Eşimin hep son dakika halleri

Şu var bilet bulamadığım için tatile gidemeyeceğim.Otel hazır dönüş bileti bulduk ama gidiş yok

Çare uçak olacak o zaman. Eşiniz rahat davranmış ama tatili iptal edecek kadar sıkıntı yapmayın, azcık fazla ödeyin ama gidin bence.

Ooo ne güzel valla, herşey ben de ise, herşey benim istediğim gibi olur. :KK49:

Yok o pahalı, burası uzak, şuna değmez diye sürekli konuşan adamlardansa, tatil gibi organizasyonların tüm detaylarını bana bırakacak bir eş tercih ederdim şahsen.

Keşke bileti de siz halletseydiniz. 2 dakikalık online işlem idi zamanında.

Gidin elbette bi şekilde, iptal etmek çok saçma olur.

Ooo ne güzel valla, herşey ben de ise, herşey benim istediğim gibi olur. :KK49:

Yok o pahalı, burası uzak, şuna değmez diye sürekli konuşan adamlardansa, tatil gibi organizasyonların tüm detaylarını bana bırakacak bir eş tercih ederdim şahsen.

Keşke bileti de siz halletseydiniz. 2 dakikalık online işlem idi zamanında.

Gidin elbette bi şekilde, iptal etmek çok saçma olur.
Ya ne bileyim sen halledersin en iyi biçimde demesi bu son olayda canımı sıkar oldu .Fiyatmış uzaklıkmış karışmaz hepsine uyumlu.Hatta ben biraz uygun otel seçmek istedim bu yaz 2.tatil olacak birde ev kredi borcu falan var ayağımı yorganıma göre uzatayım dedim bi iki otel gösterdim bunlara bakma dedi yılda kaç gün tatil yapıyoruz iyi bir şekilde vakit geçirelim dedi 3 taksit değilde 6 taksit yaparız demişti .Ya hiç ona bırakmayacağım ya da sonuçlara katlanmam lazım

Ya ne bileyim sen halledersin en iyi biçimde demesi bu son olayda canımı sıkar oldu .Fiyatmış uzaklıkmış karışmaz hepsine uyumlu.Hatta ben biraz uygun otel seçmek istedim bu yaz 2.tatil olacak birde ev kredi borcu falan var ayağımı yorganıma göre uzatayım dedim bi iki otel gösterdim bunlara bakma dedi yılda kaç gün tatil yapıyoruz iyi bir şekilde vakit geçirelim dedi 3 taksit değilde 6 taksit yaparız demişti .Ya hiç ona bırakmayacağım ya da sonuçlara katlanmam lazım
Kırma adamı diyorum ben. Uyumlu, huzursuzluk çıkarmayan, gönlü zengin, eli cömert adam çok yok piyasada. ;)

Kolay gelsin.
Evelnemden omce herseyi ben yapardim annem babam kardeslerim icin (resmi evraklar falan)
Evlendikten sonra hic birseye elimi surmuyorum. Faturalr, resmi isler, odemeler hersey esimde. Cok rahatim :) inan maasini aldinmi almadinmi diye sormuyorum bile. Aklima bile gelmiyor. Bi bakiyorum ay sonu olmus aa maasimi alicam diyor. Alacagi gunleri bile unutuyorum.
Cok rahatmis.

Eşiniz bu duruma alışmış ben hiç elimi sürmiyim kafam rahat diyor işin açıkcası.
İnsan tatili her zaman bulamıyor neden onca zaman tatil yolu gözleyesiniz ki tabikide gidin kocanıza ders verme işini tatilden sonra dönüşte halledersınz.
Kısıtlı vaktınızı kendinize zehır etmeyn

Back
X