Esimin hijyen sorunu

Beybisi123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
611
877
53
Merhabalar.

4 yıllık bir evliligim var.
Birde çocuğumuz.

Eşim son zamanlar da aşırı hijyensiz.

Yanı nasıl desem gusül abdesti bile almiyor.
Önceden de hemen almazdı 1 2 gün sonra alırdı. Çok konuştum, çok anlattım ama olmadı. Şimdi 4 gün geçti hala almıyor.

Duş haftada 1 alıyor . Sadece saçını yıkıyor. Deliriyorum ne desem haklısın diyor geçiyor icraat yok. Ben genellikle 2 günde 1 duş alırken o haftada 1 alıyor.

Birde utanarak yazıyorum tv falan izlerken bir bakıyorum eli şeyinde normal elini orada tutuyor neymiş öyle seviyormuş alışkanlıkmis. Kalk elini yıka diyorum hemen yikarsa ne alâ. Tamam yıkarım.birazdan deyi geçiştiriyor.

Artık gerçekten çok bunaldim..
Aynı yatakta yatmak bile midemi bulandiriyor .

Esim çok iyi biri, normal zamanda beni hiç kırmaz ama bu huyları çekilmiyor..

Cunüp gezmesi çok dokunuyor bana. Anlatıyorum evimizin bereketi bu yüzden yok diyorum hiç dinlemiyor yüzüme bile bakmıyor.

Normalde inançlı biri ama neden böyle anlam veremiyorum.

Eşimi kendine getirmek istiyorum.

Ne yapmalıyım?

Şimdiden teşekkür ederim.

Çok özür dilerim ama midem bulandı ... 🤢

yani bir anda bu hale gelmedi ya bu adam. Daha öncesinde hiç mi fark etmediniz?

şahsen ben böyle biriyle değil aynı yatağa girmek aynı odada bile bulunmak istemezdim, gerçekten çok kötü, Allah yardımcınız olsun konu sahibi 🤢

Evet başından beri böyle..

Ama neredeyse son 1 yıldır hepten abarttı . Ben daha iyi olur derken daha kötü oldu.
Başından böyle olduğunu bildiğim bir adamla evlenmezdim de şahsen. Yani duş almaya bile erinen bir insanla aynı yatağa girip çocuk yapmak... offf 🤢

Çocuğu sevdirmeyin önce bunla başlayın
Buyuklerin bir lafı vardır bizde cunup iken çocuklara bakmayın yüzsüz olurlar diye onu söyleyin
Valla çok çocukça ama bu hareketlerine dikkat ederse annesine onu nasıl böyle yetiştirdiğini soracağınızı söyleyin hatta sorun :)
Biliyorum komik ama etki eder.

Kıyameti koparın evde cocugun etkilenmeyecegi ilk firsatta bir bir patlatin konudan rahatsizliklarinizi. Tatli dille uyarmalarinizi dikkate alacagini zannetmiyorum. Eli şeyinde adama tahammul ihtimalim sıfırdan da aşağıda yani rezalet. Allah sabır versin sana bacim.

Çat diye vurun eline şok olsun belki işe yarar.
Flört döneminde falan kokusunu fark etmemiş miydiniz?
Hayır kesinlikle fark etmedim . Birde o zamanlar çok sık duş alırdı zaten hatırlıyorum. Evlendikten sonra bir rahatlık geldi adama her konuda. Küfür vs coştu yani..

Back
X