Yani usanmis olabilir o yuzdenmi boyle yapiyorsevmiyor . İnsan sevmediği zaman ne yapsa batar siz adama batmışsınız .
Usanmak başka bisey en azından sessizce bi izler toplanırız die düşünüp karşıyı kırıp dökmez ..Yani usanmis olabilir o yuzdenmi boyle yapiyor
Defalarca soyledimki iyice anlasin diye ozamanlar hic bise demiyordu karismiyodu bile demekki kabul etmis gibi yapip evlendikten sonra degistiririm diye dusunduUsanmak başka bisey en azından sessizce bi izler toplanırız die düşünüp karşıyı kırıp dökmez ..
sizinki sizden vazgeçmiş sevdiğiniz ne varsa oraya saldırıyor ki siz de vazgeçesiniz gibi hareketler yapmış resmen . Eşim bu sekılde davransaydı o evde onun yanında hayatında kalbinde yerim olmadığını anlamam gecikmezdi .
Bide konunuzda defalarca elbiseme karışamazsın die konuştum ama evlendıkten 3-4 ay sonra kavgalar başladı yazmışsınız
Neden öncesinden defalarca konuşma gereği duydunuz bu konuyu ? Hani bi kere de tamam dediyse nie konu tekrara geçti . Sanki baştan belli etmiş de siz üsteledikçe susmuş gibi evlenınce de hemen ağzını açmış gibi olmuş ordaki anlatım şekliniz .
Sevgi ilgi demek değildir ki sevgi üzmez kırmaz bunaltmaz aglatmaz sevgi seni özgür kılar . Evdeki değil kedini tokanı atmaya kıyamaz .Defalarca soyledimki iyice anlasin diye ozamanlar hic bise demiyordu karismiyodu bile demekki kabul etmis gibi yapip evlendikten sonra degistiririm diye dusundu
Ama seviyo gibide yani hala ilgisi şefkati var bazen iyi oluyoz bazende boyle yaptigi zsman surekli kavga oluyor
kaç senedir evlisiniz ?Cok.konustum ama anlamiyor kabulde etmiyor normalim ben ddgismedim diyor
Daha yeni 1 bucuk oldukaç senedir evlisiniz ?
Evliliğin temelinin ilk atıldığı zamanlar aslında . Suan böyle kötü olması hoş olmamış ama gerçekten öncesinde böyle değilmiydi birden bire mi değişti bu konuda kendınıze dürüst olun . Eğer bu şekle evlendıkten sonra bi anda geldıyse sizi kandırmıs oturun sonrasında ne yapacağınızı düşünüp son kararınızı verinDaha yeni 1 bucuk oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?