Eşimin hayatında başka birimi varrrrrr

Öylemi düşünüyorsunuz.
Ben kızmadığım halde kızdın demesi.
Ben rahatsz oluyorum diye sıkmadığını söylüyor sonra dışarı çıkaçagımız vakit sıkıyor.
İşe gderken sıkmıyor normal yani öylemi hala idrak edemiyorum galiba

Konusahibi diyor ki, yalnız çıkarken sıkmıyor ama benimle çıkarken sıkıyor parfümü. Demek ki yalnız çıktığında parfümünden rahatsız olan (özel) biri var o yüzden sıkmıyor.
Doğru mu anlamışım?

Böylemi düşünüyorsunuz gerçkten ben niye hala bunu idrak edemiyorum o vakit offff
Aynen öyle düşünüyorum benim eşim de bi sıkar bi sıkmaz hiç aklıma bile gelmedi neden böyle yapıyorsun demek :)
Tamamen hamilelik kaynaklı kuruntu sizinki,Eşinizin sizi sevdiğini söyleyin kendinize ve böyle düşünceleri kafanızdan atın..

el alem mesaj yakalıo acaba yanlış mı anladım dio bi parfümle bunu düşünüosanız ayvah ki ne ayvah size

Ewet

Ewet

kızmış da olabilirsiniz ya da bir mimik hareketinizden anlamıştır midenizin bulandığını sonradan sıkmasının nedeni de siz kızmadım diye söylediniz ya onun üstüne sıkma gereği duymuştur. ben seni anlayabiliyorum. bu aralar ben de eşime taktım sen benimle ilgilenmiyorsun beni sevmiyorsun beni aldatıyor musun diye söyleniyorum adama.sürekli bir telefon karıştırma isteği ay neler neler halbuki ilacımı, meyvemi herşeyimi düşünür. çok çok hassasız ondan dolayı böyleyiz. içini ferah tut.

Ne iş yapıyor eşin çok fazla kadın varmi işyerinde. ?
Bide bu yüzden öfkelenip neden planı bozmuş ki eşine soruda mı soramicaksin artık ben soru soracam işine gelmeyecek plani bozacak kirarim kafasini tek cikarim

adam parfümü sıksa bi dert sıkmasa bi dert eşinize üzüldüm valla... Rahat olun bir tek bu olaya bakip aldatiyor mu acaba di.ye düşünmek bile cok yersiz. Amaaaa baska şüpheli hareketleri varsa bilemem

İş yerinde kadın mı...
Tam tersi erkek diye sormalıydın arkadşım eşimin çalıştığı departman 20 kadın 2 erkek .oda ayrı sıktı canımı sormam da ne var

Parfum sıkma aliskanligi olan bir kisiyse diyelim sizin dusundugunuz gibi baska biri kokusunu begenmedigi icin sıkmiyorsa o kisinin begendigi bir kokuyu kullanmayi secmezmiydi... Hormonlarinizin size ettigi azap bu sadece. Hamileliginizin ilk ve cogu zamanlarini kokuya hassaslik bulantiyla gecirdiyseniz ve sesli yakarislariniz olduysa off cok kotuyum off bu kokuda ne midem bulaniyor cok vb tarzda.o yuzden ara ara kullanmamıştır.bana kizdin demeside kokulara kizmis olmaniz aslinda
Detayci olmaz erkekler.

Cok tuhaf sadece parfüm sıkmasindan boyle bir sey dusunmediniz heralde baska bir seyler de var galiba takipte kalin.

İş yerinde kadın mı...
Tam tersi erkek diye sormalıydın arkadşım eşimin çalıştığı departman 20 kadın 2 erkek .oda ayrı sıktı canımı sormam da ne var

Şüphelen demiyorum ama iyi gözlemle canım.
Gerçi parfüm sevmeyen kadın ne ya.
Bir kadın yüzünden parfüm sıkmayacagini düşünemiyorum.
Bende aksi gibi parfümünü saç spreyini sürmeyi unutmasn diye çıkış kapısının önüne dizdim
Bakımlı ve kendini bilen erkek iyidir.
Aksini düşünen bir kadını düşünemiyorum..
Ilk dönemler senin rahatsiz olman hamilelikten ötürü tabi ki normal zamanda sende istemezmisin eşin mis gibi koksun.

Cok tuhaf sadece parfüm sıkmasindan boyle bir sey dusunmediniz heralde baska bir seyler de var galiba takipte kalin.

Ewet var detaylı yazmadım çünkü duyacaklarımı kaldıramiyabilirim.
Takipteyim ama bişi bulamıyorum sadece hissediyorum.

ben dahil, sanırım toptan sıyırdık...
ahhh bizi bu havalar mafettiii
ben böyle değildim severken oldumm
hay lili lillli lilliiiliii hadi hadii hadiii
mini mini bir kuşş...
ay dur kanallar karıştı, bu ondan değildi :)))))

Ewet var detaylı yazmadım çünkü duyacaklarımı kaldıramiyabilirim.
Takipteyim ama bişi bulamıyorum sadece hissediyorum.

Başka sıkıntılar varsa yazın çünkü parfüm konusunda bir şey yok. Kimse size şüpheli hareket demez bunun için. Aklınızı kemiren durumdan kurtulmak istiyorsanız yazın, kaldıramam diyorsanız konuyu neden açtınız?

Bu Adam parfüm kullanan biriymiş, bırakmış.
Asıl kullanmayan biri olup da başlasaydı o Zaman şüphelenmeniz lazım ki yine saçma
Kredini boş yere doldurmayın, ortada sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…