- 4 Nisan 2019
- 13
- -2
- 6
- 36
- Konu Sahibi MeLeKceyiz
Merhabalar, 8 senelik bir evliliği gün var. Ve anlatacak çoook şey var. Hanımlar dayanmakta artık zorlanıyorum. Eşimin içki problemi bildim bileli var konuya nerden başlasam bilemiyorum evlendigimiz günden beri hep geceleri gelirdi eve 11 den önce yani erken saatte de gelmisligi var eve ama hep ickiliydi. 2 kez anne oldum iki hamileliğim de de hep disardaydi. Hakkını yemek istemem güzel günlerimiz de oldu. Ama içkili bı sekilde gelip evliliğim boyunca bana hep hakaretler etti haketmedigim sözler işittim orospu damgası yedim eşim tarafından ve hala da devam ediyor bu durum. Eşime kaçtım ailem içki içtiği için istememişti. Aslında şuan yasadigim sıkıntıların hepsini haketmiyor da degilim evlenmeden birlikte olduk. Aileme sıkıntı yaşattım. Ama inanın dayanmakta güçlük çekiyorum. Her gece içkili gelir birlikte olmak ister ben karşı çıkınca başlar hakaretlerine. Benden ilgi bekler ben Güleryüz gostermedigim için eve gelmek istemiyormuş haklı ilgi bekleyebilir ben de bekliyorum ama ben görmediğim ilgi karşısında bende ilgi gösteremiyorum. Psikolojik olarak çok kötüyum biraz dertleşmek istiyorum hanimlar