o yüzden boşuna dememişler kadınlarımız için ekonomik özgürlük ekonomik özgürlük ve yine ekonomik özgürlük. okuyun çabalayın bir işin ucundan tutun böyle erkeklerin kölesi olmayın. (gerçi çalışıp çok iyi maddi durumu olup manyak kocalarının kahrını çeken de çok ya neyse) asgari ücretle çalışan bir bey çalışmayan bir hanım ve 3 cocuk. benim evime aylık iyi bir miktar maaş giriyor ama 3.cocugu asla planlamadim. bosansam evim var arabam var meslegim var. çok şükür var da var. sizin yapacağınız pek birsey yok gibi duruyor. boşanmanın ardından veya öncesinde ise girseniz bile alacağınız maksimum ücret 17 bin. e o da kira mi karşılasın çocuğu kreşe mi yollasın ne yapsın neye yetsin. bence çulsuz kocanız sizi aldatmiyor da olabilir. aldatmamali yani. ayranı yok içmeye bir de ekstra sevgili masrafı mi çekecek? insallah öyle bir durum yoktur ama en kısa sürede bir zanaat öğrenmek faydanız olacaktır. atıyorum sarma sarıp mantı yapıp satılabilir. hersey yapılabilir ya yeter ki para kazanmak isteyin