- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi son mecnun
o senin fazla kapalı kutu olmandan kaynaklanıyordur. bende sen gibiyim yapayım ondan sonra herkesin haberi olsun derim hep. ama normal olan eşindir belki 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanimlar
Esim normalde dunya iyisidir. Ilgilidir anlayislidir.. eee ozaman dediginizi duyar gibiyim
Sorun suki cok iyi niyetlidir aklinda ne varsa agzindadir..
Biraz daha acayim. Mesela ben biraz daha kapali kutuyum herkesin herseyimi bilmesini istemem. Esimde bilir bunu.. Derim herseyimizi en ince noktasina kadar anlatma onlarida bilmeyiversinler ama yok..
Bazi seyleri bizim kadar ince dusunemiyorlar sanirim hepsimi boyle butun kocalarmi bilen varsa lutfen soylesin
Ev alcaz diyelim istedigimiz butun ozellikleri siralar.. biz site ici istiyoruz dedik ama mahalle arasi bir ev aldik insanlar hayirli osun demeden hani site icinden alcaz diyordunuuuzza bagliyorlar... yada araba almak niyetimiz bizimki hemen atlayiveriyor su zamana araba alcam ins sudur budur anneside ne arabasi oglum once koye ev yapalim falan diyor..
Be adam cek arabayi kapinin onune yaptim oglu misali kimseye laf anlatma derdimiz olmasin
Ah kizlar boyle seyler iste armudun sapi durumu ama bi turlu bu durumu asamadik![]()
o senin fazla kapalı kutu olmandan kaynaklanıyordur. bende sen gibiyim yapayım ondan sonra herkesin haberi olsun derim hep. ama normal olan eşindir belki![]()
Ayyyyyni benim kocam:)hatta takilirim bazen,bizim seninle hic aile sirrimiz olmaz diye:)Bak mesela bir hafta sonra biyerlere gezmeye gidicez,aileside yakin bi ilde.bizimki agzinda tutamadi diye mecburen onlara da ugruycaz,bide ustune iki gunluk bos otel parasi vericez:)ki esimde simdi pisman,kimseye soylemeden gitsek kimsenin ruhu duymayacakti![]()
Benimki de böyle. borcu harcı anlatıyor, sunu alamadik suna para yetmedi ya da şunu yapıcaz. Ablasi eniştesini arkadaşı... herkes biliyor.geçenlerde söyleme bizim özelimiz bu dedim, kavga ettik, alındı hemen
o senin fazla kapalı kutu olmandan kaynaklanıyordur. bende sen gibiyim yapayım ondan sonra herkesin haberi olsun derim hep. ama normal olan eşindir belki![]()
Benim eşim de böyle içinde tutamiyor galiba.
Anlatma kimseye diye üstelersem aklima gelipte tabii ancak o zaman sakli kalir. Çocuk gibi komik aslinda
Çözümü yok herhalde.
Ev niyetine girdik, hemen başladı eşim her yerde ev muhabbeti yapmaya.
Konusu geçerse en fazla bakıyoruz dersin biter veya en yakınlarına anlatırsın.
Yok, herkes biliyor nerdeyse kaç tane eve baktık, bütçemiz ne, evler ne kadar...
KORKMA CANIM BEN DE O GRUBA DAHİLİMMerhaba hanimlar
Esim normalde dunya iyisidir. Ilgilidir anlayislidir.. eee ozaman dediginizi duyar gibiyim
Sorun suki cok iyi niyetlidir aklinda ne varsa agzindadir..
Biraz daha acayim. Mesela ben biraz daha kapali kutuyum herkesin herseyimi bilmesini istemem. Esimde bilir bunu.. Derim herseyimizi en ince noktasina kadar anlatma onlarida bilmeyiversinler ama yok..
Bazi seyleri bizim kadar ince dusunemiyorlar sanirim hepsimi boyle butun kocalarmi bilen varsa lutfen soylesin
Ev alcaz diyelim istedigimiz butun ozellikleri siralar.. biz site ici istiyoruz dedik ama mahalle arasi bir ev aldik insanlar hayirli osun demeden hani site icinden alcaz diyordunuuuzza bagliyorlar... yada araba almak niyetimiz bizimki hemen atlayiveriyor su zamana araba alcam ins sudur budur anneside ne arabasi oglum once koye ev yapalim falan diyor..
Be adam cek arabayi kapinin onune yaptim oglu misali kimseye laf anlatma derdimiz olmasin
Ah kizlar boyle seyler iste armudun sapi durumu ama bi turlu bu durumu asamadik![]()
lKORKMA CANIM BEN DE O GRUBA DAHİLİM, EV ALMAYA KALKTIK HERKES MUHALİF OLDU
AYDA 1,600 TL KENDİ EVİMİZİN KREDİSİNİ ÖDEMEK YERİNE ELİN EVİNE 1,300 TL ÖDÜYORUZ
![]()
eşiniz konuşmayı sevdiği için var yoğu anlatıyor sanırım
aynı şekilde ben de kendi açığımı asla söylememEvet konusmayi sever..
Bense dilimle kendimi baglamak istemem yaptiklarimin arkasinda durmayi tercih ederim![]()
Derdin bu olsun canimm![]()
aynı şekilde ben de kendi açığımı asla söylemem
derdim olunca paylaşamıyorum bu yüzden
sadece annemle o da çok ağzı sıkıdırPaylasirsin ama herkesle degil![]()