Eşimin hevessizligi artık canima tak etti :( dertlesmek istedim..

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
İyi akşamlar arkadaşlar benim derdim eşimle. 25 haftalık hamileyim eşimle severek evlendik 1 sene oldu. Çok sukur bi sıkıntimiz genel olarak yokk. Neyse Konuyu anlatayım şimdi;

Biz köylük bir yerde yaşıyoruz şehire 1 saat uzak. Bebeğimze alışveriş için gitmeyi planladik yarın gidicez. Genelde nedendir bilmem eşim hiç sevmiyo bir yerlere gitmeyi. Zaten her gittiğimizdede birsey yüzünden tartisiyoruz zehr oluyor.

Neyse akşamda gergindik gene basladi saat 3 olmadan geliriz vs. Bende ustune gittim. hiç gitmekte istemiyorum zaten dedi. Ya çok üzüldüm benimle vakit geçirmek bile istemiyosun sana cok kirildim felan dedim. Normaldede ne nazimi ceker ne gonlumu alir.. Hic konusmadim bidahada. Okadar isteksiz ki gitmeden burnumdan getirdi.

Kızlar çok mutsuzum sizinle paylaşmak istedim kendimi çok değersiz hissediyorum sırf cenemden kurtulmak için gidicez biliyorum.

Sizce eşimin bu hali normal mi. Normalde de hiçbir yere gitmeyiz gezmeyiz.. Ama çocuğumuz için gidelim gezelim alalım hevesi hiç yok esimde.. Sizdede boyle mi? Çok mutsuzum bu evlilikte okadar ozeniyodum şimdi benimde hiç hevesim kalmadi

Beyler malesef genel olarak gezip alışveriş yapmayı sevmiyor Can'ım ve babalık duygusu bebeği kucağına almadan gelişmiyor çoğu babada o yüzden çok fazla takma kafana hormonların oyununa gelme ama eşinde baba olarak azıcık hevesli olabilir yanii

Bu tarz şeyleri sevmeyebilir Ada'm

Neden zorla heves etmesini bekliyorsunuz ki

Bebeğimizin oto koltuğu dışındaki her şeyini ben aldım eşim oto koltuğu seçti

Giysi ıvır zıvır gittim aldım mağazada kenara koydurdum o da gelip taşıdı sonra

Hiç hevessiz diye düşünmedim

Ada'm alışveriş sevmez cici bici Bebek kıyafetinden anlamaz vs vs

Bebek doğduktan sonra aldı bir şeyler zira görüp öğrendi ihtiyacı fark etti

Yalnız neden 3 te gelinecekmiş birine randevu mu vermiş

Maça kahveye her hafta gittiği bir yer var mı

canim hic sikma canini. koyluk degil sehirlik yerdeyiz ama esimde oyle. cok gitmek istemez cok para harcanirmis. hiic umurumda degil valla suruyerek de olsa gitmek istersem gotururum.o istesin istemesin umurum degil. ben istiyorum ve gidiyoruz ya ister cenemden ister keyfinden. hic takma erkekler boyle cocuk olsun daha iyi anlarsin. ama sunu bil gitmek istememesi sana deger vermediginden degil.

gezmeyi eşinin de eğleneceği hale getirsen mesela. Mutlaka vardır adamın sevdiği bişey. Mesela benim eşim at binmeyi öok sever kızımda biniyor. Ben at vE ahır kokusundan nefret ederim açıkcası ama pazar günü ben avm ye gideceksem yada bi kitap fuarına birşeye önce gideriz onlar at biner ben resimlerini çekerim esyalarını taşırım vesaire sonra avm ye gideriz onlar benim gönlümü yapar. En son ortak karar bi yerde yemek yeriz sohbet ederken yürüyüş yaparız pazar günü biter gider

Anladım haklisiniz , evet kahveye gider hafta içi hep evde, pazar günleri gider kuzeninin kahvesine v.s .yani tam 3 demedi ama o saatlerde gelecekmisiz sebepte kahveye gitmesi , geç gelirse kiziyormusum o yüzden erken gelecekmisiz beyfendi kahveye gitcekmis

Oyle gordugun hic bir erkek alisveris icin gezmeye bayilmaz zaten emin ol..

