Ver eline bezi, kovayı bir güzel , istediği gibi yapıversin bacım.
Millet eşine "aşkım, kuşum, bebişim" falan der, ben benimkine "kaynana" derim.
Kaynana gibi sürekli eskiden her şeye karışırdı, yok burada toz kalmış yok gömlekte çizgi olmuş yok tuzlu olmuş yok bilmemne.
Bir , iki sustum sonra dedim "kova orda, bez orda, ütü orda, tencere şurada, madem daha iyisini becereceğini düşünüyorsun ağanın eli tutulmaz"Sonra düzeliverdi birden
Şimdilerde çok nadir söylenir o zaman da "özür dilerim efendim, bir daha olursa maaşımdan kesersiniz", " kaynana eve geldin hemen başladın vırvıra" diyerek bir iki laf dokundururum ohh pamuk olur pamuk
İstiyorlar ki hem çalışsın, para getirsin hem ev pürü pak olsun, hem güzel güzel çocuklar yetiştirsin, hem bakımlı güzel her daim sex ikonu gibi gezsin aynı anda şahane yemekler yapsın aynı anda eşinin gönlünü hoş tutsun...Daha bilim adamları bile bunun yanından geçebilecek bir robottur, alettir yapamıyorlar bunlar isveç çakısı gibi 10 şeyi aynı anda aynı mükemmeliyetle yapabilen bir şey istiyorlar.Kaybolmayan sakız hesabı yani, yok efendiler öyle bir şey yok.
Valla varsa fazladan bulan eden, bir zahmet bana da sevabına yollasın.
aynen valla deniycem bunu,iş yaparken bişey derse vericem bezi eline oturcam sonra. gamsız yawww bnmki birazzzz,hiç takmaz valla seninki yine ii bari anlamışş. son paragrafa sonuna kadar katılıyorum. bende genellikle kendimi öle hissediyorum... ne kötü yani hiç bi sorunun yok ewlilikle ilgili, iş güç yüzünde kırmak birbirini defalarca konuştuk ama 1 adım yol alamadık... ama ben bunun bi çaresini mutlaka bulucammmmmm