Arkadaşlar yorum yapmadan direk konuya giricem.Biz nişanlı iken eşim öğretmen abisine30 milyar verdi adam sıfır araba aldı,köydeki abisine 2 milyar verdi ,ablasına 3 milyar verdi,yeğenine 1 milyar verdi ve bunlar geri vermediler aradan 2 yıl geçti.Birde okuyan iki yeğenine de arada bir 100 er milyonharçlık gönderir.Ben bu zamana kadar neden verdin diye eşime hiç sormadım onu yargılamadım...geçenlerde dedim ki lazer e gideyim tüm vücut yaptırayım oda dediki hastaneye git daha güvenilir dedi..hastaneleri araştırıyorum tüm vücut 500 den aşağı yok eşime tel ettim söyledim..oda demezmi kızımızın geleceği var bukadar büyük paralar veremem dedi..ben de o an sinirlendim ve ilk defa dedimki " vücudumdaki kıllar beni sağlık ve fiziksel görüntü açısından beni etkiliyor ,bu bir ihtiyaç sen önce kardeşlerine veripte alamadığın paraları düşün dedim..eşim çok kızdı "iki gün bu konu aramızda sorun oluşturdu..iki medeni insan gibi konuştuk oda anlattı..Hiç yorum yapmadan anlatıyorum kızlar sizce eşim haklı mı?
öğretmen abisi eşime okuması için destek olmuş ama maddi anlamda değil..köydeki abisinin yaydığı koyunlardan babası eşime okuması için biraz para göndermiş.yeğenlerine verdikleri para ise sadaka imiş..ablasına verdiği para ise eşim onlara acımış birkereliğine mahsus vermiş..ödemezlerse bidaha vermezmiş.ben salakmıyım karıcım dedi
bir olay anlatayım bide evliliğimizin ilk ayıydı eşime mesaj geldi baktım eltim..eşime yazmışki markette ütü masası gördüm 34 tl parasını gönder!!şok oldum sordum..eşim dediki zamanında yengem ufak paralar isterdi hayır diyemezdim 50 100 tlverirdim ama o mesaja cvp yazmadım dedi...YORUMLARINIZI BEKLİYORUM KIZLAR
öğretmen abisi eşime okuması için destek olmuş ama maddi anlamda değil..köydeki abisinin yaydığı koyunlardan babası eşime okuması için biraz para göndermiş.yeğenlerine verdikleri para ise sadaka imiş..ablasına verdiği para ise eşim onlara acımış birkereliğine mahsus vermiş..ödemezlerse bidaha vermezmiş.ben salakmıyım karıcım dedi
bir olay anlatayım bide evliliğimizin ilk ayıydı eşime mesaj geldi baktım eltim..eşime yazmışki markette ütü masası gördüm 34 tl parasını gönder!!şok oldum sordum..eşim dediki zamanında yengem ufak paralar isterdi hayır diyemezdim 50 100 tlverirdim ama o mesaja cvp yazmadım dedi...YORUMLARINIZI BEKLİYORUM KIZLAR