eşimin her hareketine sinirleniyorum

nazmira

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
625
404
23
Kizlar konu tam olarak bu her yaptigi harekete sinirleniyorum sanirim sabrim kalmamis artik. Adam isten geliyor dinlenmek istiyor mesela cocukla oyna biraz hemen geciyosun tvnin basina aksama kadar ben bakiyorum biraz ilgilen diye bi basliyorum Allah ne verdiyse 8 aylik bir kizim var surekli onunla ilgili yapmam gereken seyleri soyluyor ordan kaldir bu corabi giydirme sunu giydirme onu yedirme bunu yapma surekli beni uyarmasindan sıkildim. yaa bilmiyorum belki de ben abartiyorum kendime de kiziyorum hep tersliyorum nasil kendimi durdurucam ben nasil sevgi dolu iyimser yaklasmaliyim bilmiyorum. Bu arada esimde fazlasiyla sevgi bekleyen bi erkek ve bunu surekli de soyler boyle gidersem bi yerde artik adam da patliycaktir.

Melisa cayi ic sakinlesmene yardimci olur. Melisa cayi esliginde esine mektup yazabilirsin. Yazdiktan sonra , ya bende cok abartiyormusum dersin ya da esinin cebine koyup , okuyup seni daha iyi anlamasi icin beklersin dua ederek sakinleserek yavruna kendini birakarak... :) Sevgiyle merhametle cozulemeyecek cok az sey vardir.

Inşrah sureside sankinlesmekte birebir bol bol kendinize okuyun birde onu yapma bunu yapma kismini aksam eve gelince kedisinin yapmasini söyleyin yorgunluktan sana sevgi gosteremiyorum kendimi kotu hissediyorum yardimci ol bana diyin dayanamayacaktir

Sevgi bekliyorsa sevgi göster bu kadar basit. Adamın yaptığı kötü bi şey yok yazdığın kadarıyla. Bi yerde patlayacağının sen de farkındasın aslında, kendini dizginlemezsen boşanmaya kadar bile gidebilir. Adama evde huzur ver senin yanında huzur bulsun, yoksa gerçekten sonun iyi olmayabilir.

Bebegine ilgili bir baba demek adamin huyu demeden duramiyor.adam isten geliyor kafa dinlemek istiyor tv izliyorsa izlesin cocuga bakmiyorsunda ben yoruluyorumda..surekli soylersen etkilide olmazsin.esim cogu zaman evdedir boyle yaklasimlarim yoktur.biraz iyimser ol.

İnsan işten geldi mi biraz sakinlik ister ...bütün gün çocuğa baktım biraz.da sen bak ne demek evin kedisi mi o 8aylık çocuk ne kadar yorabilir insanı

bebeğiyle mutlaka ilgilenmeli baba bence...söylenmeden zorunlu kılabilirsin..nebileyim mutfağı topluyorum deyip yanına bırakıp kapıyı kapa..

Evde geçirdiği vakit kaç saat, çocukla ilgilendiği vakit kaç saat?

Saat 5te 6da gelip bir saat ilgilenip çekiliyorsa haklısınız, 9da 10 da gelip yarım saat ilgilenip çekiliyorsa o da haklı.

İs bölümünüz ne şekilde? Ona göre yorum yapacagim da..
Eger adam yükünüzü hiç almıyor ve her şeyi siz yapiyorsaniz sabır taşı olsa catlar zaten.
Ama adam işten yorgun geliyor, üstüne çocuk bakıyor üstüne de fırça yiyorsa biraz acımasız davraniyorsunuz.
Kendinize biraz vakit ayırın, eğer anne, Lv varsa haftada 1 gün çocuğu 1 saat bırakıp kuaföre falan gidin
Arkadaslarinizla bir kahve için. Yuruyus vs yapın.
En azından stresiniz azalır.
Bırakacak. Kimse yoksa Eşinizin tatil günü eşinize bırakın.

İnsan işten geldi mi biraz sakinlik ister ...bütün gün çocuğa baktım biraz.da sen bak ne demek evin kedisi mi o 8aylık çocuk ne kadar yorabilir insanı
iki de prenses varmış, Allah bağışlasın. Ama sanırım uslu bebeklerdi.
Her çocuk aynı olmuyor.
Oğlum 9 aylık yürüdü, 8 aylıkken 1 dakika bile gozumun önünden ayiramazdim. Sürekli bir şeyler indiriyor yada ayağa kalkmaya çalışırken düşüyordu, hiç bir şey yapamazsa kablo, priz, sivri köşe , kapıların camları hep en tehlikeli şey neyse yakınlarında olurdu. Tuvalete dahil gitmek için yatağına bırakırdım, orada ağlardı vs..
Çok şükür 1.5 yaşında şimdi
Hayatım o günlere nazaran çok daha kolay. Evet yine çok hareketli, her şeye tirmaniyor şimdi de ama kendini de daha iyi koruyor.
Yani demem o ki her çocuk farklı. 8 aylık bebek pekala anneye kök sokturebilir.

Cinsel hayatiniz nasil eskiye gore? Duzensiz cinsel hayati da insanda sinirlilik, gerginlik vs yapiyor.
Bi de madem onu giydirme bunu yedirme falan diyebiliyor kalksin kendisi yapsin :)

Evimizi kızlarıma göre düzenledim onlara zarar verebilecek hiç bişey yok ve 6 aydan itiberen hayır kelimesini öğrendiler çay içerken fincana dokunacaklarında hayır diyorduk çekiliyorlardı belki de o yüzden çok rahat büyüttüm rana kolik bebekti ona rağmen :) ama sağlıkla alakalı durum olmadıkça çocukların düzenine göre hayatımızı ayarlarsak ve kuralları olan evde büyüdükçe sıkıntı azalır diye düşünüyorum sizin için demiyorum ama bazı anneler çocuklarının bağırmalarına kavgalarına etrafa zarar vermelerine özgüven diyorlar demek ki diyorum benmkiler saf

Her çocuk aynı olmuyor, benim oğlumun Hayır ı öğrenmesi 1 yaşını buldu. Ve hayir olan ben varken hayir, yokken firsatini buldugunda hala yapiyor. Benim de elimden geldigince evim çocuk için düzenlendi ama her şeyde değişmedi. Şu an tek başına banyo lavobasina tırmanıp içinde banyo yapıyor mesela :) banyo kapısı sürekli kilitli. Ama misafir geldiğinde, bazen unuttugumda lavobadan alıyorum çocuğu üstü başı ıslak.
Herkesin sartlari ve çocuk yetiştirme anlayışı farklı olabiliyor. Ve tabi her anne de farklı. Tahammül esiklerimiz farklı.

Tabi ki her anne ve çocuk farklı kimsenin çocuk yetiştirme şekline laf söylemek haddimiz değil

Gün içinde çocuğunuzu annenize bırakma imkanınız var mı? Kendinize vakit ayıramadığınız için bunalmışsınız. Arada sırada küçük kaçamaklar iyi gelir aslında. Hafta sonlarını iyi değerlendirin. Eşinizle olan vakitlerinizi falan. Böyle yaparsanız daha enerjik ve mutlu olursunuz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…