Eşimin hayatında başka birimi varrrrrr

Hiçbirşey anlamadım valla.Sıkması mı problem sıkmaması mı?

Sıkmak ya da sıkmamak işte bütün mesele bu Aldatmayla uzaktan yakından alakası yok yalnız böyle devam etmeyin.Çekilmez olursanız korktuğunuz başınıza gelir erkeklerin en tehlikeli dönemi bu hamilelik çünkü

Bir kere sıkarsa aldatmiyor
İki ve fazlası tehlikeli...

Hamileliğiniz nedeniyle böyle duygusallıklar normal, eğer başka bir hareketi dikkatinizi çekmediyse üzerine çok gitmeyin.
Ama erkeklere hamilelik döneminde daha dikkat etmek lazım !! Ya da 7/24 dikkat etmek lazım

Bebeğim sen her şeyi böyle soracak mısın?
Demedi mi

Şaka bir yana, hormonlarinizdan dolayi böyle korkuyor olabilirsiniz.
Hamileyim bebegime zarar gelir diye 9 ay adami yanina yanastirmayanlar var. Öyle yapmayin sakın.
Allah korusun eslerimizi vesveselerden.
Bebeğinizi de hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz inşallah. Mutluluklar diliyorum

Canım benim hamilelikte insanların hormonları biraz farklı çalışır çoğu şeyi yanlış anlarlar. Ben gayet net anladım neye takıldığını. Normalde senin en hassas zamanlarında bile parfüm kullanan adam ne oldu da şimdi ile giderken parfüm sıkmıyor? Seninle dışarı çıkacağı zaman sıkıyor ama yalnız olduğunda kullanmıyor. Acaba yanına gittiği bir kişi var da o mu kızıyor? Gibi ince düşünmüşsün. Ama inan ki bu kadar takılmaya değmez. Eğer gerçekten rahatsız olduysan eşinle tartışmadan konuş. Hamilelik insana bazen böyle şeyler hissettiriyor vs gibi açıklamalar da yap ve onu dinle bakalım. Hatta işe giderken sen sık ona parfüm. Tepkisini ölç ne bileyim. Yine de takılmaya değmez bebişinle ilgilen çok güzel bi duyguya şahit olacaksın annelik gibi. Heyecanını yaşa...

Hiç sıkmayan erkek birden sıkmaya başlarsa şüphelenen gördüm.
Sıkan erkek sıkmayı bırakınca şüpheleneni ilk kez görüyorum.
Tarihe bile geçebilirsin.

Canım benim sen hamileliğin verdiği hormonlardan dolayı abartmışsın. Emin ol eşin seni aldatmıyor. Aldatsa kendine daha çok bakar daha çok sıkar. Asıl çok aşırı sıktığı zamanlarda didiklememişsin adam parfümü bırakınca didikliyorsun. Yapma güzelim aldatma falan yok ortada. Bariz belli. Varsa dahi bunu parfüm sıkmıyor diye anlayamazsın. :)

Anlamadığınız içinmi kızı bukadar yerin dibine soktunuz?
Ben anlatayım.
Odadan odaya gecerken bile parfüm sıkan adam işe giderken parfüm sıkmıyo.
Eşi sorunca sen kızıyosun diye sıkmadım diyo.
Halbuki kadın hiç kızmamışki gebeliğinde bile rahatsız olur diye sıkmamazlık etmemiş.
Arkadaşın demek istediği şu:
1 Ben kızmadım kim kızdı bu adamın parfümünede bi anlık allah şaşırttı sen kızdın dedirtti.
2 Adam eşinin yanında sıkıyo evin içinde sıkıyo ama toplum içine girerken işe giderkende sıkması gerekmezmi?
3 işyerinde bi kadınmı kızıyo adamın parfümüne?
Olay budur

Ellerin dert görmesin arkadaşım olay budur.
Peki sen ne düşündün bu kadar iyi anladığına göre güzelde yorumlarsun gibi geldi

Ellerin dert görmesin arkadaşım olay budur.
Peki sen ne düşündün bu kadar iyi anladığına göre güzelde yorumlarsun gibi geldi
Aldatma gibi değilde canım sanki biri adamı eleştirmiş.
Parfümle ilgili olumsuz bi yorum almış.
Ama sen kızdınya demesi kafa kurcalıyo.
Bayan olarak beğenebileceği biride yapmış olabilir bu yorumu.

Aldatma gibi değilde canım sanki biri adamı eleştirmiş.
Parfümle ilgili olumsuz bi yorum almış.
Ama sen kızdınya demesi kafa kurcalıyo.
Bayan olarak beğenebileceği biride yapmış olabilir bu yorumu.

Peki ben ona sorsam mı neden böle dediğini.Yoksa beklesem mi ki neyi bekliyeceğimide bilmiorum içim içimi yiyorrr

Peki ben ona sorsam mı neden böle dediğini.Yoksa beklesem mi ki neyi bekliyeceğimide bilmiorum içim içimi yiyorrr
Hareketlerine dikkat et çaktırmadan. İşe giderken normalden farklı bi durumu varmı mesela.
Ama şunu bunu yap diyemiycem o konularda hiç yaratıcı değilim
Arkadaşlar bi el atsa dalga geçmeyi bıraksada

Bugün bi konu okudum, kadın kapı yaptırmaya gitmiş, bir şekilde ilişki yaşamış ordaki adamla ve adam sonradan evli çıkmış. Şimdi bu konudaki adamın konumu, o okuduğum konudaki kadının birlikte olduğu adamın hareketlerine benzetiyorum. Sevmedim ben bu hamile kadını üzen adamı. Öteki kadının ilişkisi de adam bebek beklerken başlamış. Zaten bu adamlar çocuk diye delirip kafayı yiyor.
Edit: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evliymis-meger.1000783/

Son düzenleme:
Öbür hatun da hamile ve parfumden tiksiniyor o yuzden sizinleyken sıkıyor onunlayken sıkmıyor.

Muhtemelen isyerinden birisi ya da bir arkadasi parfumunu elestirdigi icin artik parfum kullanmiyordur. Hemen en kotu senaryoyu yazmayin. Sakin olun. Bu tip seylerde de hemen her suphe soylenmez, uzunca bir sure sessizce gozlemlenir. Esinize soylerseniz varsa da oyle birsey tedbir alir. Ama ben parfumun kokusu konusunda elestri aldigini dusundum bir an. Muhtemelen oyledir.

Parfüm sıkmasına göre eşinizin sizi aldatmasını düşünecek ne yaşadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…