Esimin hemen her hareketine gicik olmam ve kiskanmam

Zeyoboi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
105
22
13
Merhaba kizlar. 1 yili askin suredir evliyim esimle cocukluk arkadasiydik birbirimizi cok severek evlendik 40 gunluk bebegimiz var. Esimin evlendikten sonra girdigi isinden sonra bende asiri kiskanclik basladi cunku esimin patronu bekar genc bir bayan ve bulundugu ortam cok zengin luks bi ortam. Patronu onada banada bi abla gibi davraniyor. Seviyorum kadini ama bazi hateketleri beni asiri sinir ediyo. Mesela hafta ici esimle cok az goruyoruz birbirimizi cunku yorgun geliyo falan gelip yemek yiyip yatiyoruz. Tek birbirimizi gordugumuz zaman hafta sonu. O gunlerdede bazen patronu cagiriyo ya da suraya buraya git diyo. Ya zaten hafta iclerimiz hic oluyo bide onun sacma istekleri. Esim tek calisani ve her bi haltini esime yaptiriyo kendi yapmasi gereken seyleri bile mesela yeni aldigi evin priz dugmelerine kadar esime aldiriyo. Yoneticisiyle falan gorusturuyo. Kendi kardesi ceza evinde ona kiyafetlerini benim esime aldiriyo falan. Nasil sinirime gidiyo anlatamam. esiminde bu ara hal ve hareketlerinde bi degisiklik var gibi sanki. Bana karsi olan bi dusuncesizliktir gidiyo. Yilbasinda kendisine sirketi tarafindan 1000liralik bi limit verildi kartindan ve esim o paranin hepsini kendine harcadi ne bana ne bebegimize bisey almis. Bana soyledigide e fatura var sadece erkek kiyafeti alabilirdim. Benimse dogumdan sonra hicbir kiyafetim olmuyor asiri bunaldim sikildim ve beni motive edicek hic bisey yapmiyo zaten ne hamile kalmadan once nede hamile kaldiktan sonra adam akilli disari cikarmadi eve hapsoldum 1 yildan fazladir. Simdide bebek var hava soguk zateb cikamiyorum. Bebegimizde zaten cok huylu yani hep agliyor uyumuyor cok yoruluyorum. Acsba bunlar yuzunden mi bu kadar takiyorum ona. Cunku baskalari icin yaptigi herseye gicik oluyorum beni asla dusunmuyor gicik oluyorum hal hareketlerine.Biz orta duzey bi aileyiz ve o bulundugu ortamdan dolayi hep zengin kafasini yasiyor o hayata kapilip benden sogumasindan baskasina aklinin kaymasindan cokcok korkuyorum. Birde goruslerimiz biraz farkli. Ben tesetturluyum esimse boyle seyleri tasvip etmeyen biri bana ara sira acil diyo ben cok uzuluyorum ona bunu soyluyorum uzuluyorum deme diyorum yine ara ara soyluyor. Cok uzun konustum kusura bakmayin yardim edin sizce nasil davranmaliyim asiri bunaldim sikildim ucuklar cikiyor artik

Yazmadan edemeyeceğim.
Ne demek açıl? açıl ne demek ? Ne haddine?!! Koca olmak senin farz olan şeyleri yapmana engel OLAMAZ. Ben sizi sevdiğini düşünmüyorum. Neden iyice tanımadan evlendiniz ki? Kendine yazık etmişsin. Allah merhamet etsin sana ya kocanın aklı başına gelsin ya da ondan kurtulmani diliyorum..

Birde bi kac kez guven problemi yasadik kiz konulariyla ilgili astik bi sekilde ama hala bi yerlerde guvenememe sıkıntım var sorun bende mi bilmiyorum

Kiskanabilirsin insan sevdigini kiskanir. Sorun sende degil bence eşinde sorun. Kiskanclik bosuna olmaz diye dusunuyorum ozellikle sizin konunuzda hic bosuna degil kiskanc olmaniz. Guven lazim tabii her seyden haberin olman da lazim yani telefonu filan neler yapiyor her seyi.
Size acil diyor bence boyle diyorsa uzulerek soyluyorum belki de sizden utaniyordur. Zengin kafasini yasamasi kotu kapilip gidebilir .

