Eşimin huyu suyu degisti kafayi yicem

Priww17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2022
9
3
36
24
Ben 1 bucuk 2senedir evliyim simdi bastan anlatayim hepsini eşimle evlenmeden once ozellikle bisey soyledim kiyafetime karisilmasini sevmem dedim ben boyleyim kabul ediyosan dedim evlendikten sonra degistirmeye calisma dedim defalarca soyledim tamam dedi ben herkes gibi degilim dedi beş parmagin 5 i bir degil felan diye konustu neyse evlendik evlendikten 3 4 ay sonra karismaya basladi onu giyemezsin sunu giyemezsin artik bunlari giymeni istemiyom bilmm ney dedi gecen sene kavga etmistik baya bu senede ayni gecenlerdede yine bu konu yuzunden kvga ettik sadece kiyaget konusuda degil her konuda huyu suyu iyice degisti tavri olsun hareketleri olsun instagram sosyal medya seven insn sevmez oldu kapatti hesabini ne guzel birlikte resimler atiyoduk halbuki sonra ben kedi seven insanim evde suan 3 kedimiz oldu simdude kedilere kafayi takti hepsini vercem bilmm ney diyipduruyo kedi seven sevmezde oldu sonra ben esimle sakalasiyorum bazen 1bucuk senrdir bise demeyen simdide sakalasmamada karisir oldu herkes esiyle sakalasir yani bu normal bisedir diye dusunuyorum oyle kotu sakalasmiyormki cocuksu oluyorum sadece bu kadar yani kisacasi tüm huyu suyu degisti sabrim tukenmek uzere bana bakisi bile degisti karşima aldim defalarca konustum seni taniyamiyorum dedim boyle boyle dedim ama yok anlamiyor duzelmiyor cabalamiyor hic hep ayni hep ayni evlenmeden onceki tanidigim halini cok ozluyorum gercekten ha bide bi huyu daha degisti uzun sac seven insan simdide tam tersi kel trasi istiyorum diye sacmaliyor bi insan bu kafarmi degsir ya bazen alip basimi kendi sehrime gidesim geliyor uzaklasincai akli basina gelir belki diye ama bilmiyorum ne yapmam lazim benim kafayi yicem artik ya bosanmakta istemiyorum seviyorum amaboyle giderse biyerde kopucak yani bu zaten bikacgundur ruyamda surekli bosandigimizi goruyordum

Yani usanmis olabilir o yuzdenmi boyle yapiyor
Usanmak başka bisey en azından sessizce bi izler toplanırız die düşünüp karşıyı kırıp dökmez ..

sizinki sizden vazgeçmiş sevdiğiniz ne varsa oraya saldırıyor ki siz de vazgeçesiniz gibi hareketler yapmış resmen . Eşim bu sekılde davransaydı o evde onun yanında hayatında kalbinde yerim olmadığını anlamam gecikmezdi .

Bide konunuzda defalarca elbiseme karışamazsın die konuştum ama evlendıkten 3-4 ay sonra kavgalar başladı yazmışsınız
Neden öncesinden defalarca konuşma gereği duydunuz bu konuyu ? Hani bi kere de tamam dediyse nie konu tekrara geçti . Sanki baştan belli etmiş de siz üsteledikçe susmuş gibi evlenınce de hemen ağzını açmış gibi olmuş ordaki anlatım şekliniz .

Defalarca soyledimki iyice anlasin diye ozamanlar hic bise demiyordu karismiyodu bile demekki kabul etmis gibi yapip evlendikten sonra degistiririm diye dusundu

Ama seviyo gibide yani hala ilgisi şefkati var bazen iyi oluyoz bazende boyle yaptigi zsman surekli kavga oluyor

Defalarca soyledimki iyice anlasin diye ozamanlar hic bise demiyordu karismiyodu bile demekki kabul etmis gibi yapip evlendikten sonra degistiririm diye dusundu
Sevgi ilgi demek değildir ki sevgi üzmez kırmaz bunaltmaz aglatmaz sevgi seni özgür kılar . Evdeki değil kedini tokanı atmaya kıyamaz .

Bu bi tür yalan söyleme şekli kandırma gibi . İki yüzlülük her konuda farklı kişiliğe bürünmüş . Alın karşınıza güzel güzel konuşun
Ama seviyo gibide yani hala ilgisi şefkati var bazen iyi oluyoz bazende boyle yaptigi zsman surekli kavga oluyor

Cok.konustum ama anlamiyor kabulde etmiyor normalim ben ddgismedim diyor

Bir insan bu kadar değişir mi? Sanırım evet. Karakteri tam oturmamış, karakter geliştirememiş yada iç benliği ile dışarı yansıttığı benlik farklı ise bu değişim mümkün.
Ama sizin eşiniz kendisi değişse iyi sizi de değiştirmeye çalışıyor. Net bir sınır çizmeseniz bu durum artarak devam eder. Konuşarak anlamıyorsa tavır yapamadan kendinizi ona karış geri çekin. Gerekirse tavırda yapın tabi.

Bazi konularda ewt bende rol oldugibu dusunuyorum ama bazi huylarida yeni degisti

Belki de hep böyleydi, siz görmek istemediniz. Evlenmeden önce bu şartları ona sunduğunuza göre ihtiyaç duydunuz demektir. Yani giyimime karışılmasından hoşlanmam diye söylemek mecburiyetinde hissetmişsiniz kendinizi mesela. Size tahammülü kalmamış, sevgisi de bitmiş muhtemelen.

Daha yeni 1 bucuk oldu
Evliliğin temelinin ilk atıldığı zamanlar aslında . Suan böyle kötü olması hoş olmamış ama gerçekten öncesinde böyle değilmiydi birden bire mi değişti bu konuda kendınıze dürüst olun . Eğer bu şekle evlendıkten sonra bi anda geldıyse sizi kandırmıs oturun sonrasında ne yapacağınızı düşünüp son kararınızı verin

Hayir asla boyle degildi evlendikten sonra degisti gittigi yere kadar gitsin bakalim surekli tartistigimiz icin kendiside farkinda bu is cok surmes diyor bende senin yuzunden diyorum tek tek sayiyorum yaptiklarini hem kendisu suclu hemde sucu bende ariyo

Malesef evlenmeden önce benim eski eşimde çok iyiydi, el üstünde tutar kıyamazdı, nikah oldu balayına giderken başladı. Gerçek yüzünü yavaş yavaş göstermeye başladı, sonra anladım beni sevmediğini hatta sürekli konu açtım burda. Rol yapmış olabilir, gerçek karakteri bu olabilir, üzülerek söylüyorum

Adam sizi kandırmış işte, nasıl gözünüzü boyadıysa artık nikah masasına oturtmuş. Neyse, bu adamın karakteri bu, boşanmazsanız katlanarak artacak bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…