Ben 1 bucuk 2senedir evliyim simdi bastan anlatayim hepsini eşimle evlenmeden once ozellikle bisey soyledim kiyafetime karisilmasini sevmem dedim ben boyleyim kabul ediyosan dedim evlendikten sonra degistirmeye calisma dedim defalarca soyledim tamam dedi ben herkes gibi degilim dedi beş parmagin 5 i bir degil felan diye konustu neyse evlendik evlendikten 3 4 ay sonra karismaya basladi onu giyemezsin sunu giyemezsin artik bunlari giymeni istemiyom bilmm ney dedi gecen sene kavga etmistik baya bu senede ayni gecenlerdede yine bu konu yuzunden kvga ettik sadece kiyaget konusuda degil her konuda huyu suyu iyice degisti tavri olsun hareketleri olsun instagram sosyal medya seven insn sevmez oldu kapatti hesabini ne guzel birlikte resimler atiyoduk halbuki sonra ben kedi seven insanim evde suan 3 kedimiz oldu simdude kedilere kafayi takti hepsini vercem bilmm ney diyipduruyo kedi seven sevmezde oldu sonra ben esimle sakalasiyorum bazen 1bucuk senrdir bise demeyen simdide sakalasmamada karisir oldu herkes esiyle sakalasir yani bu normal bisedir diye dusunuyorum oyle kotu sakalasmiyormki cocuksu oluyorum sadece bu kadar yani kisacasi tüm huyu suyu degisti sabrim tukenmek uzere bana bakisi bile degisti karşima aldim defalarca konustum seni taniyamiyorum dedim boyle boyle dedim ama yok anlamiyor duzelmiyor cabalamiyor hic hep ayni hep ayni evlenmeden onceki tanidigim halini cok ozluyorum gercekten ha bide bi huyu daha degisti uzun sac seven insan simdide tam tersi kel trasi istiyorum diye sacmaliyor bi insan bu kafarmi degsir ya bazen alip basimi kendi sehrime gidesim geliyor uzaklasincai akli basina gelir belki diye ama bilmiyorum ne yapmam lazim benim kafayi yicem artik ya bosanmakta istemiyorum seviyorum amaboyle giderse biyerde kopucak yani bu zaten bikacgundur ruyamda surekli bosandigimizi goruyordum