Eşimin hayatında başka birimi varrrrrr

Arkadaşlar tamam anlatıcam diğer olayları birde öyle yorumlayın ama bana önce güncelleme nasıl yapabilirim onu söylemelisinz sanırım yeni konu açmak yasak ama güncellemeyi nasıl yapucam bilmiyorum

Aslında ben konu sahibini anladım. Adam önce kızıyorsun diye gevelemiş, konu sahibi ne zaman kızdım ki deyince de hamilesin ondan sıkmıyorum demiş. Yani adam net cevap verse bi işkillenme durumu olmayacak. Sonuçta basit bi mesele. Basit meseleyi kafaya taktıran şey adamın tutarsız cevaplar vermesi, konu sahibi buna taktı bence.

burdan devam edin yazmaya ?

Şimdi nerden başlasam bilmiyorum.
İfade edebilmek adına madde madde yazayım.

1-) En ufak bir şeyime sinirlenir bağırır cağırır boşamaya getiriyor lafı ki önceden böyle değildi.

2-)eşim 24 saatlik nöbet şeklinde çalışır ve benim onu aramamı istemez yemin ediyoru size ne zaman arasam kavga gürültü hır gür çıktı.Artık aramıyorum günde bir kere o arar .
Sanki benim onu aramamdan rahatsz olan biri var gbi hissediyorum.

3-)Hamile olmama rağmen her işini bana yaptırır kanepeden bir tek wc için kalkar tlf elinden düşmez .

Bir şey söylesem merhametsz davranır sesinde önceki naiflik yok da sanki nefret tınısı var.
Ama iş yerinde beni aradığnda sankş vicdan azabı çekiyor gibi bi merhametli konuşur.

4-)Arkadaşının nişanı oldu gitmemek için bin birtürlü oyun yaptı.Niye gtmiyoruz bende gelicem dedim diye mi dedim.
Yooo ne alakası var nişana gerek yok düğüne beraber gideriz dedi.Sewindim şimdi arkadaşı dawetiye vermiş.Hiç gelcen mi diye sormadı.Hatta ben gelim demiyeyim diye 5 vakit biz erkek erkeğe gtcez diyor sende gelirmsn demiyor bile.

5-)Bana karşı sert ve merhametsz olmasına karşın bir dediğimi ikiletmez.

6-)Önceden afedersnz cinselliği doya doya yaşardık yani ön sevişmeyi uzun tutardı.
Şimdi işini görüp gidiyor.
Hatta bana şey diyor sen tlfin ile ilgilen yada tv izliorsak sen tv ni izle bana bırak.

7-)Bi haber gördüm onun üstüne sordum sende bana bişi olsa hemen bulurmusun birini diye allah korusun deyip elimi öptü.
Ve ardından sanki vicdan azabı çeken biri gibi iç çektiiii derinden.

Ama tüm bunların yanında ewe zamanında girer çıkar.
Tlfonu ortadır.
Gece leri o uyuduktan sonra kurcalarım hiç bişi yok temiz.İstediklerimi alır bebeği için sabırsızlanır.Hep kontrolleri takip eder.

9-)Gecen dışarı çıktık bir mekan var çok pahalı oraya girelim dedi ben de yazık günah dedim.Çok pahalı diye.
Çekiştrdidi feda olsun sana neyin eksik diye ne istiosan iste dedi.

Şuan aklıma gelenler bunlar.

Parfüm sıksa suç sıkmasa suç. Sevgilisi parfümünü beğenmiyordur belki. Ondan sıkmamıştır.

parfum kullanmayan adam kullanmaya başlasa anlarım da tam tersi olmuş.

cidden bu durumdan bile başka bi kadın varlığı şüphesine düşünüyosanız yazık sizin evliliğinize.

parfum kullanmayan adam kullanmaya başlasa anlarım da tam tersi olmuş.

cidden bu durumdan bile başka bi kadın varlığı şüphesine düşünüyosanız yazık sizin evliliğinize.
Şimdi nerden başlasam bilmiyorum.
İfade edebilmek adına madde madde yazayım.

1-) En ufak bir şeyime sinirlenir bağırır cağırır boşamaya getiriyor lafı ki önceden böyle değildi.

2-)eşim 24 saatlik nöbet şeklinde çalışır ve benim onu aramamı istemez yemin ediyoru size ne zaman arasam kavga gürültü hır gür çıktı.Artık aramıyorum günde bir kere o arar .
Sanki benim onu aramamdan rahatsz olan biri var gbi hissediyorum.

3-)Hamile olmama rağmen her işini bana yaptırır kanepeden bir tek wc için kalkar tlf elinden düşmez .

Bir şey söylesem merhametsz davranır sesinde önceki naiflik yok da sanki nefret tınısı var.
Ama iş yerinde beni aradığnda sankş vicdan azabı çekiyor gibi bi merhametli konuşur.