Bir de cocugunuz var. Yeni bir bebek ona karsi da mi ilgisiz,dusuncesiz ?.

Bence işten çıkarsa onun, bebegin ve senin icin daha hayirli olacak.

Utaniyor mu bilemiyorum. Ukalalik gibi gormeyin ama guzel kizim yani beyaz tenli yesil gozluyum cevremce begenilirim esimin ailesinde ve cevresindede tek kapali ben oldugum icin hem cok taktir gorurum hemde begenilirim yuz olarakta giyin tarzi olarakta. isten cikamaz cunku patrononuna hem biraz borcu var hemde daha iyi bi is hemen bulamaz hatta bulamayabilir. Peki benim esime hal ve tavrim nasil olmali. Genelde o hep telefonla kendi kayitli oldugu forum sitesinde takilip benimle ilgilenmezdi simdi telefon benim elimde diye bana trip atiyor. Ben ne yapacagimi sasirdim lutfen herkes yazsin yardima ihtiyacim varr

Erken mi davrandınız acaba evlenmekte ? Belkide adamın istek ve beklentileri değişmiştir.Bu kısa süreli bir durum değilde adam boyle devam etmeyi seçerse sizin evlilik baya bir sallanacaktır daha

Ben ne yapacagimi sasirdim hersey ust uste geldiginden sinir yapiyorum artik sinirimi atacak biseyimde yok evdeyim hep kafam dopdolu dusundukce gozlerim doluyo aglamam geliyo bunaldim artik emziriyorumda korkuyorum sutum kesilecek diye ama dusunmeden edemiyorum esim sonucta

Bebege daha yeni yeni alisiyor bebegim bugun 43 gunluk ve esim bugun beni arayip bugun ilk defa ozledim dedi insan o kadar zamandir ozlemez mi

Esinizin kabul etmemesi gerekio yaptırdığı şahsi işleri. Hiç bi hakkı da yok buna.. Bnce esinize bunu izah edin

Lohusalık bunalımı yaşıyorsun.. Bu kadar kafaya takman ve üzülmen bu yüzden. Yalnız eşin neden açılmanı istiyor ki

Evlenirken gözü kör müydü bunun ?

Bana diyorki acil sana su etegi alirim acilirsan sacini boyle boyatirsin acilirsan daha modern olursun diyor bende ben zaten modernim diyorum. Sen bilirsin ben karismiyorum diyor sonra anlamiyorum. Belkide cevresinde hic kapali olmagindan. Of bilmiyorum

hem kızlarla haltlar karıştırıyor, patronuyla arayı iyi tutuyor, sana gelince vakti, parası yok, bir de kapalısın diye neredeyse gerici diyor. açılırsan modern olurmuşsun.
içimden kötü sözler geçiyor ama yazmıyorum, eşin olduğu için.
böyle adamla ömür geçirmek için sana da çocuğuna da yazık.

başörtüsü zaten dinimizce farz olan bir şey değil nedense fazla abartılıyor. dinin farzları bellidir namaz oruç vs. gerçi sizin bu halinizi bilerek evlendi neden şimdi yan çiziyor o ayrı mesele ancak eğer açılmayı dini nedenlerle istemiyorsanız endişe edeceğiniz bir durum yok. biz de açığız günahkar mıyız yani ne demek o?

Yeni bir is yeni bir ortami olmasi icin dua edin.
kisinin dini tercihlerinin esi ile uyumlu olmasi ne kadar önemliymis..
esiniz gercekten dusuncesiz davraniyor ancak iletisim yollarini acin biraz konusun. Kavga etmek zıtlasmak yerine çözüm yollarina bakin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…