• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin huyu..

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
Merhaba hanimlar:KK54:

Esim normalde dunya iyisidir. Ilgilidir anlayislidir.. eee ozaman dediginizi duyar gibiyim :KK53:

Sorun suki cok iyi niyetlidir aklinda ne varsa agzindadir..

Biraz daha acayim. Mesela ben biraz daha kapali kutuyum herkesin herseyimi bilmesini istemem. Esimde bilir bunu.. Derim herseyimizi en ince noktasina kadar anlatma onlarida bilmeyiversinler ama yok..

Bazi seyleri bizim kadar ince dusunemiyorlar sanirim hepsimi boyle butun kocalarmi bilen varsa lutfen soylesino_O

Ev alcaz diyelim istedigimiz butun ozellikleri siralar.. biz site ici istiyoruz dedik ama mahalle arasi bir ev aldik insanlar hayirli osun demeden hani site icinden alcaz diyordunuuuzz:KK53:a bagliyorlar... yada araba almak niyetimiz bizimki hemen atlayiveriyor su zamana araba alcam ins sudur budur anneside ne arabasi oglum once koye ev yapalim falan diyor..:KK20:

Be adam cek arabayi kapinin onune yaptim oglu misali kimseye laf anlatma derdimiz olmasin :KK59:

Ah kizlar boyle seyler iste armudun sapi durumu ama bi turlu bu durumu asamadik:KK43:

Benim esimdee boyle anlativerir farkinda olmadan. Sonra neden söyledin deyince demedimki ben der. Yaptiklarinin farkinda değiller. Ama sinir oluyor insan bazen.

Ben de biraz eşin gibiyim valla yorum yapmayayım o yüzden:KK48::KK48:
Fazla şeffaf biriyim..Kendi niyetime bakarım milletin pis niyetini hesaba ancak kazık yiyince katabiliyorum:KK14:

Ben de biraz eşin gibiyim valla yorum yapmayayım o yüzden:KK48::KK48:
Fazla şeffaf biriyim..Kendi niyetime bakarım milletin pis niyetini hesaba ancak kazık yiyince katabiliyorum:KK14:

Hosgeldin faat uye olmadan takip ederdim forumu aklimda kalanlardansin:KK8:

Bende 'safiloyum' diyosun ha:KK70:

Merhaba hanimlar:KK54:

Esim normalde dunya iyisidir. Ilgilidir anlayislidir.. eee ozaman dediginizi duyar gibiyim :KK53:

Sorun suki cok iyi niyetlidir aklinda ne varsa agzindadir..

Biraz daha acayim. Mesela ben biraz daha kapali kutuyum herkesin herseyimi bilmesini istemem. Esimde bilir bunu.. Derim herseyimizi en ince noktasina kadar anlatma onlarida bilmeyiversinler ama yok..

Bazi seyleri bizim kadar ince dusunemiyorlar sanirim hepsimi boyle butun kocalarmi bilen varsa lutfen soylesino_O

Ev alcaz diyelim istedigimiz butun ozellikleri siralar.. biz site ici istiyoruz dedik ama mahalle arasi bir ev aldik insanlar hayirli osun demeden hani site icinden alcaz diyordunuuuzz:KK53:a bagliyorlar... yada araba almak niyetimiz bizimki hemen atlayiveriyor su zamana araba alcam ins sudur budur anneside ne arabasi oglum once koye ev yapalim falan diyor..:KK20:

Be adam cek arabayi kapinin onune yaptim oglu misali kimseye laf anlatma derdimiz olmasin :KK59:

Ah kizlar boyle seyler iste armudun sapi durumu ama bi turlu bu durumu asamadik:KK43:
Benim esimde ayni tatlim cok heyecanlaniyor ve her ayrintisina kadar anlatiuor bende olmamis birsey hakkinda konusmaktan hoslanmiuorum
Birde insanlarin icind3 az kotu niyet varsa kotu yone cekebiliyorlar
Biz ev aldik ve icini tamamen degistirrik esimde teyzesini cok sever bir aksam oturmaya gittik ve orda planlarini anlatti
Teyzeside bize hep hava atti demis nasilda uzulmustuk:(

Benim babam da öyledir , annem de sizin gibidir. Kadınların ince eleyip sık dokumasından olsa gerek bu durum :)

Benim esimde ayni tatlim cok heyecanlaniyor ve her ayrintisina kadar anlatiuor bende olmamis birsey hakkinda konusmaktan hoslanmiuorum
Birde insanlarin icind3 az kotu niyet varsa kotu yone cekebiliyorlar
Biz ev aldik ve icini tamamen degistirrik esimde teyzesini cok sever bir aksam oturmaya gittik ve orda planlarini anlatti
Teyzeside bize hep hava atti demis nasilda uzulmustuk:KK43:

Yanlis anlasilmak ayri bi kotu tabi:KK43:

aynı bende öyleyim hep kendime tembihlerim ama olmuyor farkında bile olmuyorum anlattığımın tamamen ıyı nıyetten ama getirisi hep zarar huylu huyundan vazgeçmez yapçak bişi yok

eşiniz aynı babam gibi.
benimde babam böyledir.gider her yerde herşeyi konuşur ama söylediğiniz gibi iyiniyetlerindendir herşey.karşılarında olan insanlarıda kendileri gibi iyi niyetli sanıyorlar.

Back
X