4-)Arkadaşının nişanı oldu gitmemek için bin birtürlü oyun yaptı.Niye gtmiyoruz bende gelicem dedim diye mi dedim.
Yooo ne alakası var nişana gerek yok düğüne beraber gideriz dedi.Sewindim şimdi arkadaşı dawetiye vermiş.Hiç gelcen mi diye sormadı.Hatta ben gelim demiyeyim diye 5 vakit biz erkek erkeğe gtcez diyor sende gelirmsn demiyor bile.

5-)Bana karşı sert ve merhametsz olmasına karşın bir dediğimi ikiletmez.

6-)Önceden afedersnz cinselliği doya doya yaşardık yani ön sevişmeyi uzun tutardı.
Şimdi işini görüp gidiyor.
Hatta bana şey diyor sen tlfin ile ilgilen yada tv izliorsak sen tv ni izle bana bırak.

7-)Bi haber gördüm onun üstüne sordum sende bana bişi olsa hemen bulurmusun birini diye allah korusun deyip elimi öptü.
Ve ardından sanki vicdan azabı çeken biri gibi iç çektiiii derinden.

Ama tüm bunların yanında ewe zamanında girer çıkar.
Tlfonu ortadır.
Gece leri o uyuduktan sonra kurcalarım hiç bişi yok temiz.İstediklerimi alır bebeği için sabırsızlanır.Hep kontrolleri takip eder.

9-)Gecen dışarı çıktık bir mekan var çok pahalı oraya girelim dedi ben de yazık günah dedim.Çok pahalı diye.
Çekiştrdidi feda olsun sana neyin eksik diye ne istiosan iste dedi.

Şuan aklıma gelenler bunlar.

çok merak ediyorum bunlar bize malum mu olacak? neden konuyu açarken bunları da eklemiyorsunuz. herkes 7 sayfanın hepsini okumak zorunda değil doğal olarak ilk konuya göre yorum yapıyoruz.

senin yerinde olsam kimsenin hizmetçiliğini yapmam yatakta da oyuncağı olmam. iğrenç.

Çok pahalı bi parfüm almıştır. Eve getirmeyip iş yerinde tutuyordur. Siz söylenmeyin diye de görmenizi istememiştir. Olabilir mi ?

Yooo yanlış anlayan da çok. ..bi baksaniz a yorumlara ...baskasinin anlıyorum sizi demesi sizin niye ağırıniza gidiyor ki :))

Çok şaşırdım konunuzu okuyunca
Benim eşim kokuya çok düşkündür
Yaz kokusu kış kokusu, gecesi gündüzü ayrıdır
hatta son parfümü versace eros

Evde asla sıkmaz dısarıya cıkarken ve işe giderken sıkar
Şimdi kocam beni aldatıyor mu .

Bunlar eşinizin ne kadar odun ve ö.kz olduğunu gösterir ama aldattığını gösterir mi bilemedim.

1 boşanalım deyince sen ne tepki veriyorsun
2 asla arama diyen adam da sıkıntı zirt pırt arayan kadın da ortasını bulun bu konuyu konuşun
3 bu madde şüphe uyandırıcı cidden
4 Bu maddeye göre arkadaşlarının diğer kadından haberdar olması lazım ya da o kadının da nişana gelcek olup sizi birarada ggmrmesi mutlu mesut olduğunuz çıkmasın diye olabilir ben olsam o düğünü hiç umursamaz davranır sonra baskın gibi harika giyinip hazırlanıp giderdim düğüne bakalım ne tepki veverec
5 ya senin dırdırından bunalmamak için bunu yapıyor ya da vicdan azabı
6 bunu dediğinde tepki gösterdin mi ben de tatmin olmak istiyorum napim telefonu ...yla oynasam onun yerine diye olumlu itiraz etsen
7 Bu da can sıkıcı
9 Bu da enteresan normalde cömert değilse yine vicdan azabı gibi..
Ben korktum senin adına ama tamamen hamilelikten de olabilir takipte kal hayırlısı olsun

Üzgünüm ama ben aldatıldığınızı düşünüyorum.
Çünkü bir kadın paranoyak değilse "aldatılıyor muyum" diye bu kadar diretmez.
Yerinizde olsam bu kadar şüpheyle yaşayarak kendimi yıpratmak yerine boşanıp kendi hayatımı çizerim iyi kötü.

ay çok güldüm :)) parfüm sıkmıyorsa aldatıyordur bence de . bi de yanına da almıyormuş parfümü terbiyesiz adam :)))

Allah sağ salim doğum nasip etsin size.

Şu 6. madde çok sinir bozucu, o ne ya sen TV izlemene bak ben bi ziyaret edip çıkıcam. İğrenç bir durum, cinsellik sanki sadece onun için önemli, senin hissiyatın, duyguların önemli değil. Ayyy çok irrite edici bir teklif. Kelimeler kifayetsiz kaldı, içimdekileri yazsam ban alıcam...

Bu hamilelikte kadından çok adamlar sapıtıyor, acaba bilimsel bi açıklaması var mı bunun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…