Magaza onlerinde elinde posetlerle bekleyen zavallilarin yuz ifadeleri hep bunu anlatir

Seninki de zamanla ehlilesecektir ama zamanla guzellikle..

Sik bogaz etme cok yavas yavas alistira alistira

Çok sağol yorumun için Canim ya. Aynen bizde öyle olucaz ben gitmek istiyorum sürüyerekde olsa gelecek:) ama ne biliyim bian çok mutsuz hissettim

Canim takma bunu kafana benim esimde hevessiz isteksizdi hamileyken bebege esya alirken.simdi dogunca kendi bakiyor kiyafetlere hadi sunu alalim hadi bunu alalim diyor.baba olduktan sonra iyi olur merak etme.
Haa benimle alisveris magazasini gezerken uzun surerse kizar hadi karar ver begen vs .ama arkadaslariyla gittimi uc dort saat gezer.

adamlar kadınlar gibi düşünmüyor malesef..eskiden bizde bu kadar takmazdık bence durumu ama sosyal medyaya baka baka farklı hayatlara özenir olduk..hemde gerçeğini bilmeden..

Yorumun için Tskr ederimm cnm. Aynen ya biz her gittiğimizde kavga ediyoruz surekli hadi demesinden. En son gittiğimizde tövbe etmişti benle alışverişe gitmemeye o derece

Malesef esin gezmeyi sevmiyor sanirim.gezmeyi sevmeyen insana da gezmeyi sevdirmek zor.senin için çok can sıkıcı haklisin.bunun çaresi malesef bunu kabullenip kendine başka gezme vesileleri cikarman.arkadaslarinla annenle birileriyle gezeceksin ,eşini de bu şekilde kabul edeceksin.bir yere gideceğinizde de bu şekilde gideceksiniz artık.

Yorumun için Tskr ederimm cnm. Aynen ya biz her gittiğimizde kavga ediyoruz surekli hadi demesinden. En son gittiğimizde tövbe etmişti benle alışverişe gitmemeye o derece
Esim gordugunu begenir alir hemen ama ben hepsini gezeyim goreyim istiyorum oda buna kizar ee begen gari birini diye..ben bazen is cikisi kendim geziyom daha rahat.

Çok sağol yorumun için Canim ya. Aynen bizde öyle olucaz ben gitmek istiyorum sürüyerekde olsa gelecek:) ama ne biliyim bian çok mutsuz hissettim
boyle hissetmen normal hormonlarin halay cekiyor su anda
sen sakin ol git istedigini aldir. hatta iyi hissedeceksen dolastir dur her magazaya git saat 3 de donmemis olursunuz. ben olsam oyle yapardim

Ama çocuğumuz için gidelim gezelim alalım hevesi hiç yok esimde.. Sizdede boyle mi? Çok mutsuzum bu evlilikte okadar ozeniyodum şimdi benimde hiç hevesim kalmadi

Şimdi benim düşüncem şudur ki..

Gerçekçi olmak lazım ..Kendinizi şartlamışsanız bunun sorunlusu eşiniz olmamalı sanki ?

Birşeyler içten gelirse yapılır..
Mesela eşiniz de romantiklik yapmayı seviyor olabilir ben bilmem ne desem yanlış olur ama ..

Gerçekçi olmak lazım ..Hani gezelim ..Şöyle yapsa iyi olur ..Ya bunu yapmasını çok istiyorum diye üstelerseniz bence haksızlık etmiş olursunuz..

İçinden gelen insan bir şeyler yapar eminim..
Hayatta bazen hiç bir şey karşılıklı değildir..

Son olarak şunu söylerim ..Sorgulayın !!

boyle hissetmen normal hormonlarin halay cekiyor su anda
sen sakin ol git istedigini aldir. hatta iyi hissedeceksen dolastir dur her magazaya git saat 3 de donmemis olursunuz. ben olsam oyle yapardim
Valla düşüncelerime tercüman oldun Canim benimde planım o geze geze bakicam heryereee

Es
Esinin bu hali normal. Baziları heveslidir ve baziları da hevessiz. Bu bir huydur, mizaçtır. Seveni ya da sevmeyini suçlayamayız. Ben hevesli degilimdir mesela bir bayan olarak. . Heveslileri de hiç anlamıyorum nerden geliyo bu kadar heves diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…