• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin hevessizligi artık canima tak etti :( dertlesmek istedim..

Sevmiyorsa,arkadaşınla yada annenle alışveriş yapabilirsiniz. .
Başka bir sorununuz varsa bilmem. .

Farkeden birsey yok ...bebegimiz sen nasilisn diye bile sormuyor.tam seyler...neyse demeyeyim

Benim en iyi alış veriş arkadaşım eşimdi ,bir şeye ihtiyacım olursa mutlaka beraber çıkar, alış verişi birlikte yapardık.Ben bir çok kadının aksine alış veriş yapayı sevmeyen ihtiyacım olmazsa almayan biriyimdir üstelik ama eşimle birlikte alış veriş yapmayı severim.

Hamile olduğum dönem de ise eşim bir defa benimle bebek için alış verişe gelmedi,kızımızın her şeyini ben tek başıma ya da çok yakın kız arkadaşımla aldık.
Eşimin gelmeme sebebi, bebek alış verişinden anlamamasıydı ki haklıydı.benim ihtiyaçlarımı sevdiğin şeyleri bilen adam konu bebek olunca haliyle zorlanacağından yanımda hiç gelmedi.
Kızımız doğdu zamanla eşim kızımızın ihtiyaçlarını öğrendi. Zamanla eşim kendisi öğlen tatilinde Avm'lere gidip kızımıza birşeyler alacak kıvama geldi.
Hamile halinizle takılmayın bu konulara annelik duygusu içgüdüselken,babalık duygusu zamanla öğrenilerek oluşuyor
Sağlıkla dünyaya gelir inşallah bebeğiniz.

Gidebiliyorsan tek basina ya da bir arkadasinla git, erkekler bu isleri pek sevmiyor. Ben de hep yalniz cikarim alisverise

Erkek işte cnm. Köylüsü de şehirlisi de aynı... Alışverişe mı çıkacaksın, mümkünse koca sız çık. Aldıklarına karışmasına izin verme... Daha yolun başındasınız, elbet eşin zamanla öğrenecektir herşeyi yavaş yavaş, acele etme... Bilâkis sabırla öğretme çabasında ol. Mutluluklar dilerim...

Benim eşimde tam tersi, bugünden bir örnek vereyim ;gezdik tozduk çoluk çocuk yedik içtik eğlendik, arabada eve dönerken, yarın ne yapcaz plan yapalım dedi.
Senin derdini anlayabiliyorum canım insan eşi ile güzel vakit geçirmek istiyor

Yaaa ask evliliklerinde hep bu var mi merak ediyorum. Biz esimle sevgili olmadan evlendik. Dışarı cikalim desem uçar şükür. Hic biseye mizmizlanip heves kirmaz. Ask evliliklerinde sonradan degisiyo sanirim erkekler :(

Back
X