eşiniz normalde hiç parfüm kullanmayan birisi olsaydı bu aralar sıkmaya başlasaydı eh belki bir ihtimal olabilir diye düşünürdüm. ama parfüm kullanmıyorsa aldatır demek biraz tuhaf geldi bana. arkadaşların dediği doğru hep bu hormonlar yapıyor. ben de olur olmadık şeylere ağlıyorum bile bazen çok üzmemeye çalışın kendinizi :)
Aynen öyle düşünüyorum benim eşim de bi sıkar bi sıkmaz hiç aklıma bile gelmedi neden böyle yapıyorsun demek :)Böylemi düşünüyorsunuz gerçkten ben niye hala bunu idrak edemiyorum o vakit offff
el alem mesaj yakalıo acaba yanlış mı anladım dio bi parfümle bunu düşünüosanız ayvah ki ne ayvah sizeKafayı yiyeceğimmmmmmm.
Dün eşim ile oturuyoruz.Eşim normalde parfümünü el çantasında taşır.
Bir kaç gündür evde benimde dikkatimi çekti sordum.
Niye götürmüyorsun diye.
Sen kızıyorsun diye kullanmıyorum dedi.
Ben ne zaman kızdım dedim.
Kızmadın da bi eweledi.
Hamilesin ya rahatsız oluyorsun diye kulanmıyorum dedi.
Ki benim hamileliğimin zorlu ayları geçti kendimden bile tiksindiğim en ufak bi konunun beni rahatsız ettiği zamanlarda bile hep kullanırdı.
Neyse bişi demedim anca dank etti heralde dedim...
Bir iki saat sonra dışarı çıkıcaz baktım fıs fıs fıs sıkınıyor.
Hani ben rahatsız oluyorum diye sıkmıuordun dedim.
Bi deferlik sıkayım dedi.
Sonra bağırdı çağırdı.
Niye altında bişi arıon die
Ben gelmiyorum bi yere senin le dedi.
Çıkmadık.
Ben hiç konuşmadım bütünngce tabi o bir iki saat sonra yumuşamaya başladı tabi hiç yüz vermedim.
Sabah geldi öptü hadi barışalım filan .Tabi barışmadım.
Ve dikkat ettim parfüm sıkmadı ve yine yanında götürmedi.
Normalde afedersnz bir wc ye gderken sıkmadığı kalırdı ne dir şimdi buuuuuuu kafayı yiyeceğim
Şimdi işe gtti.
Cts akşama kadar gelmicek nöbette kalıcak ne desem ne olsa tavrım sorsam mııııı
EwetKonusahibi diyor ki, yalnız çıkarken sıkmıyor ama benimle çıkarken sıkıyor parfümü. Demek ki yalnız çıktığında parfümünden rahatsız olan (özel) biri var o yüzden sıkmıyor.
Doğru mu anlamışım?
kızmış da olabilirsiniz ya da bir mimik hareketinizden anlamıştır midenizin bulandığını sonradan sıkmasının nedeni de siz kızmadım diye söylediniz ya onun üstüne sıkma gereği duymuştur. ben seni anlayabiliyorum. bu aralar ben de eşime taktım sen benimle ilgilenmiyorsun beni sevmiyorsun beni aldatıyor musun diye söyleniyorum adama.sürekli bir telefon karıştırma isteği ay neler nelerÖylemi düşünüyorsunuz.
Ben kızmadığım halde kızdın demesi.
Ben rahatsz oluyorum diye sıkmadığını söylüyor sonra dışarı çıkaçagımız vakit sıkıyor.
İşe gderken sıkmıyor normal yani öylemi hala idrak edemiyorum galiba
adam parfümü sıksa bi dert sıkmasa bi dert eşinize üzüldüm valla... Rahat olun bir tek bu olaya bakip aldatiyor mu acaba di.ye düşünmek bile cok yersiz. Amaaaa baska şüpheli hareketleri varsa bilememKafayı yiyeceğimmmmmmm.
Dün eşim ile oturuyoruz.Eşim normalde parfümünü el çantasında taşır.
Bir kaç gündür evde benimde dikkatimi çekti sordum.
Niye götürmüyorsun diye.
Sen kızıyorsun diye kullanmıyorum dedi.
Ben ne zaman kızdım dedim.
Kızmadın da bi eweledi.
Hamilesin ya rahatsız oluyorsun diye kulanmıyorum dedi.
Ki benim hamileliğimin zorlu ayları geçti kendimden bile tiksindiğim en ufak bi konunun beni rahatsız ettiği zamanlarda bile hep kullanırdı.
Neyse bişi demedim anca dank etti heralde dedim...
Bir iki saat sonra dışarı çıkıcaz baktım fıs fıs fıs sıkınıyor.
Hani ben rahatsız oluyorum diye sıkmıuordun dedim.
Bi deferlik sıkayım dedi.
Sonra bağırdı çağırdı.
Niye altında bişi arıon die
Ben gelmiyorum bi yere senin le dedi.
Çıkmadık.
Ben hiç konuşmadım bütünngce tabi o bir iki saat sonra yumuşamaya başladı tabi hiç yüz vermedim.
Sabah geldi öptü hadi barışalım filan .Tabi barışmadım.
Ve dikkat ettim parfüm sıkmadı ve yine yanında götürmedi.
Normalde afedersnz bir wc ye gderken sıkmadığı kalırdı ne dir şimdi buuuuuuu kafayı yiyeceğim
Şimdi işe gtti.
Cts akşama kadar gelmicek nöbette kalıcak ne desem ne olsa tavrım sorsam mııııı
Ne iş yapıyor eşin çok fazla kadın varmi işyerinde. ?
Bide bu yüzden öfkelenip neden planı bozmuş ki eşine soruda mı soramicaksin artık ben soru soracam işine gelmeyecek plani bozacak kirarim kafasini tek cikarim
Parfum sıkma aliskanligi olan bir kisiyse diyelim sizin dusundugunuz gibi baska biri kokusunu begenmedigi icin sıkmiyorsa o kisinin begendigi bir kokuyu kullanmayi secmezmiydi... Hormonlarinizin size ettigi azap bu sadece. Hamileliginizin ilk ve cogu zamanlarini kokuya hassaslik bulantiyla gecirdiyseniz ve sesli yakarislariniz olduysa off cok kotuyum off bu kokuda ne midem bulaniyor cok vb tarzda.o yuzden ara ara kullanmamıştır.bana kizdin demeside kokulara kizmis olmaniz aslindaEwet
Ewet
İş yerinde kadın mı...
Tam tersi erkek diye sormalıydın arkadşım eşimin çalıştığı departman 20 kadın 2 erkek .oda ayrı sıktı canımı sormam da ne var
Cok tuhaf sadece parfüm sıkmasindan boyle bir sey dusunmediniz heralde baska bir seyler de var galiba takipte kalin.
Ewet var detaylı yazmadım çünkü duyacaklarımı kaldıramiyabilirim.
Takipteyim ama bişi bulamıyorum sadece hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?