Eşimin huyu suyu degisti kafayi yicem

Bir insan durup dururken ortada bir neden yokken sevgilisini giyimime karışamazsın diye 3-4 kere neden uyarma gereği duyar Aslında adamın ne olduğunu anlamışsınız ama uyarı ile adam ederim demişsiniz.Tipik evlenmek için evlenme durumu Eşiniz şu anda tüm kartlarını açık oynuyor en kötü ayrılırız olmazsa istediğim gibi yönettiğim eşim olur diyor.Kaybedecek bir şeyi yok....

Giyim kuşam için sosyal medya için ortak yol bulabilirsiniz belki.Ama kedi sevdiginizi baştan biliyormus.Veririm ne demek yani sanki herşey onun tekelindeymis gibi.Ben hiç bir erkeğin kel trasini sevdigini sanmıyorum nedense sizi bezdirmek için yapıyormuş gibi geldi.Yada arkasında bir akıl vereni olabilirmi?Bir buçuk yılda bu kadar değişmesi pek mümkün gelmedi bana.Yada en başından böyleydi ama siz değiştirebileceğiniz düşündünüz?

Reklamlar bitmiş, alt yazıdaki ayrıntıyı kaçırmışsın, adam böyleymiş, seni elde edene kadar he gülüm, tamm gülüm, ben yapmam etmem demiş, sonra özüne dönmüş, olay bundan ibaret gibi geldi bana

Gerçek hali buymuş adamın. Al karşına konuş. Orta yolu bulabiliyorsanız ne ala. Yok gönlü yoksa yol ver gitsin. Daha bir buçuk yıllık evlilikte böyle olan adam bir ömrü çürütür

Hayir asla boyle degildi evlendikten sonra degisti gittigi yere kadar gitsin bakalim surekli tartistigimiz icin kendiside farkinda bu is cok surmes diyor bende senin yuzunden diyorum tek tek sayiyorum yaptiklarini hem kendisu suclu h
ailesi kapali oldugu icin bastan pesin pesin soyledim ona ragmen boyle yapiyor

seviyorsan iyice bikana kadar birkaç sene daha yasa madem, yaşin daha genc.
ama sıkı sıkı korun, sakın ihmal etme.
bu adam düzelmez zaten birkac yila iyice tiksindirir seni, rahatca ayrilirsin
bunca seye hala seviyorum diyorsan simdi ayrilsan "buncacik seyden yuvamj dagittim, incir cekirdegi dolmadi" dersin zamanla hissettirdiklerini unutup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…