldatma ile ilgili bir kelime bulamadım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…