- 30 Ekim 2013
- 20.473
- 57.157
- 798
Olası en kötü senaryo rekoru kırmışsın tebrikler
Annemin kızı mısın acaba senYooo daha kotuleri de var, mesela obur hatundan cocugu olmustur ve parfum alerjisi vardir.
Sevgilisi genc ve bekardir, Adamin evli oldugunu bilmiyordur ve laf arasinda parfumden hoslanmadigini soylemistir.
Ya da sevgili kisisi maskulen aktif escinseldir, erkeklerden hoşlanıyordur ama erkek parfumunden hoslanmiyordur.
Liste uzar yani, ama nedense aklima ilk hamile oldugu ve parfumden tiksindigi geldi. Bunun iki nedeni olabilir birincisi ben de hamileyken her tur parfum kokusundan tiksinirdim, cagrisim yapti.
Ikincisi erkeklerin birden cok kadindan cocuk sahibi olma gudulerinin cok yuksek olduğu bilimsel bir gercek, karsisi hamile kalinca sevgilisi de kiskanip hamile kalmak istediyse bu guduyu dizginleyememistir.
Arkadaş şüphesini yazmadığı için herkes üstüne geliyo bak şüphe bu:Pekiii bu adam hiç mi parfüm sıkmıyor ? Hani Kadınlar sever bakımlı erkek.
Siz yokken dışarı çıktığında eve hiç parfüm kokusu olmadan mı geliyor ?
Başka bi kadın varsa parfüm sıkması da gerekir halbu ki
Başka bi koku aldınız mı evde ki parfümü sıkmadan evden çıkıp geri döndüğünde ?
Kafam karıştı
Abow naptın gızYooo daha kotuleri de var, mesela obur hatundan cocugu olmustur ve parfum alerjisi vardir.
Sevgilisi genc ve bekardir, Adamin evli oldugunu bilmiyordur ve laf arasinda parfumden hoslanmadigini soylemistir.
Ya da sevgili kisisi maskulen aktif escinseldir, erkeklerden hoşlanıyordur ama erkek parfumunden hoslanmiyordur.
Liste uzar yani, ama nedense aklima ilk hamile oldugu ve parfumden tiksindigi geldi. Bunun iki nedeni olabilir birincisi ben de hamileyken her tur parfum kokusundan tiksinirdim, cagrisim yapti.
Ikincisi erkeklerin birden cok kadindan cocuk sahibi olma gudulerinin cok yuksek olduğu bilimsel bir gercek, karsisi hamile kalinca sevgilisi de kiskanip hamile kalmak istediyse bu guduyu dizginleyememistir.
Ben onu anladım. Başka sorular yönelttim konu sahibine sonuç itibari ile bu adam hiç mi bi parfüm sıkmıyor ?Arkadaş şüphesini yazmadığı için herkes üstüne geliyo bak şüphe bu:
Odadan odaya parfüm sıkan adam tek dışarı çıkarken sıkmıyo ama evde sıkıyo.
Kızda adam dışarı çıkarken neden parfüm sıkmadın diyo adamın cvp "sen kızdınya" .
Halbuki kızmamışki
bu adamın parfümünü beğenmeyen kim kadınmı var
Anladığım kadarıyla hiç sıkmıyo.Ben onu anladım. Başka sorular yönelttim konu sahibine sonuç itibari ile bu adam hiç mi bi parfüm sıkmıyor ?
Her insan parfüm sıkar belki dışarıda başka bi parfüm sıkıyordur eve gelirken veya kıyafetlerinde parfüm kokusu hiç mi almadınız ? Bunları soruyorum ben henüz cvp alamadım.
Abow naptın gız
Adam alt tarafı parfüm sıkmış yazık bu erkeklere sıksalar bir dert sıkmasalar bir dert
fazla hassas olabilir misin?Kafayı yiyeceğimmmmmmm.
Dün eşim ile oturuyoruz.Eşim normalde parfümünü el çantasında taşır.
Bir kaç gündür evde benimde dikkatimi çekti sordum.
Niye götürmüyorsun diye.
Sen kızıyorsun diye kullanmıyorum dedi.
Ben ne zaman kızdım dedim.
Kızmadın da bi eweledi.
Hamilesin ya rahatsız oluyorsun diye kulanmıyorum dedi.
Ki benim hamileliğimin zorlu ayları geçti kendimden bile tiksindiğim en ufak bi konunun beni rahatsız ettiği zamanlarda bile hep kullanırdı.
Neyse bişi demedim anca dank etti heralde dedim...
Bir iki saat sonra dışarı çıkıcaz baktım fıs fıs fıs sıkınıyor.
Hani ben rahatsız oluyorum diye sıkmıuordun dedim.
Bi deferlik sıkayım dedi.
Sonra bağırdı çağırdı.
Niye altında bişi arıon die
Ben gelmiyorum bi yere senin le dedi.
Çıkmadık.
Ben hiç konuşmadım bütünngce tabi o bir iki saat sonra yumuşamaya başladı tabi hiç yüz vermedim.
Sabah geldi öptü hadi barışalım filan .Tabi barışmadım.
Ve dikkat ettim parfüm sıkmadı ve yine yanında götürmedi.
Normalde afedersnz bir wc ye gderken sıkmadığı kalırdı ne dir şimdi buuuuuuu kafayı yiyeceğim
Şimdi işe gtti.
Cts akşama kadar gelmicek nöbette kalıcak ne desem ne olsa tavrım sorsam mııııı
Ben onu anladım. Başka sorular yönelttim konu sahibine sonuç itibari ile bu adam hiç mi bi parfüm sıkmıyor ?
Her insan parfüm sıkar belki dışarıda başka bi parfüm sıkıyordur eve gelirken veya kıyafetlerinde parfüm kokusu hiç mi almadınız ? Bunları soruyorum ben henüz cvp alamadım.
Çok fenasınnkonu sahibinin kurduğu bağlantının sonucu
ama adam da sıkıyorsa hep sıkmıyorsa hiç sıkmasın canım, biriyleyken sıkıp diğeriyleyken sıkmazsa böyle olur işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?